Hanna Kristina Paulina S:
Först och främst vill jag säga tack till Ardi som ställt upp i vått och torrt gällande alla mina frågor!
Hur ska man kunna välja sten? Det är inte alltid det lättaste!
Ardi var saklig och kunnig och gav bra information kring val av sten.
Det var även smidigt att köpa diskho och blandare via Stoneks AB.
Vi valde en sten från Silestone, Lime Delight. Vi är så otroligt glada över detta val! Så fin sten som passar till våra vita luckor från IKEA - Veddingen och på väggen målade vi en färg från House of Philia - Hop no filter! Otroligt fin färgkombination! Till denna sten valde vi en diskho från Blanco - Svart och en kran från Tapwell - svart. Det blev OTROLIGT fint och snyggt! jag säger bara WAO! Vilken glädje!
Stenen levererades idag och jag va så nervös innan! Men gud jag skrek av lycka och grabbarna som installerade stenen skrattade åt min glädje!
Fin kvalitet! Proffsigt bemötande från såväl Ardi, den som utförde inmätningen och de som levererande och installerade bänkskivan! Rara killar allihopa och duktiga!
Så trots att det kostar mkt pengar att köpa en sten så känner vi oss så nöjda och glada över att Stoneks AB fick leverera åt oss. Vi har inget att klaga på!
Trots lite sen leverans mm så har allt fungerat fint och dialogen varit bra!
Saker kan hända på vägen och så är det - men allt löser sig!
Jag vill slutligen tacka för att det in i sista sekund gick att justera ritningen pga komplikationer av installation av vår fläkt. Allt löste sig och spishällen hamnar numera rätt under fläkten!
Ett stort tack till alla inblandande!