Postorder i Stockholm

39 rekommenderade företag inom postorder i Stockholm kommun

• 31 omdömen
    MIKAEL S
    MIKAEL S: Mycket snabb och trevlig support från Johan! Jag har nu registrerat mig som kund, tyvärr avbeställt ett köp gjort idag 2022-02-28, men återkommer. Med den supporten känner man sig trygg, vilket betyder mer än produkten i sig. MVH Mikael Sjögren 070-8740400 kgm.sjogren@gmail.com
  • Driver du postorderföretag i Stockholm?

• 26 omdömen
    Erik I
    Erik I: Handlade födelsedagspresenter till barnen. Smidig butik, bra betalningsmöjligheter, snabb leverans!
  • 155 omdömen
    Alexandra D
    Alexandra D: lätt att anonsera och bra och snabb utbetalning
  • 334 omdömen
    Felicia M
    Felicia M: Gräsligt dålig service! Extremt långsamt och opålitligt. Idag var absolut sista gången jag hade med de att göra och jag kommer bojkotta företag som använder sig av de. Med vänlig hälsning, Felicia
  • Iggy K
    Iggy K: Fick till slut en trevlig medarbetare som löste mitt problem direkt. Så skall det vara. Hade tidigare satt ett lågt betyg pga. att de strulade till min order och kundtjänstmedarbetaren jag fick då lät otrevlig och kunde inte hjälpa mig alls.
  • Marc S
    Marc S: Hoppsan, St George har ju även en grym webbutik. Bra om man vill scanna marknaden lite först eller vet exakt vad man vill ha, då slipper man springa runt. Många produkter och mycket information. Att rekommendera!
  • Johan H
    Johan H: Bra och överblickbar sida. Stort utbud och många möjliga leverantörer att välja mellan. När jag hade en fråga och kontaktade bolaget fick jag snabbt svar. Nu har jag gått från min gamla optiker i stan till att hitta och köpa linser via alltomlinser. Sparar mer än 1000kr per år på det.
  • 4 omdömen
    Kamal O
    Kamal O: Snabba och trevliga :) Varmt rekomenderar!
  • 11 omdömen
    Sara S
    Sara S: Mycket smidigt med Linas matkasse, bra rätter och relativt enkla att göra. Idén är klockren och råvarorna bra, men man borde kunna göra fler val som kund, exempelvis möjligheten att välja bort det vegetariska, att kunna få med fler produkter som rekommenderas att ha hemma skulle oxå göra tjänsten mer komplett.
    NOEL H
    NOEL H: Kan varmt rekommendera andmotion.se Webshopen är snyggt designad och användarvänlig med ett bra sortiment. Deras nyöppnade butik är fräsch och ett stort plus till den mycket trevliga personalen som verkligen har tagit bra service och trevligt bemötande på allvar. Tyvärr köpte jag aldrig något då allt jag ville ha var tillfälligt slut i min storlek, men jag kommer definitivt att besöka andmotions butik och/eller webshop först nästa gång jag ska köpa något skidrelaterat och hoppas då att det jag vill ha finns på lager!
    pernilla m
    pernilla m: omtänksam personal som tar sig tid och gör sitt bästa. På lördagar kan det vara en del barn som älskar stenar inne och många kvinnor som vill skapa egna smycken . Ja det finns verkligen något för alla på Kristallrummet
  • Hans J
    Hans J: Väldigt billigt och väldigt smidig beställning av dammsugarpåsar. De ovade visserligen fyrpack fast jag fick trepack. Men då det var til centraldammsugare var det ändå väldigt billigt. Deras hemsida är www.dammsugarpåse.com
    Ingrid Louise O
    Ingrid Louise O: Sån bra sida! Fantastiska priser
  • Annelie  S
    Annelie S: En supertrevlig och engagerad tjej som trimmar mina dagiskunders hundar på ett ypperligt sätt. Har rekommenderat henne för dem, och de har via mig berättat att de är jättenöjda!
    LARS-PETER E
    LARS-PETER E: Bra och billiga trycksaker för småföretagare. Pålitliga!
    Magnus H
    Magnus H: Rekommenderas. Leverans, bemötande u.a.
  • H
    H: RIKTIGT BRA SERVICE! Rekommenderas varmt till alla småbarnsföräldrar!
  • Dipika S
    Dipika S: Verkligen nöjd med service och produkter som anlände. Leverans var mycket snabb. Skulle rekommendera detta företag till andra och kommer säkert använda dem igen. Den andra stora plus för detta företags hemsida var steg guider steg tillagning av t.ex. hur man gör Currys osv ...... utmärkt mycket nöjd och det smakade bra!
  • 6 omdömen
    Ozza O
    Ozza O: Under 2011 så gjorde jag min första beställning till InWarehouse, efter många funderingar. Valet blev en kompetent laptop som kostade över 12000 kr. Dessvärre fanns den inte i lager och ett preliminärt datum gavs ut vid beställning. Efter en fördröjning på ca 2 veckor kom den slut. Leveransen höll god standard med bra emballage och intrycket var väl. Under 2012 upptäckte jag att det blivit ett glapp till strömförsörjningen och sökte råd till deras support. Den förste teknikern hade inga bra svar och lovade att återkoppla. Och det gjorde hans kollega som gav mig rådet att skicka in den till ASUS som sköter underhåll av just ASUS datorer. Väldigt märkligt att kompetent personal "förmodar vi" inte kan eller får reparera mindre fel. Att köpa en dyr laptop och bli dirigerat pga av ett mindre fel sänker helhetsbetyget till InWarehouse. Jag trodde i min enfald att företaget var mer än en "återförsäljare" Däremot ska InWarehouse ha eloge som har trevlig personal som lyssnar på sina kunder. + att det gavs ut en kreditlösning trots bristen på en anställning.
  • David H
    David H: Kanonbra webbhandel, snabb kundsupport. Kunnig ägare som själv är engagerad modellflygare och därför vet vad som behövs. Tydlig hemsida med många länkar till byggtips och manualer. Specialist på elflyg.
    Preetha Lakshmi S
    Preetha Lakshmi S: Great collections and good prices - the cushion covers, harem pants and accessories I bought were of good quality and good price! Highly recommend this shop and will buy more soon :)
  • 4 omdömen
    Joanna K
    Joanna K: Skam inte sörios företaget. Skickade fel varan till mig och vill att jag står för retur frakten
    yvonne e
    yvonne e: En tidning man längtar efter! Den dimper ner en gång i månaden med nya ideer, inspirerande text och vackra bilder. Den innehåller många tips till trädgårds människor och olika adresser där du kan hitta trädgårdstips. Lättläst tidning i bra format
  • Fredrika D
    Fredrika D: trevlig personal! Inte direkt något utöver det vanliga men trevligt ändå!
  • Driver du postorderföretag i Stockholm?

• 5 omdömen
    Adam
    Adam: Väldigt usla arbetsförhållanden på deras lager i Rosersberg!
Områden i Stockholm
Vasastan  (8 st)