Renovera badrum en Uppsala

6 revisados badrumsrenoverare en Uppsala municipio

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från badrumsrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Plattsättaren Jerker Åstrand AB

Verifierat företag
    170 valoraciones
    Lisa Å
    Lisa Å: Vi är supernöjda med Jerker och hans kompetenta och trevliga gäng. Startade enligt plan och allt flöt på bra. Dom städade alltid efter sig så det kändes väldigt smidigt och bra. Rekommenderas!
  • Driver du byggfirma i Uppsala?

• 352 valoraciones
    Varmt välkomna till Målerifirma Alfred Holm — Vi erbjuder allt inom måleri & tapetsering, golv och snickeri.
    Staffan P
    Staffan P: Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
  • 35 valoraciones
    Clara I
    Clara I: Proffsigt utfört arbete, flexibilitet och trevligt bemötande.
  • Salahage Bygg AB

Verifierat företag
    11 valoraciones
    Ismet M
    Ismet M: Har renoverat både mindre och lite större ting i lägenheten med Salahage Bygg och jag har enbart positivt att säga. Dialogen har varit otroligt professionell och arbetet utan några som helst anmärkningar. Väldigt prisvärd tjänst. Varma rekommendationer!
  • 5 valoraciones
    Jan M
    Jan M: Hej, jag är på det hela taget nöjd. Företaget tog hand om de problem som uppstod under ombyggndaden på ett bra sätt-
  • Driver du byggfirma i Uppsala?

• 2 valoraciones
    Shpend S
    Shpend S: Yours Bygg & Kök renoverade hela vår lägenhet. Måste säga att vi är riktigt nöjda med utförandet av jobbet, dom är mycket noggranna och fixar allt i minsta detalj. Rekommenderar dom varmt!
Ver página: