Anna F:
Jag har fått en faktura från trafikförsäkringsföreningen bara för ägarbytet på bilen gick igenom en lördags o jag försäkrade bilen direkt på måndag morgon.
Väldigt tråkigt att de tar ut en avgift när köpet av bilen gjorts på en helg. Jag kan ju inte lägga upp en försäkring innan jag vet att jag köper bilen. Samt att inget försäkringsbolag har ju inte öppet på helgen…. Bilen användes inte/kördes inte innan försäkringen tecknades.
Malou B:
Kunde jag ge noll, så skulle jag det! Min bil blev rejält påpucklad av borstarna i en OKQ8, vid Kumlag i Uppsala, biltvätt. Den var utanför skenan som ska dra bilen genom tvätten. Men drogs in ändå. Och borstarna gick bärsärkagång på min bil, krossade framrutan och skrapade djupa spår i motorhuven. Beware!! Och nu bestrider biltvättens försäkringsbolag Crawford & Company ansvar, att det skulle vara något fel på OKQ8s biltvätt. Så det räcker inte med att få bilen rejält förstörd. Nu ska jag strida med försäkringsbolaget om mina merkostnader för skadan också.
Men det kommer jag att göra. Kanske lika bra att ta hjälp från början?
Länsförsäkringar har en helt annan policy, tack för det. De är måna om sina kunder.
Och vad säger det här om OKQ8s policy? Är det att måna om sina kunder, och ta ansvar för när det som inte får hända, men ändå sker, när de samarbetar med ett sånt här skumraskföretag, vars filosofi är att krångla dem ur betalningsansvar?
Jag läser i Aftonbladet att andra varit med om samma sak, fast på en annan OKQ8-station.
Jag är inte den enda. Jag undrar hur många fler som varit med om samma sak. Om du som läser det här, är en av dem, kontakta mig på malou@malou.se