Inredningsbutik i Malmö

5 rekommenderade inredningsbutiker i Malmö kommun

• 1 omdöme
    Lars A
    Lars A:
  • Driver du inredningsbutik i Malmö?

• 6 omdömen
    Qpaqex
    Qpaqex: Personalen är hjälpsam och snabba! Det är sällan det tar lång tid att betala, viktigt! Här finns allt för alla smaker. Lätt att köpa något för det bara är snyggt och billigt. Det är få saker som är dyra. Ett av ställena jag besöker en gång i månaden!
  • 2 omdömen
    Sofie J
    Sofie J: Meloa är en liten butik som finns både i Lund och Malmö. De har unika prylar, kläder och inredning. Det finns även second hand. Man är säker på att det endast är jag och några till som har dessa saker. För att sammanfatta så är Meloa en charmig butik till förmånliga priser!
  • 3 omdömen
    Qpaqex
    Qpaqex: Förr så var de snabba att finna snygga designsaker. Nu känns det som de aldrig har något nytt och unikt. Förr köpte jag saker här ofta både till mig själv och andra, fast de senaste tre åren har jag bara blivit besviken... Synd. Hoppas det sker en förbättring! Personalen är bra och de är glada och hjälpsamma!
  • Driver du inredningsbutik i Malmö?

• Ami H
    Ami H: När du går in i butiken på föreningsgatan möter dig en två meter hög plaststaty av Jar-Jar Binks! Det äger stort! I alla fall om du är en hängiven fantast av Star Warsprylar. Här finner du allt som finns av merchendise krin just Star Wars, filmstjärnor, plastgubbar, modeller och ännu fler exemplar av prinsessan Leila. Som om det inte räcker finns det även små blå smurfar, Kalle Ankafigurer osv. För att inte tala om Jar-Jar Binks då! Ett av Malmös sju underverk, det som jag visar upp när kompisar kommer på besök.