Större karta Vägbeskrivning
Peli Bygg AB

Peli Bygg AB

HÖSTVÄGEN 2, 186 31 Vallentuna

4.8 i betyg av 5 rekommendationer
Peli Bygg AB är ett bygg och renoverings företag i Vallentuna.

Våra kunder är privatpersoner och företag i norra storstockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster bland anna totalentreprenader, om- och tillbyggnader, Rot-jobb. Samarbete med UnderEntreprenörer inom El, VVS, Måleri, Plåtslageri och Schakt.

Peli Bygg AB startade 1987 och firar i år 25-års jubileum. Vi har 2 medarbetare samt en inhyrd. Vid behov lånar vi in kollegor.

Läs vad 5 kunder tycker om Peli Bygg AB

 • Bertil E
  Bertil E skrev om Peli Bygg AB
  Vi tog in fem offerter för ombyggnad av vårt badrum. Alla såg snarlika ut. Då kom vi på den briljanta idén att fråga ortens populäraste hårfrisörska, som hör allt,vilket byggföretag hon skulle välja vid ombyggnad:- Jag vet precis, svarade hon:- Jag har aldrig hört några klagomål om Peli Bygg alla verkar så nöjda med dem.
  Vi kan bara instämma i det. De var lätta att få kontakt med skrev en tydlig och bra offert och det blev inga överraskande extrakostnader. De var punktliga, noggranna och har skickliga och trevliga hantverkare inom alla områden vi behövde, rör, kakel, el, snickerier och målning.
  Vi rekommenderar dem varmt!
  Inger och Bertil Eriksson
  Vallentuna
  gillar detta
 • Olof Å
  Olof Å skrev om Peli Bygg AB
  Lätt att nå per telefon och e-post. Tydliga offerter. Kommer punktligt, blir färdig enligt överenskommelse och gör ett bra jobb.
  gillar detta
 • Maths N
  Maths N skrev om Peli Bygg AB
  Bra pålitligt byggföretag som håller vad de lovar.
  gillar detta
 • Göran S
  Göran S skrev om Peli Bygg AB
  PeLi Bygg har fungerat väldigt bra. Snabb respons, väl utförda arbeten och trevligt bemötande. Har haft hjälp med diverse arbeten såsom takläggning, dörrbyten, fönsterbyten. Upplever att de levererar med kunskap och erfarenhet. Mycket bra resultat!
  gillar detta
 • Kjell Q
  Kjell Q skrev om Peli Bygg AB
  Bra bemötande och mycket kunnig i sitt yrke. Resonabel och lyhörd för dina önskemål och bistår med lösningar. Rekomenderas varmt.
  gillar detta
Kategorier