Nils G:
Holmerup får en stark rekommendation från mig! Mycket sympatisk och framför allt otroligt kunnig på de flesta områden. Upplever honom också som väldigt ärlig och det känns som att han framför allt vill hjälpa till med att hitta rätt produkter, snarare än att sälja så mycket och så dyrt som möjligt. Mycket bättre engagemang än man får i de vanliga butikerna och denne man är rena definitionen på kundservice-begreppet! :)
Evelina L:
Mycket snabb och bra service, svarar snabbt och bra på mail, snabb leverans och väldigt noggrant förpackat. Väldigt till mötesgående och lätt att ha att göra med. Kvalitetsprodukter till ett bra pris, 10 poängare till deras All in One Gel, bra vidhäftningsförmåga, lätt att skulptera med och perfetkt permanent glans.
Elina E:
jag har under ett år varit medlem hos Homeenter och är helnöjd. Jag prenumererar på en serie filmer och får en ny var tredje vecka hem i brevlådan. hur bekvämt kan man göra det för sig. Sedan lägger man bara in en betalning över nätet och vips, 3 veckor senare kommer en ny film. Jag är helnöjd!
Null:
Konstig passform på deras kläder. Om man t.ex. provar en lackklänning är det jättedåligt med plats för höfter så får man ta en storlek större och då sitter det för stort överallt annars.
Lite dyra priser, mycket kan man sy själv för hälften av priset.
Lite för mycket "vanliga" kläder som blåjeans och så.
Therese R:
Jag kommer aldrig någonsin handla av detta företag någonsin igen. Beställde kurslitteratur. Oftast när man beställer kurslitteratur är det ganska tidsbegränsat då man behöver litteraturen under just den kursen. När företaget i fråga då tar 6 veckor på sig och inte skickar något förlorar det sitt syfte. Inte ens ett mail för att säga att de beklagar att det tar tid och så vidare. När jag klagade och skrev hur besviken jag var på servicen, fick jag ingen kompensation som sig bör. Väljer istället andra alternativ i dag.
Elsa B:
Vitalas har valt att inte kritiseras genom Rejta.se
De bekrev man ska säga upp senast ett visst datum men den morgonen hade paketet redan skickats och de vill så tvinga att betala över 300 kr för nåt vi inte hunnit märka om det alls fungerar!!
Tacka vet jag Herbalife produkter som utvecklats stort i 20 år och fungerar, värt varje krona om man gör det hela rätt med tillskotten och övrigt...
Jesper H:
Jag är mycket nöjd med HOMEENTER. Galet bra priser på många varor och speciellt "Hemlig DVD" och "Hemlig CD" erbjudanderna för 19.50 kr st. Beställde fyra st "Hemlig DVD" och fick hem 4 st "Funny People (2-disc)" som idag kostar 169 kr /st i andra butiker. Jag fick fyra för endast 78 kr. Kan man säga mer? Dåliga är dock lång lev. tid, men det får man leva med ibland - annars galet bra!
Cecilia K:
För gansak många år sedan ringde jag in en beställning till Tv-shop när det gick på TV. Jag komme rihåg att jag skulle beställa några "bars" som man skulle äta osm var nyttigt. Ah, det var nåt sånt. Jag väntade och väntade men det dök aldrig upp något på posten, och till slut väntade jag så länge att jag glömde bort det. Så människan jag pratade med hade förmodligen aldrig ens behandlat min order.
Jakob J:
Trots varningar i tidigare Recos kände jag mig tvungen att beställa en Tobi från Tvins. Jag hatar att stryka och allt som underlättar detta är värt ett försök.
Beställde Tobin på nätet och fick med en Travel Tobi på köpet, NICE!
Vad som inte var nice var fraktkostnaden på 398 kronor, GALET!
Nu har jag fått hem Tobin och jag tycker att den fungerar rätt bra. Inte lika bra som reklamen eller ett strykjärn, men det kunde man räkna ut innan.
Så för att sammanfatta det hela kan man skriva på följande sätt:
Jakob - Strykning 1 - 0
Emilia B:
Beställt fotobok i födelsedagspresent. Betalade 149kr för expressleverans. Men har ännu inte fått någon leverans, och födelsedagen har nu passerat. Riktig usel flathet från kundtjänst/Aleksandar som beklagar och ber en vänta en vecka till vid varje kontakt. Ber jag om nån som helst info om mitt paket eller att få pengarna tillbaka beklagar han bara och ber mig vänta en vecka till. Fantastiskt intelligent kille. Håll er borta från photobox. Aldrig nånsin kommer jag beställa nåt mer därifrån. /Emilia
Janne E:
Beställde tre stycken övervakningskameror men fick bara två. När jag ber dem kreditera den tredje påstår de att de skickat tre stycken och vägrar kreditera… Kommer ALDRIG mer handla hos dem!!
Maria Camilla D:
Varning. Mycket oseriöst företag. Beställde ett gäng glasflaskor till min äppelmust i början av omtober, och betalade korkat nog i förskott. Hade då haft kontakt med kundtjänst ang vilket fraktbolag de använder och fick svar på det. Men de bekräftade sedan inte min beställning, skickade inga flaskor och har inte svarat på mail.
Lars Karl Fredrik H:
Beställde två parasoll och en parasollfot. Skulle få leverans 2-5 dagar. Efter 10 dagar fyllde jag i formulär på hemsidan (har aldrig fått svar). Ringde, då inte parasollfot fanns höll de hela leveransen. Efter samtal så skulle de skicka parasoll. Parasollen kom. Har inte hört något om parasollfoten (det har nu gått tre veckor (och halva sommaren). Undvik!
Emelie K:
Vi handlade en bok från deras företag men ingick samtidigt ett avtal med dem med en prenumeration för 89 kr månaden som enbart innebär att man får köpa böcker hos dem billigare. Det är bara det att vi har inte fått avtalet till vår e-post och inte kunnat bekräfta det, men pengar har dragits från vår konto varje månad i nästan ett år. Företaget menar att vi godkänt avtalet med att ingå ett medlemsskap då vi köpte en bok för 59 kr till vår son för nästan ett år sedan. Vi har dock inte fått en enda påminnelse om att vi har ett abonnemang hos dem som vi kunde utnyttja vilket ju bara betyder att de har satt detta i process för att kunder ska betala varje månad utan att få något för det. Vi har vänligt bett om våra pengar tillbaka och erbjudit oss att betala den högre avgiften på boken vi köpte från början, alltså priset man betalar om man inte är medlem, men det går Plusbok inte med på. Jag har aldrig varit med om ett företag med så dålig och icke tillmötesgående kundservice och jag hoppas att jag kan hjälpa någon annan att slippa råka ut för detta. De har till och med svarat mig att detta inte är första gången det händer vilket ännu mer bekräftar att de inte tagit ansvar och är ett seriöst företag för hade de gjort det så hade de ju självklart ändrat och påmint sina kunder om det abonemang med alla de pengar de drar varje månad.