Kiropraktor i Västmanland

Västerås  (4 st)
Hallstahammar  (1 st)

Topp 5 kiropraktorer i Västmanland

• Mohammed Ali Abdulzahra Hussein A
    Mohammed Ali Abdulzahra Hussein A: Alen är väldigt professionell och kunnig. Han är pedagogisk och har en stor kunskap att lokalisera smärtan och behandla den på bästa sätt.
  • 1 omdöme
    A
    A: Efter 7 månader i vårdkö och operation på chans kom jag äntligen till Pentti. Han är en riktig yrkesman som kan sin sak. Tack tack!
  • Hanna L
    Hanna L: Rent och fräscht, lite hemtrevligt. Bjuder på kravmärkt frukt, te och kaffe om man väntar. Trevligt bemötande direkt när man kommer in av Lena i receptionen. Vesa är fruktansvärt profffig i sitt bemötande och agerande. Han kollar av exakt VAD som är ens problem i hela kroppen, och utgår från det. Jag rekomenderar ALLA som har problem med något i kroppen att få en tid till Vesa för han fixade mina mag och tarm problem som jag har gått hos läkare för i många år och inte fått bukt på. All heder till Vesa!!! :o)
  • S
    S: Mycket saklig, kunnig och artig människa.
  • isabelle a
    isabelle a: Rekommenderar verkligen inte denna sjukgymnast! Han har bara vinstintresse och ingen omtanke om patienterna. Han tar alltid in minst 2 patienter samtidigt och måste då springa emellan vilket gör att han missar att höra sig för hur man faktiskt mår. Totalt oengagerad känns det som! Dessutom en tjurig miljö med dålig service i allmänhet.