Jeroen W:
Jag är verkligen otroligt nöjd med Vanessa. Redan från första kontakten var hon alltid snabb på att återkomma, tydlig i sin kommunikation och framför allt väldigt personlig och trevlig att ha att göra med. Aldrig distanserad, utan genuint engagerad.
Det som framför allt har stannat kvar hos mig är hur otroligt hjälpsam och tillmötesgående hon har varit genom hela processen. Hon tänker verkligen med, ser möjligheter utanför de vanliga standardlösningarna och är beredd att göra det där lilla extra för att få saker att fungera och bli ordentligt lösta. Det har jag uppskattat enormt mycket.
För mig känns Vanessa väldigt genuin, pålitlig och uppriktig. Hon gör det hon säger att hon ska göra, tänker praktiskt och lösningsorienterat och får en att känna att man verkligen kan lita på henne. Hon har gjort betydligt mer än vad jag normalt skulle förvänta mig av en mäklare.
Jag ser tillbaka på hela processen med en väldigt bra känsla och är henne uppriktigt tacksam för all hjälp. Jag skulle utan minsta tvekan rekommendera Vanessa till vem som helst. Professionell, snabb, engagerad och framför allt en otroligt trevlig och pålitlig person att samarbeta med.