Välkommen till Boqvist Bygg! Med många år i branschen ser vi till att du får ett professionellt bemötande och ett väl utfört arbete.
Anneli A:
Duktiga, noggranna, pålitliga, kommit med mycket bra förslag under projektets gång, måna om att göra ett bra jobb. Mycket nöjd! Rekommenderas!
Anneli A (total ombyggnation av undervåning omfattande tvättstuga, badrum, allrum, hall).
Fönsterrenovering Stockholm & Uppsala – vi gör det enkelt
Mikael L:
City Fönsterrenovering har gjort ett fantastisk jobb med att renovera våra befintliga fönster. Resultatet blev mycket bättre än väntat och vi är verkligen nöjda att vi valde detta istället för att byta upp fönstren!
Göran S:
PeLi Bygg har fungerat väldigt bra. Snabb respons, väl utförda arbeten och trevligt bemötande. Har haft hjälp med diverse arbeten såsom takläggning, dörrbyten, fönsterbyten. Upplever att de levererar med kunskap och erfarenhet. Mycket bra resultat!
Michael K:
Jonathan och Holmström Bygg tog totalentreprenad för ombygget av vårt badrum samt en planlösningsförändring samt renovering som berörde tre rum samt en hall.
Det gick faktiskt på kortare tid än planerat samt resultatet blev kanon!
Givetvis förekom det saker som behövde diskuteras under resans gång, men på det hela taget så flöt det på väldigt bra.
Vi kommer definitivt anlita Holmström Bygg även i det fortsatta renoveringsarbetet av vårt hus.
Jonatan L:
Vi kan varmt rekommendera Vallentuna service entreprenör AB. De genomförde målningen i vår lägenhet på allra bästa sätt. Efter ett kort hembesök där de tog en titt på vad som skulle utföras, så sammanställde de en detaljerad offert som var både prisvärd och tydlig. De kom förbi med färgprov några dagar innan målningen så att vi skulle kunna välja färg och bestämma i detalj hur arbetet skulle utföras. Målningen utfördes sedan helt enligt plan och med utmärkt resultat. De var alltid mycket samarbetsvilliga och vi var speciellt imponerad av deras positiva bemötande. De var genomgående måna om att vi som kunder skulle vara nöjda med resultatet och de erbjöd att komma tillbaka ifall vi inte hade varit nöjda med någon del. Rekommenderas verkligen!
Jessica L:
Riktigt vänlig och lättförståelig service när man behöver det. Alla som behöver ett webhotell som sköts av människor som bryr sig bör använda Medholma
Lisa O:
När vi hade klagomål var det JÄÄÄÄTTEDÅLIGT bemötande.Väldigt dåligt.Arbetet tog för lång tid väldigt svårt att lösa problem på egen hand samt outbildad arbetskraft till samma pris som utbildad.SE UPP REKOMMENDERAS EJ!!!!!!!