Kent Fredrik L:
Anledningen att de över huvud taget får mera än en stjärna är att de fortfarande har trevlig personal och bra service. Men verkstaden verkar ha kvalitetsproblem. Ca 150 mil efter att jag haft mc på service för >5000 kr så började bromsjärnen skrapa mot bromsskivan. Det visade sig att bromsbackarna var slut. På servicen så hade de bytt bromsbackarna bak men när jag frågade så sade de att det inte behövdes fram. Det skulle vara 4,5 mm kvar. Det tog sedan en vecka att beställa hem nya bromsbackar. Ingen hörde av sig. Jag fick själv ringa för att fråga om bromsbackarna kommit. Då kunde jag komma dit och de löste det snabbt. Men deras förklaringen att det kanske hade blivit något fel så jag kört med bromsen i som gjorts att de slitits ned snabbt håller inte. Man får inte kryssa i serviceprotokollet att bromsarna är ok när de inte är det. Helt livsfarlig på en mc! Jag fick köra hem med defekt frambroms och sedan vara utan mc en vecka vilket är besvärligt då jag har den för jobbpendling. Jag fick ingen ursäkt, bara en dålig bortförklaring. Precis som att man inte märker om frambromsen ligger emot på en mc. Det håller inte. Tillit är kritiskt när man betalar för service. Gjordes något av det de tog betalt för? Stukat förtroende.