Fruktansvärt inhumant företag med ingen kundservicekänsla what so ever. Vägrar ge mig anstånd på ett krav som de skickade ut med förfallodatum mitt i månaden och jag inte får en chans att få ny lön eller studielån som gör att jag kan betala. Anmäler dom till IMY & Inkassonämnden även om det troligtvis inte hjälper men vill att det ska komma fram hur de jobbar, de tänker bara pengar, effektivitet, inte på människan bakom!
Ps Inkasso & Juridik AB
6 omdömen om Ps Inkasso & Juridik AB
Råkade betala ett större belopp på en faktura, för att få tillbaka överbeloppet tog de 150 kr i avgift. Inte bara det mycket lång discussion om varför ska jag betala en avgift och när det var avgjort ska bevisa att det är jag som betalat och inte någon annan.
Tar avgifter utan att skicka notiser, lotsas som notiser hamnar i spam folder. Ingen riktig brev notiser. Riktig skam som använder kronofogden illegalt.
Fick en faktura på påminnelse avgifter och ränta på en skuld som fortfarande hade 10 dagar innan 1:a förfallodag, alltså bara 20 dagar efter beställning o leveransen av produkten. Vet fortfarande inte vart uppgifterna kommer från
Fick påminnelse med betalningskrav trots betald fakturan.
Svarar inte på meddelanden via deras meddelandetjänst, utan skickar bara nya fakturor. Lurendrejeriföretag rakt igenom.