Restaurang i Skåne

Svedala  (1 st)
Vellinge  (1 st)
Svalöv  (1 st)
    Eva E
    Eva E: Vi väljer alltid Gamla Franska då vi ska träffa goda vänner eller ha en spontan afterwork. Lugn och härlig atmosfär och fantastiskt god mat och dryck. Servicen är superbra, koll på vad man har i glaset, på ett fint sätt. Och vatten finns hela tiden. Råbiffen och ostbrickan mm var som vanligt väldigt gott.
    Nagham A
    Nagham A: Jag tycker det var så gott och mycket trevlig personal 😍
  • Jai M
    Jai M: Vilken härlig showkväll på Sabina Gabriella Söders fantastiska Bollbrolyckan i Helsingborg. Wow så proffsigt ställe hon har byggt. Bra mat, härlig serviceminded personal, duktiga kollegor och själv är hon helt makalös som entertainer. Det är fart och fest på hög nivå OCH med ett så stort hjärta till alla som är där. Rekommenderas med 🌟🌟🌟🌟🌟 Jai Thornell
  • Anya L
    Anya L: Detta är en mysig och trevlig restaurang där man alltid får bra service och god mat. På menyn står det tapas, vilket inte riktigt stämmer eftersom tapas är små "smårätter" från Spanien medan dessa tapas är rejäla bitar som man blandar med annat. Överkomliga priser och goda drinkar gör det heller inte sämre! Denna restaurang brukade ha ett dåligt rykte p.g.a associationerna med Hells Angels men med nya ägare har de lyckats tvätta bort detta ordentligt och det är numera fullpackat med människor varje kväll.
    Fabrice S
    Fabrice S: Bra hamburgare, ris och kyckling.
    Nathalie M
    Nathalie M:
  • 3 omdömen
    Kristian N
    Kristian N: Stället man räknar med ska återkomma år till år och gör så likaväl! .. eslövs godaste milkshake och den slår aldrig fel en varm sommardag på torget. kioskpersonalen är även alltid trevliga
  • Kund k
    Kund k: Vår favoritrestaurang alla kategorier! Vi besöker den ofta! Jättegod mat och trevlig personal -vi blir alltid trevligt bemötta och mätta! Dessutom humana priser både vad det gäller takeaway och i restaurangen.
  • patrik n
    patrik n: Hit måste du om du är sugen på något gott! Väldigt prisvärda ala carte!!! Mmm...gott!!!
  • 4 omdömen
    Sarajessica
    Sarajessica: Min "kvarterskrog" med goda pizzor både av den flottiga sorten och den mer italienska. Här finns alltid något original på plats och jag tycker nog att stället är lite underskattat även om det är gott om folk där ibland. Perfekt att gå till om man bara inte orkar laga mat.
  • viktor b
    viktor b: Mycket bra pizzeria/resturang, trevligare personal går inte att hitta, maten är gudomlig
    Thomas L
    Thomas L: Vi har anlitat Kurhotellet vid flera tillfällen, till bröllop, släktträff samt vid begravning, vid vilka vi alla har varit mycket nöjda med mat, servering och boende.
    Lars Peter Carl S
    Lars Peter Carl S: Riktigt bra pizzeria. God deg, goda råvaror. Trevlig ägare. Kan starkt rekommenderas!
    Jeanette B
    Jeanette B: Grym musik och mysig atmosfär!
    Katarina J
    Katarina J: Mitt andra hem på lördagar. Oftast lunch med gott vin. Bemötandet är alltid lika trevligt och proffsigt. Personalen ser dig och vet vem du är. Full koll med andra ord. Maten är perfekt.
  • Jonas B
    Jonas B: En skön restaurang och pub med riktigt bra service och trevligt personal. Ligger bra till på lilla torg och är så pass stor att de utan problem kan ta emot större sällskap.
  • Masoud K
    Masoud K: Jättegod äkta "grill och Meze" mat i mysig miljö och med vänlig personal. Rekommenderar varmt ett besök på ...
  • rejta A
    rejta A: Alltid jättebra service och alltid med ett leende. Rekommenderas varmt!
  • Roland E
    Roland E: Missa inte Rökeriet i Åhus, som serverar fantastiska laxanrättningar och har mycket kunnig och trevlig person
    Thomas M
    Thomas M: Detta är en mycket trevlig vegetarisk restaurang som jag vill rekommendera varmt. Jag besöker alltid vegeriet när jag kommer till Helsingborg.
  • Martina F
    Martina F: Jättegod och mycket mat till rimliga priser. Mysigt med uteserveringen på sommaren!
    Fia H
    Fia H: Bästa Sushin i stan. Bemötandet var bra och personalen är trevliga och hjälpsammma. Miljön är mysig och maten är fint upplagt. Prisvärt tycker jag som gillar deras sushi. Har aldrig blivit besviken när jag varit där. Helt klart att rekommenderas om ni gillar sushi! :)
  • Tommy L
    Tommy L: Ootroligt god mat ! Nye ägaren har förut ägt newyorkslicepizza.com på Hyregatan 3 vid Lilla Torg i Malmö. Samarbetar nu och kan därmed erbjuda större utbud såsom bufféer, asienmat, pizza, catering och husmanskost.
1234...10