Hotell i Skövde

1 rekommenderat hotell i Skövde kommun

• Driver du hotell i Skövde?

• 1 omdöme
    Janna E
    Janna E: Jag är inte en person som vanligtvis gnäller över småsaker. Ännu mindre skriver usla recensioner på nätet. Jag är inte ett troll som bara vill sprida negativitet för att jag är bitter och olycklig. Nej, jag är en helt vanlig småbarnsmamma som faktiskt blev riktigt förvånad och illa till mods när jag besökte karstorp säteri idag, en vanlig måndag eftermiddag. Det var fint väder ute och jag var ute och gick med barnen i naturområdet omkring. Plötsligt blir 4-åringen akut kissnödig, och med barnvagnen med oss innehållandes lillasyster som är 4 månader, blev det svårt att smita in i skogen. Vi skyndade oss därför till karstorp säteri som låg precis ovanför kullen. Där har jag varit flertal gånger, både på konferens och privat för att avnjuta middagar, brunch m.m. Jag är väl ingen stammis, men absolut en återkommande kund. När vi kommer innanför dörrarna står 4-åringen och kniper ihop benen och nästan gråter av rädsla för att kissa på sig. Vi möts av helt tom entré och ett kapprum till höger med flera tomma toaletter. Inte en gäst syns till. I receptionen dyker det snart upp en manlig receptionist. Jag frågar om det går bra att dottern lånar toaletten, det är ju uppenbart att det är väldigt väldigt bråttom. "Nej." Svarar mannen kort. Utan någon som helst medkänsla för situationen jag och dottern står inför. "Okej..." svarar jag förvånat. Han förklarar att många kommer in och vill låna toaletten och att de varit i kontakt med kommunen då det blivit ett stort problem att folk tittar in bara för att "låna toaletten". Jag erbjuder mig att betala en peng för att få låna toaletten. Han svarar då att jag kan köpa något. Jag ber om den billigaste drickan de har. Han går iväg för att ta fram en glasflaska innehållande loka naturell. Det tar lite tid och dottern som har mycket bråttom hinner inte vänta. Jag frågar om det går bra att vi lånar toaletten så länge, vi får ett mycket tveksamt svar. Jag tror han säger nej men vid det här laget är jag så irriterad över bristen på förståelse och medmänsklighet att jag ändå rusar in i kapprummet till en toalett med 4-åringen. Barnvagnen står tryggt bredvid oss där 4-månader bebisen sover. När vi kommer ut och ska betala för vårt besök (eller ja, för drickan) föreslår jag att de gör en affärsidé av det faktum att många promenadgäster hittar hit. "Varför ställer ni inte ut en skylt och säljer lite glass nu när det fina vädret är här?" "Eller ta 10 kr för toabesök om man inte är gäst här - en enkel inkomstkälla!" Det bemöts av hög grad skepsism "nej vi jobbar inte så.." och "-glass och fika, det säljer vi redan". Jag svarar: "men det är ju bra om det syns, det är ju ingen som vet att ni säljer glass om det inte är skyltat. Är det inte bättre att dra nytta av alla förbipasserande?" I mitt huvud blir det ju en win-win, skapar ett gott rykte och trevligare lösning på problemet istället för att neka folk (eller barn...). Jag får ett surt hummande svar. Jag betalar 45 kronor och får höra att "ja, det är sådana priser vi har här" när jag påtalar att det var ovanligt dyrt för en liten flaska loka. Han får behålla drickan i ren protest... jag hade ändå ingen kapsylöppnare med mig på promenaden.