Snickare i Skrubba

2 rekommenderade snickare i Skrubba, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • LINA E
    LINA E: Anlitade för att lägga om vårat gamla eternittak. Blev lovade att det skulle utföras enligt godkända regler som finns för asbesthantering, men på rivningsdagen möttes vi av att eternitplattor i princip kastades ner från vårt tak och damm yrde överallt.. Därefter var det många saker som inte utfördes enligt avtalet, tex togs inte den gamla takpappen ner för att inspektera all råspont (råspont vi visste var rutten på vissa ställen och antog skulle bytas). De försökte även minimera antalet takpannor genom att lägga avstånd på läkten som inte var korrekt enligt monteringsanvisningarna för vår taklutning. Där stoppade vi dem och fick tag på en oberoende besiktningsman som gjorde en förbesiktning mitt i arbetet och sedan en slutbesiktning. Besiktningsmannen godkände till slut taket efter vissa åtgärder men vi är såklart långt ifrån nöjda och känner oss fortfarande oroliga över taket.
  • Driver du snickerifirma i Skrubba?

• Johan I
    Johan I: Återigen ett oseriöst byggföretag. Räkna inte med att dom återkopplar till kund. Iallafall inte om du har Marcus som Projektetledare. Det skylls på att han varit på semester eller att han är sjukskriven. Men någon återkoppling får du inte. Sen blir han lite stött och avslutar samarbetet. Så hade det gått att ge minus 5 så hade han fått det.