Motorcykel i Göteborg

4 rekommenderade motorcykelverkstäder i Göteborg kommun

• 2 omdömen
    Jonas P
    Jonas P: dom har verkligen en stor kunskap om gamla vespor och nyare mopeder, mekanikerna är också väldigt duktiga! kan inte annat än säga att dessa gubbar vet vad du sysslar med, men det kostar
  • Driver du motorcykelhandel i Göteborg?

• Bosse j
    Bosse j: Bra ,proffsig service. Hjälpte mig när en annan handlare inte tog sitt ansvar.Jag skulle kommit hit först.Andra mc`n hos ahlqvist,den första var för närmare 30 år sedan. Reco(menderas).
  • Rasmus P
    Rasmus P: Jag har fått en helt annan personlig uppfattning om Johans Mc än skribenten nedan. Jag har vid många tillfällen varit på Johans Mc för att se vad dom har på lager.. Tankarna kring vilken typ av hoj jag vill äga har varierat till och från. Men personalen har låtit mig provköra samtliga hojar man var intresserad av.. Varje gång jag varit där så har en säljare kommit fram och frågat mig om jag behöver hjälp eller har några funderingar dom kan hjälpa mig med. Någon enstaka gång så har jag fått vänta en upp emot en kvart. Men det har berott på högsäsong och att det varit mycket människor i fordonshallen som har velat prata med säljarna.. Då har jag bara satt mig och tagit en kopp & väntat istället :) En motorcykel blev köpt här i fjol! Och den har fungerat kalas.. Nu skall den säljas och bytas till något snabbare! Även nästa hoj kommer med stor sannolikhet bli köpt på Johans MC /Rasmus
  • Driver du motorcykelhandel i Göteborg?

• 1 omdöme
    Anders Roberth Morgan S
    Anders Roberth Morgan S: Skruvat med GY6 motorer sedan de kom till Sverige.. skit kvalité om man bortser från originalet! Jag har skruvat o hjälpt andra i över 15år i Göteborg.. och vad alla säger akta er för de saltar på fakturorna... de kan för fan inte ens montera ett däck på en 10" fälg...