Ana-maria R:
Karin som driver Interior Ideas gav oss ett jättebra bemötande. Hon är proffsig, lyhörd och engagerad. Resultatet av vår renovering och styling blev högt över förväntan och vårt hem har fått en helhet som vi aldrig kunnat skapa själva. Kan varmt rekommendera Interior Ideas för stora och små projekt!
Qpaqex:
Personalen är hjälpsam och snabba! Det är sällan det tar lång tid att betala, viktigt! Här finns allt för alla smaker. Lätt att köpa något för det bara är snyggt och billigt. Det är få saker som är dyra. Ett av ställena jag besöker en gång i månaden!
Sofie J:
Meloa är en liten butik som finns både i Lund och Malmö. De har unika prylar, kläder och inredning. Det finns även second hand. Man är säker på att det endast är jag och några till som har dessa saker. För att sammanfatta så är Meloa en charmig butik till förmånliga priser!
Qpaqex:
Förr så var de snabba att finna snygga designsaker. Nu känns det som de aldrig har något nytt och unikt. Förr köpte jag saker här ofta både till mig själv och andra, fast de senaste tre åren har jag bara blivit besviken... Synd.
Hoppas det sker en förbättring!
Personalen är bra och de är glada och hjälpsamma!
Ami H:
När du går in i butiken på föreningsgatan möter dig en två meter hög plaststaty av Jar-Jar Binks! Det äger stort! I alla fall om du är en hängiven fantast av Star Warsprylar. Här finner du allt som finns av merchendise krin just Star Wars, filmstjärnor, plastgubbar, modeller och ännu fler exemplar av prinsessan Leila.
Som om det inte räcker finns det även små blå smurfar, Kalle Ankafigurer osv.
För att inte tala om Jar-Jar Binks då!
Ett av Malmös sju underverk, det som jag visar upp när kompisar kommer på besök.
Amanda E:
Lagerhaus i Lund är en ganska liten och tråkig butik, den känns mörk och inträngd och inte alls lika bra som Lagerhaus brukar vara. Men de har i alla fall en hel del roliga saker och inredningsprylar. Här hittar man glas och porslin, ramar, köksprylar, ljus, ramar och annat som är perfekt att ge bort i present.
Gunnar A:
Köpte en Fiskars All Steel Cheramic stekpanna för 489kr men ordinarie pris för den var nästan 800kr hos Shopping4net. När jag hade använt pannan några gången så började det bränna fast i den. Eftersom jag hade en annan stekpanna så blev Fiskarspannan stående. Jag berätta om problemet med pannan från Fiskars för en vän som sa att jag skulle reklamera pannan. Så jag skickade den till Shopping4net men där skyllde dom på mig. Jag hade använt pannan på fel sätt och inte gjort den ren på rätt sätt. Det fanns inga instruktioner med till pannan som sa att jag inte fick sätta på värme under pannan eller att jag måste koka diskvatten i pannan efter användning. Jag fick tillbaka pannan å gjorde den ren efter deras råd och skickade tillbaka den till Shopping4net igen. Samma visa igen, jag hade gjort fel och nu var ärendet avslutat. Jag använde pannan max 20ggr och det kostade mig 489kr i inköp plus 2 x frakt á 90kr till Landvetter. Pannan använd 20 ggr för 670 kr, otroligt dyr stekpanna som håller en milt sagt usel kvalitét.
KÖP INTE EN FISKARS STEKPANNA OM NI VILL ATT DEN SKA HÅLLA LÄNGRE ÄN TILL 20 STEKNINGAR!!