Alltid tillgängliga och hjälpsamma.
Klareberg Redovisning AB
Klaraberg Redovisning AB erbjuder trygg, flexibel och personlig ekonomiservice för små och medelstora företag. Baserade i Göteborg, är vi den pålitliga partnern för företagare i Vänersborg, Trollhättan, Göteborg och hela regionen. Vi erbjuder helhetslösningar för din ekonomi. Vi säkerställer att du får full koll och att allt...
16 omdömen om Klareberg Redovisning AB
Så fint att höra. Vi gör vårt bästa att finnas till hands.
Agneta är helt fantastisk! Hon är pålitlig, snabb och alltid tillgänglig när man behöver hjälp. Hon har full koll och gör alltid det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en revisor. Det är alltid tryggt med Agneta.
Stort tack för den fina rekommendationen! Det betyder mycket.
Vi har haft förmånen att få ha Agneta på Klarebergs Redovisning som vår revisor och rådgivare sedan många år tillbaka. Hon levererar snabbt och pålitligt sina redovisningar till rimliga kostnader och uppenbart med uppdaterade kunskaper kring redovisning och revision. Hon kan varmt rekommenderas. Berbiz AB - Isabelita och Örjan Berlin aktiebolag
Tack så mycket! Jag uppskattar verkligen förtroendet och de fina orden.
Bra service, snabba svar och saker blir gjorda när man ber om det.
Tack! Vad roligt att du är nöjd med servicen.
Väldigt snabb och bra service för mitt lite mindre bolag. Rekommenderar starkt!
Tack snälla! Så kul att höra att du är nöjd.
Vi har alltid fått professionell service under många år.
Tack! Så roligt att få följa er under alla dessa år.
Väl bemötande och högt yrkeskunnande
Tack! Jag uppskattar verkligen ditt fina omdöme.
Jag är mycket nöjd med Klareberg Redovisning AB. Professionellt bemötande, snabb återkoppling och tydlig rådgivning som verkligen skapar trygghet. Jag kan varmt rekommendera!
Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd och känner trygghet i samarbetet.
Mycket ordning och reda, och om jag missar något fångar alltid Agnieszka upp det.
Tack! Vad roligt att höra – jag försöker ha koll på detaljerna. :)
Personlig service, snabba svar på mejl och alltid trevlig!
Stort tack! Det värmer verkligen.
Har varit Agnieszkas företagskund på snart 5 år. Så hjälpsam, kunnig och superbra.
Tack så mycket. Är glad att få vara en del av din företagsresa.
Professionell, noggrann, service minded och väldigt trevlig
Tack snälla - uppskattas jättemycket!
Jag har haft förmånen att samarbeta med Agnieszka i två års tid, och jag är otroligt nöjd. Agnieszka är inte bara exceptionellt kunnig inom redovisning, utan också en mycket engagerad person. Hon är alltid proaktiv, förklarar komplexa frågor på ett tydligt sätt och hjälper mig att optimera mina företagsfinanser. Hennes tillgänglighet och snabbhet när jag har brådskande frågor är ovärderlig. Jag känner mig helt trygg med att lämna min bokföring i hennes händer. Jag rekommenderar Agnieszka till alla företagare som söker en pålitlig och strukturerad redovisningsbyrå.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder otroligt mycket för mig att höra att du känner dig trygg och nöjd med vårt samarbete.
jag är välldig glad och nöjd att Agnezhka hjälper mig med reduvisning. Hon är väldig trävligt mäniska och kunnig redugörare. Tack så mycket , Agnezhka.
Tack. Det är ett nöje att få hjälpa dig Russ.
Allt Prima Mycket mycket bra
Tusen Tack! Kul att höra. Ni gör oxå ett fantastiskt jobb.
Väldigt hjälpsamma och kunniga, och erbjuder tjänster precis utifrån min verksamhets behov och budget!
Stort tack Petra, så glad att du är nöjd. Det är precis så jag vill jobba.