Hitta vackra, naturliga bilder för varje tillfälle i marknadens största skandinaviska bildbank!
Pia K:
Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem.
Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder.
Har varit kund i ett tjugotal år skulle jag tro... från att ha varit en exklusiv leverantör av svenska bilder – till en alltför internationell bildbyrå i min smak – och tillbaka till en i första hand svensk, mer prisvärd bildbyrå. Det uppskattar jag!!!
Katayon A:
Jag valde att fotografera mig hos Hamed då jag skulle uppdatera mitt CV. Han är en professionell fotograf som är trevlig, tillmötesgående och noggrann i sitt arbete. Kan varmt rekommendera Hamed då han gör ett exceptionellt jobb. Tack Hamed, jag är supernöjd!
Johan Helge Olofsson S:
Printade mer än hälften av bilderna till min utställning på Galleri Greger på Hornsgatan i Stockholm. Bilderna blev precis som jag tänkt mig både beträffande färger och utförande i övrigt. Hög servicenivå, vettiga priser och mycket proffsigt-rekommenderar starkt.
Mikael S:
Odenlab är otroligt serviceinriktade. Vid ett flertal tillfällen har jag fått framkallning på under 20 minuter. Snyggt blir det också. Och som stamkund får du alltid 20% rabatt. Rekommenderas varmt.
Martin:
Riktigt fina förstoringar av gamla diabilder.
Personal som tar sig tid och mycket prisvärda tjänster.
Garanterat ska jag rekommendera Aspkrans till mina vänner
Martin:
Personal som tar sig tid och mycket prisvärda tjänster. Själv gjorde jag riktigt fina förstoringar på diabilder. Garanterat ska jag rekommendera Aspkrans till mina vänner.