Snickare i Österåker

13 rekommenderade snickare i Österåker kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Hanna H
    Hanna H: Anlitade VNP för badrumsrenovering samt ombyggnad av kök i min lägenhet. Mycket nöjd med resultatet och inte minst den trevliga personalen, däribland arbetsledaren Valentin. De höll både Tidplan och budget vilket inte är en självklarhet bland byggfirmor!! Rekommenderas varmt 👍🏼
  • Driver du snickerifirma i Österåker?

• Karlfeldt Bygg AB

Verifierat företag
    25 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Kent J
    Kent J: Bra service, all konstruktion är till största belåtenhet. Nu renoverar vi köket och därefter kommer Öhrns renovera toaletterna samt bygga innertak i den renoverade altanen. Kan verkligen rekommendera Öhrns och bidrar gärna som referens.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevliga killar kom och målade mitt vardagsrum. Jobbet gjordes noggrant så jag blev supernöjd. Kan varmt rekommendera dom. Vänligen Ingrid Hansson
  • Ann-Charlotte F
    Ann-Charlotte F: Skulle lägga nya trägolv och byta innerdörrar. Snabb offert, proffsig och trevlig dialog under hela arbetet. Kom i tid och städade upp varje dag. Stort kunnande och väl utfört arbete. Mycket nöjd. Kan rekommendera Bygghantverkaren.
  • JOHAN S
    JOHAN S: En riktig träkonstnär som gör ett otroligt arbete i allt han gör från badrum, bygga garage, altaner, uterum så finns det ingen mer kreativ och noggrann person än Jens. Rekommenderas varmt!
  • Mårten T
    Mårten T: Altan, farstukvist, bytte 1 fönster och 1 balkongdörr Saklig, duktig, noggran och trevlig! Diskuterar och kommer med förslag på förändringar, håller tider och hör av sig vid problem/frågor. Inga beskymmer att ändra något på vägen. Finns bara positivt att säga om Max , Montans Byggtjänst. 5/5!
  • Andreas H
    Andreas H: Bra bemötande och proffsigt utfört, rekommenderas.
  • Anders E
    Anders E: Mycket professionellt, snabbt och snyggt jobbat! Rekommenderas varmt!
  • Sonja C
    Sonja C: Jag har nu användt Patrik's företag under fyra år. Han och hans fantastiska snickare har renoverat mitt hus i Djursholm från start till slut (efter att de tog över projektet från ett svenskt företag som hade strulat till allting och det måste göras om från grunden - en mardröm för mig). Efter det har de byggt till källare. Precis avslutat installation av ny badrumsinredning. I urspungsrenoveringen ingick förutom totalrenovering av allt inklusive att snickra gammaldagslister och detaljer, att bygga: platsbyggt kök, platsbyggd inredning i special anpassat gästrum, byggt garderober, specialhyllor och skoskåp. De har byggt terasser och tom grävt ut halva trädgården. Utöver allt detta har de byggt om ett hus ute på en ö åt oss och hjälpt med krävande andra projekt inne i Stockholm. Vad jag kan konstatera är att man får trygghet och kvalitet av Patrik och hans nätverk. Dom kommer när dom skall och jobbar dygnet runt om så krävs. De har smak för detaljer och kan göra hantverk även för den mest kräsna. Men kostnaderna rusar aldrig iväg. Vill man ha en Ikea-lösning så gör dom den, men lyckas få det att se ut som hantverk. Att Patrik på fritiden tar hand om gamla träbåtar ser man även resultatet av när han gör detaljarbeten. En femma i poäng räcker inte till. Idag kom han tom åkande och bytte en säkring som gått i köldknäppen. kontakta mig gärna för att få en ännu personligare rekommendation.
  • Patrick E
    Patrick E: Jag har bara gott att säga om Audrius Maziliauskas och hans medhjälpare. Noggrann, kunnig och snabb. Och kommer på tider som är bestämda. Rekommenderas varmt.
  • Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Tyvärr har vi ingen fullständigt erfarenhet av Lausing Snick & Bygg AB då vi valde en fönsterleverantör som samarbetar med ett annat bolag. Vi har dock fått besök i hemmet av Lausing som visade sig har mycket god kunskap och kompetens när det gäller olika typ av ombyggnadsarbete samt även montering av nya fönster. Mycket trevlig personal som gav oss ett positivt och pålitlig intryck. Det kostnadsförslag som vi fick var även rimlig och väl detaljerad. Jag skulle inte tvecka att anlita Lausing Snick & Bygg AB för nya uppdrag.
  • Driver du snickerifirma i Österåker?

• Joacim G
    Joacim G: Byggde vår altan med räcke, blev bra. Tog sin lilla tid men vilka hantverkare håller tidsschemat? 😂😂