Filip E:
Har haft en dator som inte gått att logga in i under ett halvår. Har skickat in datorn på egen hand till Asus för att de ska avhjälpa felet utan att det görs men Dustin hänvisar till att jag ska göra om processen utan lagligt stöd i konsumentköplagen. De gör allt för att skylla över ansvaret på Asus. Ångrar att man inte handlade hos en seriös återförsäljare som Elgiganten där processen är att de själva mottar varan som det är fel på och kollar med leverantören och där det aldrig är några problem att få pengarna tillbaka om något är fel. Dustin har fortfarande inte skickat tillbaka mina pengar trots att datorn inte går att använda. Det här var första och sista gången jag använder mig av Dustin.
HAR INTE FÅTT HJÄLP AV DUSTIN MED RETUR PÅ EN MÅNAD OCH DET ORSAKAR MIG STOR AFFÄRSSKADA DÅ JAG ANVÄNDER MIN DATOR I ARBETET. SKICKA TILLBAKA MINA PENGAR.
A-C V:
Har hitta en jättemysig ekologisk butik på söder. Kunnig och trevlig personal och massor av ovanliga ekologiska märken. Fullt med eko till barn. Helt underbar!!
Mats H:
Otroligt snabb expediering, drygt en (1) dag från beställning till leverans!
Snabb och bra kundsupport via mejl också.
Tyvärr har ITAB varken PayPal eller VISA men frakten är fri över 1000 kr.
Sortimentet består av kända märken såsom Didriksons och till skillnad från t ex Intersport och Team Sportia har de även stora storlekar såsom 3XL, dessutom till ett lägre pris än de stora kedjorna.
Anna Kristina Suzanne L:
Fantastiskt bra service. Jag hade ett problem med en fotpall och det var super bra service och saken löstes lätt och smidigt. Bemötandet var toppklass. Sofforna var jättebra och leveransen var smidig. Toppservice helt igenom från början till slutet.