VNP Bygg

VNP Bygg

4.9 / 5 baserat på 94 omdömen
VNP Bygg arbetar med totalrenoveringar av lägenheter och hus. Vi gör allt inom badrum, kök och bygg och självklart kan vi även bidra med rådgivning, budget- och materialförslag.

Vi har över 8 års erfarenhet i Stockholmsområdet och är vana att jobba både med företag och privatpersoner. Därför kan du lita på att du får högsta kvalitet när du anlitar oss för ett byggprojekt. Vi prioriterar alltid kundnöjdhet högst av allt.

Vill du se några av våra tidigare projekt? Ta en titt på vår hemsida där vi har massor av referenser. Välkommen att lämna din renovering i trygga händer!

Utmärkelser

Läs vad 94 kunder tycker om VNP Bygg 2

Skriv ett omdöme
 • 2022-09-29 Spontant omdöme
  Innan vi kontaktade VNP hade vi säkert kontaktat 6-7 företag. Vissa svarade inte, en var på besök och skulle skicka offert - ingen offert kom. Nån sa att jobbet var för litet. Trots att det hos de allra flesta står att ”inget jobb är för stort eller för litet för oss”. Vi skulle lägga klinker i hall, ny parkett i ett sovrum och regla upp en ny innervägg. VNP (Valentin) svarade snabbt och teamet gjorde ett bra jobb. Det blev ett missförstånd mellan oss och VNP i slutet av projektet men då var de väldigt tillmötesgående och vi behövde inte betala nåt extra (förutom materialkostnaden). Kommer vi kontakta VNP för framtida projekt - JA!
  Gilla
 • 2022-07-17 Spontant omdöme
  Väldigt bra samarbete. Fint resultat.
  Gilla
 • 2022-07-07 Spontant omdöme
  Har använt VNP på både stora och små projekt och slutresultatet blir alltid perfekt.
  Min självklara samarbetspartner i Stockholm när det kommer till Bygg.
  Gilla
 • 2022-06-30 Spontant omdöme
  Krångel med försenat arbete från annan firma gjorde att jag stod med utrivet kök och inväntade plättsättning för att kunna montera de nya modulerna.
  Det gick här att lösa från avtal till färdigt golv på en vecka. Väl utfört och höll satt tidsram.
  Gilla
 • 2022-06-28 Spontant omdöme
  Jag kan stark rekommendera VNP Bygg! Valentin och Catalin och hans medarbetare har hållit tidsplanen, jobbet var bra utfört och fakturan var i enlighet med offerten.
  Gilla
 • 2022-06-27 Insamlad av företaget
  Valentin och Catalin har varit väldigt service minded under projektets gång och snabbt rättat till saker som blivit fel. Höll tidsplanen på ett bra sätt! Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • 2022-04-11 Spontant omdöme
  Supernöjd! VNP jobbar fokuserat och med hög kvalitet. Uppskattar särskilt att de är väldigt kommunikativa samt även initiativtagande och kreativa
  Gilla
 • 2022-03-23 Spontant omdöme
  Vi är jättenöjda med resultatet! Vi behövde endast hjälp med ett mindre jobb men det var inga problem. De var snabba, proffsiga och hade ett bra bemötande. Kan verkligen rekommendera!
  Gilla
 • 2022-03-10 Spontant omdöme
  Mycket nöjd med renovering av tre sovrum, trapp och mindre hall. Höll sig till tidsplan, anbud och höll hela tiden kontakten och projektledare fanns närvarande. Har även dykt upp efteråt när jag hört av mig kring en krånglande dörr. Jag har bara en positiv upplevelse och kan varmt rekommendera.
  Gilla
 • 2022-02-18 Insamlad av företaget
  Väldigt bra service. Ger ärliga och riktiga råd och allt i tid enligt planerna.
  Gilla
 • 2022-02-16 Insamlad av företaget
  Bra och proffsigt utfört arbete!
  Gilla
 • 2022-02-16 Insamlad av företaget
  Vi använde VNP Bygg för en totalrenovering av vår lägenhet (två badrum, flytt av kök, installation av nytt kök, renovering av samtliga ytskikt) och vi är nöjda från början till slut; VNP Bygg var lätta att få tag, lyhörda och nogranna. Vi är supernöjda!
  Gilla
 • 2021-09-19 Spontant omdöme
  Super bra service snabba och noggranna och jätte trevliga:) kan varmt rekommendera
  Gilla
 • 2021-09-16 Spontant omdöme
  VNP Bygg har hjälpt mig att renovera min lägenhet inklusive kök, rivning av väggar, ommålning osv. Från första planeringsmöte med Valentin och Catalin till att Florin hjälpt mig med att sätta det sista skåpet på plats har resultat och bemötande vart helt fantastiskt. Såväl slutresultat till servicenivån har varit precis så som man önskar sig. Rekommenderar alla att vända sig till VNP
  Gilla
 • 2021-06-27 Insamlad av företaget
  VNP Bygg har skött uppdraget att renovera vårt kök på ett förträffligt sätt. VNP tog ansvar för helheten, rivning av gamla köket, målning och montage av nytt kök.
  Bra kommunikation, punktliga och lyhörda.
  Snickarna var noggranna och flexibla. Vi är nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera VNP Bygg!
  Gilla
 • 2021-06-21 Insamlad av företaget
  God kommunikation och flexibilitet tillsammans med ett toppenbra slutresultat.
  Vi var mycket nöjda!
  Gilla
 • 2021-06-17 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med VNP Bygg. Valentin var till stor hjälp redan på idéstadiet av vår köksrenovering. Tillmötesgående och lätta att ha att göra med. Planering med Valentin var noggrann och utförandet löpte på smidigt tack vare frekvent kontakt med projektledare Catalin. Vi har rekommenderat VNP till familj och vänner och kommer anlita firman igen för fler projekt.

  Patrik och Katarina
  Gilla
 • 2021-06-08 Spontant omdöme
  De byggde ut vår altan. Snabbt, med kvalitet och ett bra pris. Valentin och snickarna var dessutom mycket trevliga.
  Gilla
 • 2021-06-01 Spontant omdöme
  Vi anlitade VNP för en totalrenovering av ett äldre hus vi köpt. Badrum/kök/vardagsrum och tvättstuga. Dom gjorde ett jättefint jobb som vi är väldigt nöjda med, och Catalin fanns alltid tillgänglig när vi behövde få tag på honom. Kommer absolut höra av mig till dem när det är dags för mer fix hemma.
  Gilla
 • 2021-05-28 Spontant omdöme
  Anlitade VNP Bygg för nytt kök samt en platsbyggd sänggavel.
  Tidsplanen sprack med någon vecka men annars flöt allt på bra och jag är väldigt nöjd med resultatet!
  Gilla
 • 2021-02-16 Spontant omdöme
  Anlitade VNP bygg för att renovera vårt kök. De var snabba och höll tidsplaner. De var även supertrevliga att ha att göra med och serviceminded. Ska jag påpeka något så är det att jag hade önskat det där lilla extra. Typ att fylla i skarvar med akryl o sådant. De gör det garanterat om man frågar men en sån sak som iaf jag hade uppskattat att proffsen gjort direkt.
  Tack för de fina orden Sofia! Och ännu mer tack för ärlig feedback, utan denna blir vi alltid bättre!
  Vi tar åt oss detta och önskar dig lycka till med ditt nya kök :)
  VNP Bygg
  Gilla
 • 2021-02-02 Spontant omdöme
  Vår Brf anlitade VNP Bygg för ett jobb med läckande rör under golvet i en tvättstuga i en sekelskiftesfastighet. De gjorde ett väldigt professionellt intryck från första kontakten med Alex. Jobbet sköttes snabbt, seriöst och vi fick ett utmärkt resultat till mycket konkurrensmässigt pris. VNP tar inte ut onödiga avgifter eller föreslår icke-nödvändiga åtgärder. Ovanligt bland byggföretag. De tänker även miljömässigt intressant och återanvänder dugligt befintligt material istället för att köpa nytt om det inte behövs. Med Valentin som byggansvarig på plats kände vi oss i trygga händer. När bygget var klart tog de med sig allt skräp, inklusive byggsäck på gatan, och städade ordentligt. Mycket uppskattat. Jag rekommenderar varmt VNP Bygg till andra Brf. Ni kommer inte bli besvikna. Vi återkommer vid behov!
  Gilla
 • 2021-01-26 Spontant omdöme
  Anlitade VNP för badrumsrenovering samt ombyggnad av kök i min lägenhet. Mycket nöjd med resultatet och inte minst den trevliga personalen, däribland arbetsledaren Valentin. De höll både Tidplan och budget vilket inte är en självklarhet bland byggfirmor!!
  Rekommenderas varmt 👍🏼
  Gilla
 • 2021-01-26 Spontant omdöme
  Trevlig personal och riktigt grym arbetsledare med lösningsorientering utan dess like. Kontaktade Valentin på VNP för ett jobb i min BRF. Allting skött snyggt, smidigt och inom tidsram! Bra byggfirmor är svårt att hitta, kommer enbart använda mig av denna i framtiden. Kontaktar VNP direkt när det är dags för badrummet hemma!
  Gilla
 • 2020-12-02 Spontant omdöme
  Trevliga och glada snickare och elektriker som var snabba, flitiga och duktiga. Lätt att få kontakt med arbetsledare. Mycket nöjd.
  Gilla
 • 2020-08-22 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med hela renoveringen av kök mm som VNP gjorde hos oss. Mycket trevliga och proffsiga och snabba.
  Gilla
 • 2020-08-21 Spontant omdöme
  Vi anlitade VNP bygg för att bygga om en sovalkov till en walk-in closet med en platsbyggd bokhylla utanpå. Resultatet blev strålande och VNP bygg höll sig till såväl tidplan som budget. Vi är med andra ord mycket nöjda.
  Gilla
 • 2020-08-19 Spontant omdöme
  Vi anlitade VNP bygg för att sätta in ett fönster i fasad. Snabba killar och noggrant utfört arbete, vi rekommenderar varmt VNP och kommer med största säkerhet att kontakta dem igen för framtida större projekt! 🌟
  Annica
  Gilla
 • 2020-06-02 Spontant omdöme
  Vi anlitade VNP Bygg för en större renovering av vår nedervåning.

  De rev golv och innertak i hall, vardagsrum och kök och la först in nytt golv så vi har nu samma golv genomgående i alla rum nere. Golvlisterna är så snyggt gjorda i hörn och kanter, verkligen millimeterprecision!

  De reglade sedan upp för nytt tak och satte nya takskivor. Taket spacklades & målades så inga skarvar syns. Man satte också in ny väggips på några väggar, bredspacklade och slipade dessa. Sist installerades nytt kök och de fixade verkligen varje detalj enligt önskemål.

  Vi är jättenöjda med alla de personer vi stött på i processen. Valentin och Catalin är väldigt kunniga och lätta att snabbt få tag på om man vill bolla en fråga.

  De var snabba från offert till byggstart. Killarna kommer i tid och arbetar koncentrerat, alltid glada och trevliga. De var noga med att täcka det nya golvet med golvpapp och skydda tapeter med plast inför målning av nya innertaket vilket vi verkligen uppskattade.

  Vi rekommenderar och kommer fortsätta rekommendera VNP till alla som har projekt på gång!
  Gilla
 • 2020-05-28 Spontant omdöme
  Renoverade walk-in closet. Vnp jobbar snabbt, är effektiva, håller sig till offerten, hade ett bra pris och vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  Gilla
 • 2020-05-14 Insamlad av företaget
  VNP ansvarade för renoveringen av vår nya lägenhet. Detta inkluderade uppfräschning av alla ytskikt, komplett ombyggnad av köket, installation av tvättmaskin mm, samt bygge av tre stora garderober. Arbetet sköttes på ett utmärkt sätt, med god kvalitet och tidshållning samt med utmärkt kommunikation och tillgänglighet för frågor och diskussion under arbetets gång.
  Vi är mer än nöjda med resultatet och arbetet.
  Gilla
 • 2020-05-13 Insamlad av företaget
  Vi renoverade alla sovrum på våran övervåning och blev väldigt nöjda! VNP Bygg gjorde ett väldigt bra och proffsigt jobb och de höll den tidsplan som gavs vid start. Jag skulle verkligen rekommendera VNP Bygg om man planerar en renovering!
  Gilla
 • 2020-05-07 Spontant omdöme
  Perfekt utfört jobb, noggrannhet och precision. Lämnade efter sig ett snyggt och rent badrum
  Gilla
 • 2020-04-05 Insamlad av företaget
  Tillmötesgående o uppfinningsrika. Håller sin offert. Inte alltid perfekt m slutfinishen, men i stora drag väldigt duktiga hantverkare.
  Gilla
 • 2020-04-03 Insamlad av företaget
  Jag kom i kontakt med Valentin genom en varm rekommendation från en mäklare som själv anlitat VNP Bygg för att renovera kök och badrum i sitt hus.

  Jag anlitade VNP Bygg för total-renovera en nyköpt lägenhet som var ett renoveringsobjekt. Vi kom överens om att riva kök, bygga kök, riva badrum, bygga badrum, riva golv, ta fram original golvet, sätta golvsocklar, riva väggar, bygga väggar, öppna upp ingångar, bygga inbyggd garderob med skjutdörrar, renovera original snickerier, måla väggar och tak och slipa stengolv.

  Utöver detta så hjälpte Valentin och Catalin mig att komma i kontakt med elektriker, rörmokare och golv-slipare som de jobbat med sen tidigare vilket underlättade koordineringen.

  Blev väldigt bra bemött under hela processen från både Valentin och Catalin, mycket tillmötesgående och angelägna om att vi blev nöjda. Pedagogiska och tålmodiga med bra tips och rekommendationer. Mot slutet kunde man dock känna av lite stress i kommunikationen för att saker kunde ta längre tid än vad de borde.

  VNP Bygg motsvarade till mesta del mina förväntningar, men eftersom det här är första gången jag gjort en sån omfattande renovering så var det mycket "unknowns" och vissa saker som ändrades under projektets gång när förutsättningar förändrades (från både mitt och lägenhetens håll). VNP visade sig anpassningsbara och hjälpsamma när det hände.

  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med resultatet, det är ett otroligt jobb som gjorts där de förvandlat en sunkig, nerrökt och halvt fallfärdig etta på Södermalm till en ljus och modern mini-tvåa. Kvalitén på utförandet har till mesta del varit bra, dock har det varit mycket finish detaljer vi inte varit riktigt nöjda med som känts lite slarvigt utförda. Kan ha berott på att projektet gick över estimerad tid och det blev lite stressigt mot slutet. Men efter ett par extra vändor med små-fix så är jag jättenöjd med slut-resultatet.

  Stort tack till Valentin och Catalin för att ni skapat ett hem att trivas i många år framöver. Jag kommer kontakta er igen om vi behöver hjälp med något mer!
  Gilla
 • 2020-03-05 Insamlad av företaget
  Professionella och pålitliga kommer definitivt att använda VNP Bygg i framtiden. Kan rekommendera.
  Gilla
 • 2019-12-20 Spontant omdöme
  Vi byggde om vårt hus och Valentin och killarna skötte det perfekt från början till slut.
  Gilla
 • 2019-12-16 Spontant omdöme
  VNP Bygg hjälpte oss renovera ett nedgånget 50-talshus invändigt: Totalrenovering av kök, hall, vardagsrum med eldstad, matsal och två sovrum. Detta innefattade även stora förändringar av planlösningen, inklusive öppning av bärande vägg och montering av avbärande balk. Även rivning av gamla vävtapeter och helspackling, renovering av snickerier, nya innertak, laminatgolv och klinker, tapetsering, målning, puts av skorstensstock, mosaik på vägg, hjälp med montering av komplett IKEA-kök, och mycket mer. Allt detta gick exakt enligt tidplan, byggarna visade prov på såväl stor yrkeskunnighet som kreativa lösningar, var mycket noggranna och resultatet är helt fantastiskt!

  Anledningen till att jag nu ger en fyra istället för en femma i betyg handlar om att det i ärlighetens namn var lite struligt med språket ibland, så det uppstod ett par smärre missförstånd om små detaljer, och eftersom vi valde att hjälpa till med vissa delar av jobbet själva för att hålla ner kostnaden, kunde det bli lite oklart ibland vem som skulle göra vad och vem som skulle göra vilka inköp av material. Det tog också någon vecka efter att arbetet startat innan vi fick den slutgiltiga offerten, men det var delvis på grund av att vi hade bråttom att starta, och den skriftliga offerten stämde till 100% med vad vi tidigare kommit överens om muntligt. Den slutliga kostnaden på fakturan stämde också exakt med offerten, och ROT-avdrag hanterades prickfritt.

  När det blir dags att renovera även badrum och tvättstuga kommer vi med glädje vända oss till VNP igen!
  Gilla
 • 2019-12-14 Spontant omdöme
  VNP Bygg hjälpte mig med en totalrenovering av en sekelskifteslägenhet där planlösning gjordes om och det innefattade avbalkning av bärande vägg, nytt golv som gjordes i matchande fiskben så att det idag inte syns att det varit ett annat golv i halva rummet. Jag är väldigt nöjd med allt från Valentins professionella bemötande till att pengar och tidplan var enligt det vi sa från början.
  Gilla
 • 2019-12-06 Insamlad av företaget
  VNP Bygg hjälpte oss med en ombyggnad och totalrenovering av kök och badrum. Deras bemötande var genomgående proffsigt och trevligt. Vi är mycket nöjda!
  Gilla
 • 2019-10-04 Spontant omdöme
  Vi kan varmt rekommendera VNP Bygg. Vi renoverade kök, matrum och tog bort väggar, så växlade av med järnbalkar. Proffsigt utfört jobb med känsla för detaljer och estetik. Alltid förstående, trevliga och var punktligt här varje morgon klockan 7. Kommer anlita dem för fler grejer som vi ska göra.
  Gilla
 • 2019-04-28 Spontant omdöme
  Vi anlitade VNP bygg för att bygga ut vårt trädäck med spaljé. Vi är jättenöjda med resultatet och hantverkarna var mycket noggranna och skapade fina detaljer.
  Dialogen med Valentin var väldigt bra genom hela processen. Företaget rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2019-03-25 Insamlad av företaget
  Jag har anlitat Valentin och hans gäng vid flera tillfällen och är alltid väldigt nöjd. Tydliga offerter, proffsig utfört, pålitliga och snabba. Kommer bli fler projekt tillsammans 😊👌🏽
  Gilla
 • 2019-03-18 Spontant omdöme
  VNP har idag monterat kök, garderober, walk in closet mm åt mig i två större projekt. (och fler blir det)

  Alltid duktiga, trevliga och lösningsorienterade killar på plast.
  Bra kontakt med projektledaren Catalin hela vägen igenom projekten.

  VNP anpassar sig för vad situationen kräver på byggplats, förstår vad som är viktigt och håller tidsplaner.

  Ser fram emot flera lyckade projekt tillsammans.
  Gilla
 • 2019-03-05 Spontant omdöme
  VNP renoverade vår villa och gjorde ett mycket bra jobb. Kommunikationen med Valentin var jättebra under hela projektet. De höll tidsplanen punktligt och var flexibla när vi ville lägga till och ändra saker under renoveringens gång. Vi kan absolut rekommendera VNP!
  Gilla
 • 2019-02-21 Spontant omdöme
  Valentin hjälpte oss med bl.a vår badrumsrenovering i vår villa. Och vi är mycket nöjda med både kvalitén, alla hjälpsamma ideer och de samarbeten han förmedlade avseende elektriker och rörmokare.
  Gilla
 • 2019-01-24 Spontant omdöme
  VNP Bygg genomförde en större renovering av vår lägenhet. Nytt kök, ändrat väggar, monterat garderober, gjort klinkers i hallen. Vi är supernöjda med resultatet! De är väldigt lyhörda och responsiva till alla våra frågor och synpunkter och det märks att de prioriterar kundnöjdhet. Vi fortsätter anlita dem och kan varmt rekommendera dem till andra!
  Gilla
 • 2018-10-01 Spontant omdöme
  Vi är fantastiskt nöjda med VNP Bygg! De platsbyggde garderobsvägg i sovrum efter vår skiss. VNP kom med bra inspel och var väldigt smidiga under hela processen. Bra dialog och hög leverans. Vi kommer absolut vända oss till VNP igen och jag skulle aldrig tveka att rekommendera dem vidare.
  Gilla
 • 2018-09-22 Spontant omdöme
  Toppen!
  Trevligt bemötande och väldigt bra utfört arbete vid min lägenhetsrenovering.
  Johanna
  Gilla
 • 2018-09-12 Spontant omdöme
  VNP bygg helrenoverade lägenhet till oss inför försäljning och vi är mycket nöjda. Bra kommunikation från början till slut. Även när den varma sommaren ställde till med miniproblem av nyanlagt golv, de kom direkt, tittade, rådgjorde och åtgärdade.
  Gilla