Inkasso i Göteborg

6 rekommenderade företag inom inkasso i Göteborg kommun

• 60 omdömen
    Kerstin Sara Charlott Ö
    Kerstin Sara Charlott Ö: Riktigt usla och dåliga, skickade ett krav på 180kr på en redan betald faktura! I all hast och stress betalade jag in dessa 180kr. inser att något blivit fel och kontaktar dem. Får till svar att det såg konstigt ut jag ser att den är betald då ovs. men att jag måste maila in för att få tillbaka mina pengar. Jag mailar in men får till svar att jag borde ha överklagat. och det var ju precis det jag gjorde. När jag upptäckt att dem skickat ut en felaktig faktura. så. därav riktigt dåligt. skulle ge minus om det gick. Alla företag som använder Alektum borde byta. för jag kommer inte heller handla hos dem. och ni som jobbar på Alectum Group. stackare - ni borde byta jobb. Lapplisa är väl bättre.. :)
  • Driver du inkassoföretag i Göteborg?

• 8 omdömen
    Nikola T
    Nikola T: Jobbat med Pay Solutions i snart 4 år. Är väldigt nöjd! Professionella, personliga, lyhörda, serviceinriktade och flexibla. Grundarna har lång erfarenhet och gedigen kunskap om branschen vilket genomsyrar hela organisationen. Hade kontakt och offerter från Klarna, Gothia, PayEx och Svea innan jag bestämde mig för Pay Solutions. Ångrar verkligen inte mitt beslut. Kan ge Pay Solutions mina bästa rekommendationer.
  • Sascha A
    Sascha A: de gör kreditupplyssning utan att man har gett de tillåtelse. WTF?
  • Ulf D
    Ulf D: Ringer upp, men säger inte, väldigt obehagligt och oseriöst beteende!
  • Maria T
    Maria T: Fruktansvärt bemötande! Hjälper en vän som precis diagnoctiserats med galloperande demens .Senaste tiden har varit svår för min vän då han haft mycket svårt att förstå siffror och ta in information mm. Nu ordnade vi en fullmakt med målet att kunna bringa lite ordning i hans ekonomi för att minska stressen. hade såklart en hel del frågor om fullmakten, vilket telefonisten inte alls var villig att svara på. efter ett par eller kanske tre frågor så började hon bokstavera varje ord för mig angående något som jag redan förstått och som inte var svar på minna frågor. Påpekade detta och då klickade hon bort mig - la på luren... Kundtjänst..knappast.- så jobbar man inte på en sådan tjänst. Blev till att ringa upp igen, ny telefonist men hoppet om att det fanns en villighet till att lösa problemet utan att min vän skulle hamna hos kronofogden, grusade omgående. Fanns inget intresse om vilja lägga upp en avbetalningsplan eller hitta någon annan lösning. Det var enlig telefonisten alltid så att obetalda ärenden skulle till kronofogden, när kronofogden gjort sin dom i ärendet och min vän fått sin betalningsanmärkning, var han välkommen tillbaka för att ev lägga upp en avbetalningsplan. Min vän är fortfarande i arbetsför ålder, har hus, familj mm så det han drabbats av är en tragedi, vilket intrum inte alls tog hänsyn till. Fruktansvärt bemötande, en oförlåtande dålig inställning och en helt avsaknad av respekt för den enskilda människan som drabbats, rört till det och vill visa bättring och få ordning på ekonomin, allt för att slippa betalningsanmärkningar som inte bara drabbar honom utan hela familjen, fru och barn. Är egenföretagare och hamnar då och då i situationer där kunder inte kan eller inte vill betala. när vi gjort allt vi kan så går fakturorna vidare till inkassoföretag som bla Intrum- kommer dock, efter detta ALDRIG att använda Intrum igen, ingen är värd att bemötas på detta sätt, att bli bemötta av översittare som helt saknar empati och ett lösningsorienterat arbetssätt. Skandal, urdåligt - hittar inga andra ord för detta! Går an att låta lösningsorienterade både i TV och reklam men att leva upp till det - det har tyvärr, inte ni lyckats med överhuvudtaget!
  • Driver du inkassoföretag i Göteborg?

• 1 omdöme
    Josephine B
    Josephine B: UNDVIK! BEDRAGARE! Skickar bedrägeri-sms och försöker få bankuppgifter!!