Hyrmaskiner i Skåne

Svalöv  (1 st)

Topp 10 företag inom hyrmaskiner i Skåne

• 13 omdömen
    Mats N
    Mats N: Jag tycker att man får bra respons när man ringer och felanmäler. Det kommer reperatörer snabbt, men det verkar vara rätt så dåligt material för det är ofta som man får ringa igen för samma fel.
  • 3 omdömen
    Jens Ulrik v
    Jens Ulrik v: Rallco har ett jätte sortiment av billiftar, bomliftar, saxliftar, pelarliftar, släpvagnsliftar, specialliftar och ställningar.
  • 7 omdömen
    NOEL H
    NOEL H: Copperhill Mountain Lodge är ett riktigt fräscht och stort (större än jag trodde iaf) hotell i längst bort/upp i Björnen i Åre. Vill man spendera en del tid i byn ligger det nästan väl långt bort tyvärr, vilket för min del drar ner betyget lite... Jag rekommenderar dock Copperhill!
  • Martin L
    Martin L: Bra material oc fräscha maskiner. Nöjd med vettiga priser jämnfört med andra. extra plus för serviceviljan
  • Timmy K
    Timmy K: Lambertsson finns i hela Sverige, som man ser på reco.se, och betyget gäller i detta fall deras depå i Förslöv (men övriga depåer är säkert lika bra). Efter rekommendation hjälpte Lambertsson till med projekteringen, elinstallationen och lampuppsättningen på vårt nya hus uppe i Grevie Backar. Dessutom! När sagda lampor visade sig ha en produktionsmiss tog de inte mer än en dag innan deras depåchef själv kom med utbytesprodukter. Kompetent, trevlig personal som absolut känns distant från byggares/elektrikers ibland fläckiga rykte. ;)
  • björn f
    björn f: väldigt bra ställnings byggare
  • 5 omdömen
    Elias N
    Elias N: Highway är super! Aldrig haft några problem. Väl kunniga och hög kvalité på utrustningen! 10/10!!
  • Ami H
    Ami H: Behöver du hyra PA, ljus eller varför inte en rökmaskin till din fest, ditt disco eller rockkväll är det hit du ska ringa. För mig som inte vet så mycket om just det här lyckades de inte bara förstå vad jag behövde utan fixade också så att våra band på rockkvällen fick ett perfekt ljud och ljus, detta med ett glatt humör och till ett riktigt bra pris! REkommenderar!
  • Maria Ulrika N
    Maria Ulrika N: Bästa köpet jag gjort! Tack till säljaren Viktor. Jag rekommenderar alla att handla där.
  • Morgan L
    Morgan L: Varning för detta företag! Jag köpte en batteriborrmaskin och 2 st gipsskruvdragare från dem via auktionsfirman Klaravik. När jag skulle ringa dem om fraktkostnad fungerade inget av de nummer som de hänvisade till. Alla var avstängda. Skickade då ett mail med samma fråga. Fick snart ett svar att de kunde ordna med frakt. Deras administrationsavgift/hanteringskostnad skulle bli 199 kr. Till det skulle frakt tillkomma. Fraktkostnaden uppgav de aldrig. När så grejerna på 40x45x17 cm och 8 kg kom invirat i emballageplast via Schenker fanns ingen uppgift bifogat om vad frakten skulle ligga på. Fakturan kom drygt 1 vecka senare. Jag höll på att ramla av stolen. 645 kr! Jag kollade direkt på Schenkers hemsida vad frakten skulle ligga på...strax under 150 kr för den storleken och vikten på "paketet". Jag ringde dem (Ramirent) naturligtvis och blev vidarekopplad via växlar och bullriga verkstadslokaler till den första kontaktpersonen. Han sade att 199 kr för hantering och embalering (3 varv med plast) var ex moms trots att det inte stod något om det i mailet jag fick från honom. Han sade att de inte kunde påverka fraktkostnaden, men att de hade väldigt bra priser via Schenker eftersom de skickar så mycket med dem. Jag nämnde att jag samtidigt som jag pratade med honom även hade Schenkers fraktsida uppe som sade ett helt annat fraktpris. Han var helt oförstående till det. Det enda han kunde göra var att dra av momsen på priset. Jag skulle alltså betala 516 kr istället för 645 kr. Jag gick tillslut med på det eftersom jag märkte att han var helt oförstående och villig att rätta till deras hutlösa frakt och hanteringsavgifter. Summa summarum fick jag alltså betala 249 kr för deras emballering bestående av 3 varv plast och 267 kr för frakten av "paketet" Jag säger bara ALDRIG MER när det gäller Ramirent Kågeröd! Det är uppenbart att de gör allt för att blåsa folk som inte kan komma fysiskt till dem och hämta det de redan köpt av dem!