Cecilia K:
Ja, hit far man ju titt som tätt och även om man innerst inne kanske tycker att det är ju mycket prylar osm man aldrig skulle inhandla så kan man faktistk hitta riktiga fynd här. Det är spännande ändå. Det finns alltid en massa roliga saker, och jag ska faktiskt erkänna att det är på Ö&B som jag har hittat världens bästa hårbalsam för kanske en 15:-. SÅ man behöver faktiskt inte köpa svindyra balsam hos frisör för att få ett lent och fint hår. Dessutom kan man ju handla godis som en galen! Det är faktistk ordning och reda också, och inte allt i en enda röra som det kan vara på andra ställen.
Cecilia K:
Bland de bästa Ö&B jag varit på faktiskt. Jag tycker de har ett bra sortiment och de är lite mer ordning än vad det brukar vara i dessa affärer på övriga ställen. Allt är lättillgängligt och organiserat så man inte behöver rota osm en galen för att hitta det man söker.Och visst är alltid Ö&B intressant att gå på med alla dessa ovanliga roliga godisarna och matvalen.
Cecilia K:
Det finns hur mycket som helst inom dessa dörrar i Baronen i Kalmar. Nästan lite för mycke på så litet utrymme. Det gäller att hålla ögonen öppna så man hittar allt för en aning grötigt är det. Men som sagt de flesta vet ju vad som finns inom clas ohlson. Personalen finns ju dock till hands att fråga lite här och var och det är ju faktiskt inte så dyrt.
Emma J:
Skulle egentligen vilja ge Karlssons 1,5, men nu går ju inte det så det får bli en 2a. Lågprisbutik som har det mesta från skräp till sämre grejer till en del riktigt bra grejer. Det är bra om man kan produktgruppen så man vet vad man köper, annars finns risk för riktiga bottennapp. Mycket för hemmafixaren, och lågpriskläder som är svårt att veta vem som vill ha. Förstår att de inte heter Ullared 2 längre, tro inte att det ens kommer i närheten av Ge-kås om du åker hit!
carl-gunnar b:
För er egen skull, sparka er trötta istället för att bli lurade av detta/dessa bedrägliga företag.
Köpte ett garagetält som levererades efter dryga 3 mån med en utlovad leverans på 4 - 6 veckor.
Försökte avboka affären då jag inte fick grejorna men dom svarade inte på dessa mail heller.
Enligt avtal så skulle det vara fraktfritt, men ack nej dom har debiterat 1495:- i fraktkostnad och är totalt omöjliga att få kontakt med vare sig via mail eller telefon.
Det knepigaste är att dom sålde via en auktionssajt som heter Containerrally, leveransen kom från Garagehuset i Hörby, fakturan från Norrlandslagret AB via Svea Ekonomi.
Nu har jag sökt alla dessa för att få reda ut detta men dom är som sagt helt omöjliga att få tag i, den enda som svarat är Svea ekonomi och han som jag talade med där har inget med affären att göra men medger att dom har haft en hel del reklammationer angående fraktdebiteringar
Dom är helt skamlösa och anger att dom har "Nöjd kund garanti" det är så man mår illa!!!!