Lägga marksten in Täby

5 reviewed markstensläggare in Täby municipality

• Almasi Bygg AB

186 opinions
    ALMASI Bygg AB hittar lösningen på ditt byggprojekt! Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
    Tina K
    Tina K: Vi är mycket nöjda och hade gett sex stjärnor om det fanns möjligt. Tredje gången vi samarbetar med Almasi Bygg AB och den här gången var det en rätt omfattande arbete med kök, badrum, terrass och måleri. Det utförda arbetet var över förväntan. Förutom en perfekt finish gjorde gänget ett gediget grundarbete vilket både märks och syns. De var så duktiga att även grannar och brf anlitade dem för andra uppdrag. De håller det de utlovar och arbetet håller en hög kvalitet. De är alltid professionella och tillmötesgående samtidigt som de är tydliga när något inte är görbart eller avviker från offerten så inga överraskningar heller när det väl var dags för fakturering. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Almasi Bygg AB.
  • Driver du lägga marksten i Täby?

• Roslags Entreprenad AB

48 opinions
    Stefan A
    Stefan A: Vi har haft byggare för andra projekt men Roslags Entreprenad är dom första som skapat full tillit där vi som beställare har kunnat slappna av i vetskapen att jobbet blir gjort på ett önskat men samtidigt på ett byggnadstekniskt sätt. Kunniga och framförallt trevliga hantverkare som gör det där extra så att bygget blir något som håller och ser snyggt ut över längre tid. Projektledaren gav full transparens i bygget (isolering och inredning i förråd samt 13 meter lång oregelbunden stödmur i trädgård) och tidsramarna vilket gjorde oss trygga i alla steg. Vi kan nu kalla Roslags Entreprenad för "våra byggare" då vi definitivt kommer att anlita dem igen.
  • Jh Byggmästare AB

16 opinions
    Mikael K
    Mikael K: Jag arbetar som hantverkare och har gjort flera uppdrag åt JH Byggmästare AB. Min upplevelse är att de är ett seriöst företag som håller vad de lovar, planerar bra och alltid sätter kunden i fokus. Kommunikationen fungerar smidigt och samarbetet på jobben känns tryggt och strukturerat. Ett bra företag att arbeta tillsammans med. Täby Park Måleri.
  • 8 opinions
    Oscar N
    Oscar N: I samband med att vi renoverade huset 2019 uppstod ett behov av stenskivor till köket.

Vår entrepenör Qicon hade krokat ihop sig med en leverantör i Täby, men denne svarade inte ens på offertförfrågningar, och när jag väl på uppmaning från Qicon stötte på och fick en offert var denne sjukt dyr. Jag började luska runt och fann till slut Svenska Stengruppen (SSG) på Ritarslingan 3 i Arninge.

SSG drivs av en fyrhövdad syskonskara (tre systrar och en bror). De är otroligt trevliga. Det var mycket lätt att ha med dem att göra. Vi fick offert i handen på första besöket. Priset var helt OK. Vi tackade ja.
Vi kom överens om tid och plats för leverans.
Leveranshastigheten var otroligt snabb. Från beställning till leverans tog det typ 10 dagar.
Nåja, vi valde ett av standardmaterialet de hade hemma - svensk putsad granit - standard avfasad kant. Vi hade också detaljerade arkitektritningar på hur det skulle vara måttmässigt. SSG har egen tillverkning i Arninge, så är det inga konstigheter om materialet finns på plats. De duktiga hantverkare och verktyg som får det att hända. När brodern i syskonskaran till slut levererade hällarna, frågade jag vad det vägde. Han svarade, ”det vill jag inte veta”. Sen bar han och hans medarbetare in stenen, monterade och applicerade silikon. Det blev jättesnyggt. Jag har haft mest kontakt med Madde, en av systrarna, och en del med Frida. Jag kommer inte ihåg vad det fjärde syskonet heter. Hursomhaver, de var väldigt trevliga att ha att göra med.

Nu 2023 var jag missnöjd med Ikea bänkskivorna i badrummet. Gissa vilka jag kontaktade? SSG. Fina 2 cm granitskivor finns nu på plats. SSG: Ni är fantastiska och mycket trevliga att ha att göra med.
  • Driver du lägga marksten i Täby?

• 2 opinions
Show page: