Tradera
2.1 i betyg av av
66 omdömen
Köp och sälj på Tradera.com med mer än 800 000 pågående auktioner. En lyckad auktion har två vinnare
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag66 omdömen om Tradera
skrev om Tradera
Stänger ner kontot sen skickar fakturan för osålda varan till inkasso, använd aldrig tradera, inkompetent personal..
skrev om Tradera Sweden
Tradera tar ut en avgift nu mer av inte bara säljaren utan nu även köparen. Ett så kallat "köparskydd" som ej går att ta bort från att betala med tex PayPal. Va ja vet så har man med automatik skydd från betalningsbolaget.
Denna avgift är på upp till 750kr per vunnen auktion. Och går som sagt ej att ta bort om man skulle vilja det. Så det är då i många fall bättre nu att göra upp betalningen på plats hos säljaren utanför Traderas regi..
Man får heller ej tillbaka några köparskydds pengar om det aldrig heller utnyttjas. Ett bra klirr i kassan för Tradera helt enkelt... -
UNDVIK TRADERA!
Varning! Tradera är en platform för det värsta nätbedrageri. Tradera bara vill ha sin procent av sålda varor oberonde om köparen har fått varan eller inte och struntar helt och hållet om köparen blir lurad ab fejkade säljare. Tradera avstänger inte bedragare eftersom den tjänar miljoner kronor på dem. Jag har blivit blåst flera gånger men tradera vill inte göra något
UNDVIK TRADERA -
skrev om Tradera Sweden
Brukade vara smidigt men är tyvärr ej lönsamt längre att sälja pga de höga portokostnaderna, köparna tycker det blir för dyrt så man får knappt något för sin vara. Likväl är det dyrt att köpa, nästan samma pris som nytt om det ej gäller märkesvaror.
Och så har vi kundtjänsten. Två gånger har jag talat med dem via chatten och båda gångerna blev man nonchalant bemött. Första gången gjorde personen mer skada än nytta då jag bad honom att ta bort en anmälan som jag gjort av ett konto av misstag men han tog istället bort mina omdömen. Verkade sjukt vilsen och ny på jobbet, men ingen ursäkt fick man -
skrev om Tradera Sweden
Det största, mest oansvariga, sviniga lurendrejeri som finns! Håller helt med övriga här inne. Gäller både köpare o säljare. Borde polisanmälas och omedelbart stängas ner! VARNING!!!
skrev om Tradera Sweden
Fruktansvärt dåligt skött ”företag”. Dra sin vinst och känna pengar gör de utan konstigheter. Men när problem uppstår mellan köpare och säljare så är helt inkompetenta. En person lovar korrigering medans nästa person dagen efter säger att kollegan gett fel information. Tradera har alltså dragit en återbetalning för en retur 2 gånger, köparen vägrar betala tillbaka felet. Vad gör tradera? Jo tipsar att man ska polisanmäla….det är allt dem gör! De hör inte av sig till personen i fråga som behåller säljarens pengar eller något sånt. Nej nej, ingenting! Vad ni än gör, sälj inte på tradera! Dem kommer inte att göra ett dugg när det går fel, försöker inte ens lyfta ett litet finger. De står mycket regler på sidan men dem själva gör inte ett dugg för att det ska följas
Oansvarig och opålitlig företag
Håller fullständigt med föregående medlem.
Ni struntar i era kunder, istället för att åtgärda problem med budgivningen fullständigt så lägger ni det på medlemmar. Det är ert ansvar att rätta till det som är fel inte kundens. -
Totalt kunskapsbrist.
Jag har svårt att detta är lagligt, gäller märkesvaror där utan minsta aning är man spärrad, när nån på kundservicen mår dåligt. Det innebär att i praktiken kan inte sälja märkesvaror köpta på annan svenskauktion, eller dessa som varit ägda av familjen.
Obildade personal på Tradera, kräver kvitto, även om varan köptes för några års sedan detta har resulterat, att folk fångar kopior med fejkade kvitton.
Jag brukade lägga ut alla bilder på etiketter, koder i mina annonser. Det hjälpte dock inte blev av med kontot, efter försäljning av en väska. Trots att köparen var mycket nöjd, har även kontaktat Tradera, att hon har inga invändningar gällande väskans äktheten.
Inte nog med det, väskan hade kvar etikett från vestiairecollective.com den kom från.
Så i praktiken, alla som aldrig gick i nån gymnasieskola, kan jobba på Traderas kundtjänst -
skrev om Tradera Sweden
Jag är säljare på tradera som har kund som betalat till tradera. Men tradera betalar ej ut pengarna till mitt konto och skjuter upp betalningen tills imorgon hela tiden. Rekommenderar alla att avvakta med tradera då de verkar ha tekniska problem. Återkommer när de löst utbetalningen till mig.
skrev om Tradera Sweden
Aldrig i något sammanhang blivit så otrevligt och nonchalant bemött som man blir av Tradera. Och det är inte otur utan det är något som de väldigt tydligt har satt i system
skrev om Tradera Sweden
Helt ok att sälja varor men se upp med deras faktureringsrutin. De skickar en till inkasso direkt efter en påminnelse om en avgift på ett par kronor.
skrev om Tradera Sweden
Jag köpte en vara som jag sedan inte fick. Jag gav självklart säljaren ett negativt omdöme. Som hämnd fick jag ett negativt omdöme tillbaka. Jag kontaktade Tradera för att få säljarens omdöme på mig borttaget. De vägrade! Sa att man kan kontakta säljaren och att båda tar bort sina omdömen. Detta betyder att man aldrig kan lita på omdömen och betyg man läser på Tradera. Troligen vågar många köpare/säljare inte lämna negativa omdömen, eftersom man får det tillbaka. Sista gången jag köper eller säljer något på Tradera!
skrev om Tradera Sweden
Tycker det mesta är bra. Tycker paynova är diskriminerande eftersom de med låg kreditvärdighet ej får använda det och då missar köparskydd. Dålig koll på de som ej fullföljer affärer. Bud ska vara bindande.
skrev om Tradera Sweden
Lätt att använda, bra resultat och lätt att lägga ut på nytt när det inte kommit några bud. Snabb återkoppling från kundtjänst
Är nöjd! -
skrev om Tradera Sweden
Har varit kund länge och det har fungerat bra för det mesta. På senare tid har det bliv sämre med många oseriösa användare på Tradera. Man måste vara mera försiktig nuförtiden. Betalningsalternativen är inte så jättebra.
skrev om Tradera Sweden
Jag har varit kund i stort från början, typ över 30 år.
Mycket funktionell och innovativ idé.
klart bättre än Ebay som jag tror köpte upp dem, i samband med detta så dök servicen och kundnöjdheten till botten.
Det var lika dåligt som Ebay fast utan ebays fördelar - dock har jag åter börjat köpa via tradera nyligen , och kundservicen har blivit exemplarisk!
Hoppas att Traderad behåller den återfunna höga standarden och visar Ebay hur de ska göra. -
skrev om Tradera Sweden
Beställa ingen extra! Det är värt inget!
Jag annonserade 3 saker på Tradera och valde att betala för highlight och andra extra. Jag fick betala typ 600 kr och fick inget bud, inga frågor, ingenting trots att produkterna var helt okej.
Det kändes så att jag var helt ensam på deras sida med mina varor.
Köp inga extra alltså! -
skrev om Tradera Sweden
Nu måste man ju tyvärr ge minst 1 ”stjärna” här men hade det gått hade jag inte gjort det..
bluff företag, de säger en sak först och sen ändrar de bara sig, utan att meddela kunden, man betalar för köpskydd men det där köpskyddet har ingen funktion för kundtjänst är inte villiga och hjälpa när du väl vill använda det. Kundservice kan ingenting, de svarar inte på några frågor och hänvisar dig bara någon annanstans eller till säkerhetsavdelningen och sedan händer ingenting.
Vill du starta en dispyt för att du är missnöjd med ditt köp och betalt för köpskydd? Vinner du dispyten har du enbart 3!!!! dagar på dig att skicka tillbaka varan sedan lägger tradera ner ärendet, ( det är inget som framgår av tradera utan det får du veta när tradera inte mottagit din vara efter Max 3 dagar) sedan går det inte att göra ett dugg åt saken, överklagar du så får du en inkassoräkning av dom, som dom hotar med kronofogden om du motsätter den..
Nej tack till tradera, oseriös och okunnig kundservice som inte gör ett dugg för att hjälpa..
Glöm inte heller att logga in och se dina fakturor, glömmer du med ett par dagar så får du inkasso på fakturan, de skickar inga Mail eller brev utan du måste själv hålla dig uppdaterad om dina fakturor annars blir det snabbt dyrt på tradera. -
skrev om Tradera Sweden
Idén med Tradera är kanon och generellt fungerar Tradera bättre än andra auktionssajter.
Men Traderas betalningssystem är rent tragiskt. Säg att man har köpt tio objekt från en och samma säljare, då måste man genomföra _tio separata betalningar_!!!
Med dagens teknik kunde Tradera göra detta så mycket bättre. I princip skulle det räcka att köparen genomför en enda betalning för ett par dagars köp från ett flertal säljare och betallösningen delar ut rätt summa till säljarna.
Har föreslagit detta (och annat) till Tradera som dock fullständigt slår dövörat till. -
skrev om Tradera Sweden
Bra produkter. ...............................................................................................................................................................................................
skrev om Tradera Sweden
Tradera är ett väldigt dåligt och oproffsigt företag! Spärrar konton utan att meddela. Mycket ohjälpsam kundtjänst. Avråder starkt att använda denna plattform.
skrev om Tradera Sweden
Tradera är ett bluff företag! Dom har stulit pengar av mig ganska mycket dessutom! Jag sålde en vara på Tradera köparen betalade till tradera, när man säljer över 5k så håller tradera pengarna och skall betala ut dom när köparen fått sin vara! Men i mitt fall hämtade köparen ut sin vara skrev ett positivt omdöme på mig som säljare.
Men Tradera väljer att behålla mina pengar!! Dom är alltså tjuvar! Jag har sökt dom gång på gång på gång men får aldrig någon hjälp eller några svar bara nya lögner! Det har nu gått över 2 veckor och jag får inga pengar av Tradera för dom har bevisligen stulit mina pengar!!!!
Vad ni än gör ha ingenting med Tradera att göra det är en ren bluff sida!! -
skrev om Tradera Sweden
Nonchalant kundtjänst, finns inte tillgängliga heller. Vill man kontakta dem får man till svar man ska ta det med deras robot juno! Hur kan man driva ett företag och inte besvara sina kunder!
skrev om Tradera Sweden
Traderas kundtjänst otroligt dålig bemötande kommer med förskrivna svar
Stänger inte ner en kund som har mer negativa än positiva och blåser folk -
skrev om Tradera Sweden
Vann budgivning och betalade för vara via Tradera betala knappen enligt instruktion nedan.
"Du betalar då med Swish, kort eller PayPal till Tradera som garanterar din leverans eller pengarna tillbaka. "
Säljare har inte skickat vara och är avvstängd från Tradera. Pratade med Tradera och enligt de behöver de inte ta någon ansvar här. Får inga pengar tllbaks från Tradera. Swish som de länkade mig till var direkt till säljarens tel. nr. Tradera tycker att jag borde kolla det och ändra till Traderas swish (som Tradera sa till mig, Googla efter Traderas swish nr. om du får inte fram det vid swish betalning). Missvisande och ingen ansvar. -
Kära nygamla Tradera!
Jag har varit Din vän sedan du drog i gång Din sajt år 2000!
Det har blivit nästan 200 vunna auktioner och sålda prylar totalt.
Jag har sparat pengar på att handla med hjälp av Dig och jag har tjänat en ansenlig slant på att sälja via Dig!
Du förändrade näthandeln i Sverige och lyckades till och med behålla Ditt namn och utseende, trots att Ebay blev din nya adoptivmamma.
Jag kan inte annat än Tacka dig för att du funnits där som en kanal för både inköp och försäljning. Att det dessuton gett en viss spänning i tillvaron att använda sig av Dig, har inte gjort saken sämre.
Utan Dig Tradera hade näthandeln i Sverige varit bra mycket tråkigare. Och fattigare!
Så ett stort TACK till alla er som jobbat hårt med att skapa Tradera genom åren och fortsatt vidareutveckla, serva och underhålla tjänsten! 🙌😊🙋
Lars -
skrev om Tradera Sweden
Jag gillar Tradera på många vis, men tyvärr är deras kundtjänst usel.
Det förekommer mycket bedrägerier på tradera som tradera själva inte gör något åt. Jag själv som deras användare har råkat ut för bedrägeri via tradera vid flera tillfällen, och vid dessa tillfällen ber tradera en att polisanmäla bedrägeriet, men därefter händer det inte så mycket mer än så.
Polisen har fullt upp med dessa bedrägeri ärenden att dem inte har resurser nog far att tackla av dessa innan nya anmälningar strömmar in.
Ska man handla på tradera så måste man ha klart för sig att man ska undvika banköverföring som betalsätt då dessa köp är helt oskyddade. När bedragarna är igång kan dem komma åt flera hundra tusen kronor inom loppet på ett par dagar.
Enligt mina egna undersökningar om hur bedragarna utnyttjar tradera, så misstänker jag att bedragarna köper upp datorer, mobiler och enheter som kan innehålla spårbar data om tidigare användare. Med den data dem finner i dessa sålda enheter lyckas bedragarna sedan komma över lösenord, personuppgifter och annan känslig data som ger dem möjligheten att "kapa" andras användares tradera konton där dem sedan ändrar betaluppgifter och kontaktuppgifter mot krypterade mail (scryptmail) och bankkonton med "målvakter" hos SEB. Dem byter även ut telefonnummer mot "0000000000" vilket tradera konstigt nog tillåter.
Annonserna som bedragarna sätter ut är oftast dyrare produkter till "bra deal" priser, ca 20-30% billigare än vad det egentligen skulle kostat och på så vis slåss nästan traderas användare om att få köpa dessa produkter i god tro till att de dem köper är en säker affär då det sker via tradera, vilket är helt fel! Det är inte säkert!
Och på tal om säkerhet så är traderas säkerhet för deras användare urusel. Dem lämnar ut lämnar ut känsliga kontaktuppgifter offentligt till vem som helst då alla annonser som sätts ut sparas i 120 dagar enligt tradera, och dessa hamnar sedan på nätet helt oskyddat och tillgängligt för vem som helst att komma åt, lika så gäller traderas "vinnarmail" som går rak in till händerna på vem som helst som köper eller vinner något du sålt via tradera.
Tradera kan motverka MYCKET UTAV den bedrägeri som sker på deras plattform, men dem väljer att inte göra så, och detta har fått mig att tänka att det kanske i slutändan är tradera själva som "skådespelar" dessa "bedragare" då tradera inte utökar säkerheten trots att dessa bedrägeri sker frekvent (dag till dag) på tradera!
Jag kan därför inte ge tradera gott omdöme och jag hoppas att jag kan få alla er som läser detta lite bättre insyn om hur osäkert tradera egentligen är.
Med vänlig hälsning
Grizel Von Jolie -
skrev om Tradera Sweden
Kan inte logga in. Försöker följa instruktionerna men leds runt i cirkel. Söker hjälp och får chatta med en robot. Får irrelevanta och mångtydiga svar och leds även här runt i en cirkel.
skrev om Tradera Sweden
Skulle betala en faktura egentligen på 40 kr. Har ej loggat in på tradera på länge och råkade se denna faktura som fått en påminnelseavg på 60 kr och var nästan på väg till inkasso. Har läst många tradera användare som råkar ut för detta. Tycker det är förjävligt att dem inte kan skicka fakturan till mailen istället. Har kollat men inget mail. Är ju jättelätt att missa betalningen om man inte är inloggad på länge. Men det är väl detta tradera tjänar pengar på. Nu funderar jag faktiskt att avsluta mitt konto
skrev om Tradera Sweden
Varje gång jag kontaktar Tradera blir jag missnöjd eftersom de aldrig verkar vilja hjälpa till. Jag tycker ofta man får ett tråkigt bemötande och kundservice anstränger sig sällan för att hjälpa till att lösa problem. Är överlag missnöjd och rekomenderar hellre en smidig tjänst som tex Sellpy.
skrev om Tradera Sweden
Ingen transparens kring avgifter.
Tradera skriver
"Om du lägger upp fler än 100 annonser per månad kan en uppläggningsavgift tillkomma."
Istället för att skriva att avgifter KAN komma att tillkomma bör de tydligt skriv att de DEBITERAR AVGIFTER.
Ingen transparens alls om vilka annonser som faktiskt kommer kosta en fast avgift eller enbart provision. När man lägger upp annonser står det klart och tydligt att 10% är provision. Sen endast att en fast avgift kan komma att debiteras. Dessutom kan annonser som per automatik startas om kosta pengar som inte framgår.
Är mycket missnöjd med systemet. Brukar ha kostnader på cirka 150-300kr och helt plötslig dimper det ner en faktura på över 1500kr. Känner mig lurad och de utnyttjar sin storhet där de lutar sig tillbaka på att någon information kring avgifter finns gömda under FAQ. Var TYDLIGA och TRANSPARENTA i framtiden så säljare vet exakt vilka annonser som ni debiterar med fasta avgifter.
Feedback till Tradera är att vara tydliga när auktionen läggs upp vad den faktiskt kommer kosta. Inklusive fasta avgifter. När ni kommer ta ut en avgift ska ni oformulera er till att avgiften KOMMMER inte KAN tillkomma. När man väljer att auktioner ska startas om automatisk ska det TYDLIGT framgå kostnaden för eventuellt omstart, är det provision enbart eller FAST AVGIFT. Dessutom vore det smidigt att man som säljare får själv sätta en spär på X (då 100) auktioner man kan lägga upp max per månad, på så vis uppstår inga liknande missförstånd där säljare känner sig lurade. Då startar inte några annonser om automatisk som ni sedan tar betalt för när säljaren inte har för avsikt att lägga upp annonser med fasta avgifter. -
skrev om Tradera Sweden
Tradera har skickat mig till inkasso för en faktura som jag har aldrig sett röken av,
Och fast jag har varit kund utan anmärkning hos dom i 15 år, men inte nu längre.
Dom ska inte få mer pengar av mig iallafall. Märklig företag... -
skrev om Tradera Sweden
Det är knappast särskilt förvånande att folk försöker sälja stöldgods och "luft" på Tradera och på det sättet förstör för de vanliga säljarna. Det är däremot mycket märkligt att Tradera själva har så dålig koll.
Det är knappast heller särskilt förvånande att folk i sin iver att få sälja låter familj och vänner vara med i budgivningen för att på så sätt trissa upp försäljningspriset. Däremot är det - återigen - märkligt att Tradera har så dålig koll.
Jag har vid ett flertal tillfällen noterat att budgivningen inte gått korrekt till och meddelade detta till Tradera på deras mejladress för ändamålet. Deras ointresserade svar, dessutom med hänvisning till att de inte bedriver kundtjänst via mejl, var dock att "...vi alltid ser om budtriss skett.." Ett inte särskilt trovärdighetshöjande mejl då jag t.o.m. själv varit med om att köpa produkter där jag noterat att mitt maxbud uppnåtts endast p.g.a. att jag haft en fejk budgivare i andra änden. Och aldrig har jag fått veta att Tradera sett det. Men... kanske har de sett det.. och i så fall valt att inget göra. Blundat för det inträffade då de själva får provision utifrån försäljningspriset. Något som i så fall vore ännu mycket värre från deras sida.
Jag kommer säkerligen att då och då fortsätta handla via Tradera. Om jag ser något konstigt är det dock inte i fortsättningen Tradera jag i första hand kontaktar utan Polisen direkt.
Och i vanliga fall håller jag mig till Ebay - en betydligt mer seriös sajt. -
skrev om Tradera Sweden
Sämsta! Hade kunnat skriva en roman om detta oseriösa företag som tror de står över lagar
och regler. Kundtjänsten är värdelös. Ingen hjälp, bara standardsvar från folk som inte vet vad de pratar om. Enda anledningen att använda Tradera är om man vill bli lurad! -
skrev om Tradera Sweden
Tradera är en sajt som bara är intresserad av dina pengar. Etik och moral existerar inte längre sedan E-bay tog över. Man hotas till livet av psykiskt störda köpare men trots polisanmälan stänger inte Tradera av.
Kryllar av stöldgods och märkeskopior - men Tradera bryr sig inte bara de får sälja.
Men när enskilda privatpersoner försöker sälja parfympover t ex och andra ofarliga produkter som Tradrea av någon anledning dömt ut (finns ingen logik bakom) då får man ett mail att de tagit bort annonsen utan förklaring varför.
Massor av kunder budar och skiter sedan i att betala - ger du dem negativt då får du negativt tillbaka - så förstör oseriösa köpare seriösa säljares rykte !
Deras kundtjänst har bara generella svar att rabbla upp och gör aldrig något aktivt för att hjälpa till. De handhar flera kunder samtidigt på chatten så man kan ju inte vänta sig något större engagemang.
Det hela är ett skämt !
De tar numera 10% i avgift för sina "tjänster" - medans Facebook Marketplace tar 0% i avgift.
Nu kommer jaag börja sälja där och rekomenderar alla som funderar på att sälj på Tradera att gå till FACEBOOK MARKETPLACE i stället ! -
skrev om Tradera Sweden
Mye svindel på tradera. Vær obs. Å selge der er alt for dyrt
skrev om Tradera Sweden
Håller med de flesta här!
RIKTIGT OTYDLIGA MER AVGIFTER!!! OCH RIKTIGT NINJA/STEALTH/DOLDA FAKTUROR. De finner man enbart på "dina sidor"
När du säljer vara skall det ju dras av när köparen skickat in pengar på DERAS BANK, men nej, så gör det inte.
VAD FAN ÄR VITSEN ATT MAN BETALAR IN TILL ER DÅ?
MITT TIPS ÄR ATT HITTA KÖPARENS NUMMER VIA TRADERA OCH SWISHA ELLER NÅGOT, så slipper TRADERA ÄCKLA SIG!
Jag har aldrig haft anmärkningar eller obetald faktura. Jag har bra kontorsjobb och betalar mina skatter, MEN ÄNDÅ SKICKAR TRADERA ditt ärende till INKASSO som sedan skickar dig en PAPPERSFAKTURA på 250% avgift på det du sålt.
HANTERAR ÄRENDEN RIKTIGT DÅLIGA! DERAS PÅMINNELSER RIKTIGT SHADY och OKLARA!
DÅLIG KOMMUNIKATION och KUNDVÅRD!!!
Rekommenderar er att använda andra TJÄNSTER LIKNANDE TRADERA!
FINNS VÄLDIGT MÅNGA TJÄNSTER LIKNANDE TRADERA I DAGENS SNABBT VÄXANDE DIGITALA SAMHÄLLE.
TRADERA KOMMER ATT UTKONKURRERAS OCH VARA HISTORIA SNART!
Välj inte TRADERA mina vänner, slutar bara i SKIT. Välj bättre tjänster som FINNS IDAG!
JAG HAR LÄRT MIG MIN LÄXA! -
skrev om Tradera Sweden
Ibland kan man ha tur, men ibland otur.
skrev om Tradera Sweden
Skriver otydligt om vad för avgifter man får betala när man lägger upp en annons, även om den inte blir såld! Var försiktig!
skrev om Tradera Sweden
Tradera AB/Ebay Sweden är ett Ett osmakligt hycklar-företag som diskriminerar mot vissa personer.
Tradera AB har sin egen i huset Regler och Lagar. och undertrycka människor som klagar mot dem
Tradera AB följer inte svenska regler och lagar. -
skrev om Tradera Sweden
Tradera var bra i början när det var små och nystartade. Då brydde de sig om sina kunder och tog sig tid till att lösa problem. Idag så är det noll servicekänsla hos kundtjänsten. Att komma fram på telefon är en omöjlighet.
Jag säger bara en sak: QXL.SE - SNÄLLA KOM TILLBAKA TILL SVERIGE! -
skrev om Tradera Sweden
Här kan man bli ordentligt lurad som en polare blev så aldrig några pengar i förskott på något sätt! Annars funkis!
skrev om Tradera Sweden
Har själv inte haft några direkta problem med Tradera. Jag har gjort nästan 300 affärer under mitt första aktiva år (som både köpare och försäljare), och jag har ingenting ont att säga om omdömessystemet. Tradera kan troligtvis omöjligt sätta sig in i alla enskilda affärer/omdömen som folk mailar och klagar över, och det tycker jag faktiskt man måste förstå och acceptera.
"Dolda avgifter" (som nämnts i ett omdöme här) håller jag verkligen inte med om att Tradera skulle hålla på med. Det tog mig tio sekunder att hitta deras prislista som visar klart och tydligt vad som gäller och vad tjänsten erbjuder. Om man inte accepterar priserna eller kan betala sina räkningar i tid, så kan man faktiskt låta bli att använda tjänsten.
Visst, det kan kosta en del att använda sig utav Tradera om man lägger ut många annonser. Men om man ser till att använda tjänsten på -rätt sätt-, kan man också undvika att gräma sig över kostnaderna.
Tyvärr ökar antalet annonser från företag hela tiden, och ibland är kvantiteterna så höga att man bara tröttnar på att scrolla och lämnar webbplatsen. Det är synd, för den där känslan av att man när som helst kan hitta nån kul gammal samlargrej, blir allt mindre.
En annan sak som är synd, är att vissa kategorier fullständigt regeras av utländska medlemmar (som kan vara beredda att lägga dubbelt så höga bud som en svensk, och ändå tycka att han/hon kommer undan billigt). Det är tråkigt för den prismedvetne. -
skrev om Tradera Sweden
Efter 6 månaders diskussion kan jag fortfarande inte få mitt konto återaktiverat p.g.a. flera oseriösa budgivares negativa omödmen. Jag måste "städa" bort omdömena själv på ett halvår gamla annonser tydligen. Ändå har jag betalat fakturor på tusentals kronor i 5 år och så möts man av detta hycklarföretag. SÄNK TRADERA AB!!!!
skrev om Tradera Sweden
Tradera är bara skit numera, dom påstår att det är "vi" samlare som byggt upp siten men nu har dom gett oss dödsstöten för det går inte att "sälja" med vinst. Kolla deras reklamannonser,,, där ser det ut som om det är Tradera själva som säljer, snacka om missvisande. Tradera Café lades ner och sen kom "Farbror Radera" in och tog bort "olämpliga" inlägg??? Jag har varit medlem nu i snart 10 år men lagt av, funderar på att gå över till "Budera" i stället. Tradera kommer snart att se ut som Ebay och då är det bara proffit som gäller.
skrev om Tradera Sweden
Jag undrar vad Tradera egentligen gör? Jag har råkat ut för problem med säljare flera gånger men Tradera svarar bara de inte kan ta del av problemen fast jag har bevis. Jag råkade ut för en säljare som rätter i system att behandla folk illa och hota dem efter affären. Tradera valde ändå att inte stänga av personen. Jag känner folk som fått sina annonser raderade av Tradera helt utan anledning sedan får de ändå betala avgiften för annonsen. Köpa billiga saker under 50 kr kan jag göra, men säljer gör jag aldrig mer och inga dyra saker.
skrev om Tradera Sweden
ETT SKIT FÖRETAG SOM SKYDDAR KRIMINELLA SOM LURAR FOLK PÅ PENGAR OCH SEN INTE SKICKAR NÅGRA VAROR , och tradera skiter i detta det är hur lätt som helst att regga ett bluff konto på någon annans identitet det finns ingen kontroll över huvud taget (det man skulle ha är att man får en kod till sin reggade mobil och därefter endast då bli medlem men nej nej sen att "butikerna" lämmnar automatiska omdömmen automatiskt när man tar köp nu hos butikerna det vet dom krininella om och dom tar köp nu av ex antal "butiker" och vips så har dom 50st positiva omdömmen och börjar sen att sälja massa saker tokbilligt om och om igen och seriösa medlemmar blir lurade jag har pratat med tradera om problemet men dom kommer inte ta bort automatiska omdömmen ! ? ! dvs dom står på dom kriminellas sida och pissar sina medlemmar i ansiktet helt klart tradera är ett pajas företag som bara vill tjäna pengar men skydda sina medlemmar det skiter dom i
hoppas någon seriös (inte supporten) kontaktar mig -
skrev om Tradera Sweden
Tradera var bra innan försämringarna i februari, men efter chockhöjningarna för privat säljarna, en urusel support och att många av mina favorit säljare har slutat på grund av höjningen. Så har jag inte lust att varken sälja eller köpa längre.
skrev om Tradera Sweden
Dolda avgifter, påminnelseavgifter. Det är sannerligen dyrare att sälja än vad försäljningen faktiskt genererar..
reservationspriset tar de 25 kr trots att varorna som säljs inte är värda mer än 30 kr.. hur det går ihop är en bra fråga... -
skrev om Tradera Sweden
Bra när man ska köpa men inte lika smidigt att sälja. Kostar ofta mer än det smakar....