Framkalla bilder i Fruängen

1 rekommenderat bildframkallare i Fruängen, Stockholm

• Driver du framkalla bilder i Fruängen?

• 16 omdömen
    Daniel M
    Daniel M: Efter att ha reklamerat en print som uppenbarligen hanterats fel/slarvigt (stora fingeravtryck över den) fick jag istället för en ursäkt höra att det inte kan ha hänt hos dem (underförstått att det var jag som orsakat det). De fixade en ny print och jag bad dem packa den platt så jag enkelt kunde inspektera på plats så inte samma överraskning skulle ske igen. När jag kom dit fick jag en ihoprullad print igen och när jag öppnade den fanns det skador även på denna. ÄNNU en gång fick jag höra att de inte gör fel, att det antagligen var jag som orsakat detta när jag öppnade! Jag bad nu att få mina pengar tillbaka så jag kunde printa hos ett tryckeri som inte lägger skulden på sina misstag på sina kunder. Det gick inte, någon chef var tvungen att konsulteras. Några dagar senare ringde de och berättade att jag kunde få pengarna tillbaka (de ville väl slippa mig lika mycket som jag ville slippa dem) men att jag var tvungen att åka ut dit med kortet jag betalat med (!) jag vägrade naturligtvis och fick pengarna genom en vanlig banköverföring senare. Ja, som ni förstår bryr de sig inte så jättemycket om sina kunder och det tycker jag säger allt om detta företag. De tar hellre massor med badwill och dåliga recensioner än att bara erkänna sitt misstag, be om ursäkt och rätta till. UNDVIK.