Byggkonsult i Österåker

3 rekommenderade byggkonsulter i Österåker kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från byggkonsulter nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Hanna H
    Hanna H: Anlitade VNP för badrumsrenovering samt ombyggnad av kök i min lägenhet. Mycket nöjd med resultatet och inte minst den trevliga personalen, däribland arbetsledaren Valentin. De höll både Tidplan och budget vilket inte är en självklarhet bland byggfirmor!! Rekommenderas varmt 👍🏼
  • Driver du konsultfirma inom bygg i Österåker?

• Lotta S
    Lotta S: Jag har renoverat ett badrum samt efterhand även fått hjälp med att göra plats för och installera tvättmaskin/diskmaskin m.m. Bemötandet från TPP Kakelsättning ingav inledningsvis förtroende. Det plus en privat rekommendation avgjorde mitt val. De har verkligen levt upp till samtliga mina högt ställda förväntningar. En särskild projektledare, Peter, tilldelades mitt arbete och därigenom kunde uppkommande frågor/problem under vägen lösas på mycket smidigt och tjänstvilligt sätt. Jag har löpande och enkelt när som helst kunnat få tag i projektledaren Peter och snabbt fått bra svar på mina frågor. Jag är mycket nöjd på alla sätt med såväl slutresultatet som faktureringen. Jag hade anlitat en utomstående krävande besiktningsman som också ansåg arbetet hålla mycket hög kvalitet, hans kommentar: "de här killarna kan sina saker" ! Jag är supernöjd!
  • Driver du konsultfirma inom bygg i Österåker?

• Ann-Charlotte F
    Ann-Charlotte F: Skulle lägga nya trägolv och byta innerdörrar. Snabb offert, proffsig och trevlig dialog under hela arbetet. Kom i tid och städade upp varje dag. Stort kunnande och väl utfört arbete. Mycket nöjd. Kan rekommendera Bygghantverkaren.