Korredo AB

Korredo AB

www.korredo.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Korredo AB! Vi är en redovisningsbyrå i Göteborg som erbjuder enkel bokföring och redovisning till ett fast pris, på plats eller helt digitalt. Vi erbjuder helhetslösningar för både små och medelstora företag och formar vårt arbete efter företagets behov samt framtidsplaner. Vi hanterar inte bara administrationen...

27 omdömen om Korredo AB

Anne-sophie L
Skrev om Korredo AB

Proffsiga, effektiva och trevliga - hade inte kunnat be om mer. Jag rekommenderar de varmt för hjälp med redovisning, bolag-frågor, m.m.

Peter A
Skrev om Korredo AB

De står för noggrannhet och enkelhet i allt från bokföring till lönehantering och deklarationer. Bara bra saker att prata om

Nels A
Skrev om Korredo AB

Perfekt upplevelse jobbar med korredo AB

Titanium A
Skrev om Korredo AB

Trevlig, förtroendeingivande och effektiv!

Svar från Korredo AB

Tackar ödmjukt för ett bra samarbete. Ni är minst lika effektiva om inte mer!!!

J&M A
Skrev om Korredo AB

Jag blev bemöt med mycket vänlighet. Förväntningar var att göra min deklaration i tid gjord. Det har sked. Jag har köpt årsredovisnings tjänst.

Laura Margaretha V

Mycket bra, Rekommenderas varmt!

Elin L
Skrev om Korredo AB

Jag är mycket nöjd med de tjänster som Djelal levererar. Han är professionell, snabb och trevlig. Jag behöver inte oroa mig för tråkiga saker som skatt, deklarationer och myndighetskontakter – det känns tryggt och bra. Medan Djelal fokuserar på det han är bra på, kan jag fokusera på det jag är bra på. Tack!

Elin Du är en ängel själv Tack för fina kommentarer

Jess B
Skrev om Korredo AB

Hos Korredo är de alltid tillmötesgående och vänliga. Jag har verksamhet både i Sverige och Danmark, och det har de koll på och löser utan problem för mig. Jag är helt nöjd.

Tack Jess Så kul att höra detta

Windq A
Skrev om Korredo AB

Otroligt hög service och kompetens! Blev väldigt väl bemött, fick snabb återkoppling på min förfrågan om hjälp med bokföring till utfört uppdrag. 10 av 10.

Birger Ö
Skrev om Korredo AB

Mycket duktig och kunnig. Snabbt, smidig och enkelt.

Svar från Korredo AB

Tackar och bugar. Jag önskar dig en fin sommar Birger!

Pierre E
Skrev om Korredo AB

Otroligt grym revisor! Märks att han kan allt utan och innan, från oro till att allt gick på räls med snabb & smidig service! Även bra priser och gedigen erfarenhet! Rekommenderar starkt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Duzel A
Skrev om Korredo AB

Vi på DuzEl & Konsult AB vill varmt rekommendera Korredo AB. Vi har haft nöjet att samarbeta med dem vid flera tillfällen och har alltid blivit bemötta med stor professionalitet, engagemang och fantastisk service. Korredo AB har hjälpt oss snabbt och effektivt varje gång vi haft behov, och deras personal är både kunnig och lösningsorienterad. Det märks tydligt att de sätter kundens behov i fokus och vi känner oss alltid trygga i deras händer. Stort tack till hela teamet på Korredo AB – vi ser fram emot fortsatt samarbete!

Hundkonsult A
Skrev om Korredo AB

Blir alltid trevligt bemött och får hjälp med allt jag ber om. Som ny som företagare så har jag fått väldigt bra stöttning och lärt mej massor.

Caglar Ö
Skrev om Korredo AB

Professionella, pålitliga och snabba – rekommenderas varmt!

Kenan Ö

Bra service och trevlig personal

Svar från Korredo AB

Kenan tack för de fina orden

Ind A
Skrev om Korredo AB

Good but sometimes someone other than Djelal

Svar från Korredo AB

Thank You for those fine words.

Birger H
Skrev om Korredo AB

Alltid hjälpsam och service index älv

Svar från Korredo AB

Birger, tack så mycket för de fina orden

Arslan F

Bra service och trevlig personal

Svar från Korredo AB

Tackar för detta. Ni är trevliga med!

Levente J
Skrev om Korredo AB

Jag har fått hjälp av Korredo AB med bokföring och redovisning för mitt företag, och är väldigt nöjd med bemötandet. De är alltid professionella, tillgängliga och tydliga i sin kommunikation, vilket ger mig trygghet i att allt sköts korrekt. Mina förväntningar var att få en smidig och pålitlig redovisningstjänst – och det har de verkligen levt upp till. Jag uppskattar särskilt deras snabba återkoppling och hur enkelt det blivit att hålla koll på företagets ekonomi. Kan varmt rekommendera Korredo AB till andra företagare som vill ha en pålitlig och proffsig partner för sin bokföring! 🙌

Svar från Korredo AB

Levente! Kul att höra att du är nöjd med våra tjänster. Jag önskar dig bästa av allt och tack igen för de fina orden!

Joakim N
Skrev om Korredo AB

Alltid vänligt och korrekt bemött och mycket kunnigt. Det bästa är ändå när det är något som de inte kan så säger de det istället för att gissa och utsätta oss för problem. Däremot så ser de alltid till att omedelbart utan uppmaning lära sig det som deras kunder behöver. Det är en ovanlig ärlighet, ihärdighet och engagemang med ödmjuk insikt att den ene verksamheten inte är likadan som den andre. Tack!

Svar från Korredo AB

Joakim, Att få så fina ord från ett proffs som dig betyder så mycket. Du ger alltid ärliga återkoppling och ser till att man är uppdaterad. Jag ta kar dig för att du finns och önskar dig det allra bästa

Pletikosa V
Skrev om Korredo AB

Korredo har alla förväntningar som jag tänker att skulle ha

Svar från Korredo AB

Vincent, Jag tackar för din återkoppling samt stolt på att du finns med som min kund

Mp A
Skrev om Korredo AB

Jättebra och professionellt bemötande samt utförande av arbete

Tack Fredrik! Kul att höra att ni är böjda

Anna I
Skrev om Korredo AB

Proffsig, snabb och flexibel service!

Djelal A gillar detta
Svar från Korredo AB

Tack Anna! Fint att hör detta ifrån en proffs)))

Infrequent A
Skrev om Korredo AB

På vilket sätt blev du bemött av Korredo AB? Jätte trevligt! Vilka förväntningar hade ni och hur levde Korredo AB upp till dem? Levde upp mycket bra. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst? Ja visst.

Tack Morris! Så kul att höra detta Jag önskar dig allra bästa

Harish D
Skrev om Korredo AB

Jag har haft en fantastisk upplevelse av att arbeta med Djelal Axoyson på Korredo AB. Han kan bokföring utan och innan och förklarar alltid saker på ett lättförståeligt sätt. Djelal är mycket noggrann och alltid redo att hjälpa till med frågor eller funderingar, vilket har sparat mig både tid och besvär. För alla som behöver hjälp med bokföring rekommenderar jag Djelal varmt. Han är kunnig, praktisk och verkligen engagerad i sina kunder. Oavsett om du har ett litet företag eller en större verksamhet är Djelal den rätta personen för pålitlig och insiktsfull bokföringshjälp.

Svar från Korredo AB

Hej Harish So nice to hear that you are pleased with our services. I am also grateful to have you as a business partner. Thank you for your comments

Birger H
Skrev om Korredo AB

Alltid positiva och hjälpsamma Leverera alltid som utlovad

Svar från Korredo AB

Birger, tack! Vi försöker vara lika trevliga som dig)

MV Elteknik AB
Skrev om Korredo AB

Från första mötet med Korredo fick jag ett väldigt gott intryck och har haft dom nu i snart 1,5 år. Valet blev enkelt till mitt nystartade företag. Väldigt kunniga som vet vad dom håller på och ger snabba svar om man har frågor. Kan varmt rekommendera Korredo!

Svar från Korredo AB

Tack så mycket Mauricio! Jag är glad och stolt över att ha träffat dig. Du är proffs på ditt jobb och man känner som ekonom att du ska fortsätta lyckats med ditt bolag.