Snickare i Stockholms län

Renovering eller nybygge på gång? Vissa av oss har faktiskt tummen mitt i handen och det är väl tur att det finns händiga människor som livnär sig på att fixa det vi inte klarar av att få till så där proffsigt och snyggt som vi vill ha det hemma!

Att hitta en snickare du kan lita på, som följer dina önskemål och håller tids- och kostnadsramar är inte något man gör på en kafferast, i alla fall inte om du ska testa, ringa en vän eller ta in offerter från alla snickare du kan hitta i närheten. För att du enkelt och snabbt ska kunna hitta din snickare i Stockholms län har vi listat de bäst rekommenderade och mest aktuella snickarna här nedanför. Du kan också leta efter lokala snickare genom att klicka dig vidare till listan för just ditt närområde! Smidigt va?

Oavsett om du ska renovera något litet, bygga om ett helt rum eller bygga något helt nytt finns det en snickare i Stockholms län som ställer upp! Allt från firmor med en eller två anställda till större entreprenadbolag kan du hitta här och du kan se vilka tjänster de erbjuder och be om offerter direkt här på Reco.se.

Orter i Stockholms län
Värmdö  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 snickare i Stockholms län

• Per U
    Per U: Anlitade Bäckius för diverse mindre byggjobb hemma, trodde att jag skulle behöva övervaka men blev mycket förvånad när arbetet flöt helt av sig själv. Punktlig, effektiv, mångsidig och mer pedantisk än jag själv. När han gick var det renare än när han kom. Snabbt in-snabbt ut. Inget skitsnack! Ska absolut anlita han igen.
  • Eva
    Eva: Kunnig, seriös, punktlig och snabb. Kommer utan tvekan att anlita igen. (Vi anlitade Jonas för en ombyggnation samt anläggning av tomtytor.)
  • Ingegärd L
    Ingegärd L: En otroligt duktig och kunnig snickare som renoverat största delen av vårt hus som överträffade våra förväntningar på resultatet. Det gjordes professionellt och ordentligt. Det var riktigt prisvärt för resultatet vi fick. Allt gick smidigt och bra utan några konstigheter. Tiffin Carpentry rekommenderas verkligen till de som behöver ombyggnationer eller renoveringar av sina hem.
  • HBD Design VVS&Byggservice H
    HBD Design VVS&Byggservice H: Mycket seriöst företag, snabba leveranser kunniga hantverkare med hög kvalite,flexibilitet och servicenivån absolut i topp
  • Henning S
    Henning S: Tom är trevlig, duktig och framåt. Rekommenderas!
  • Belink Ab B
    Belink Ab B: Kan rekommendera ASC tydlig, trevligt och kan speciellt rekommendera att använda Viktor som projektledare. Då tar han hand om eventuella diskussioner med entreprenör och väljer ut rätt företag för ert projekt. Utesluter mycket missförstånd och sparar tid för er. Tack för ett bra samarbete!:)
  • Eric J
    Eric J: Fick hjälp av EB genom hela flytten av köket och resultat blev fantastiskt. Sjukt nöjda!
  • Sussie C
    Sussie C: Bättre service än den man får här får Du nog leta efter!! Anita är en pärla, och tar hand om alla på ett mycket personligt o vänligt sätt. Prova själva!
  • Sophie Alexandra E
    Sophie Alexandra E: VI hade turen att stöta på vadim på Alvena allservice AB, vi fick hjälp med plattsättning på vår innegård. Har aldrig varit med om att offerten stämmer på kronan + att killarna gjorde ett sjukt bra jobb, så proffsiga. Ett stort plus var också den ordningen dom höll runt om. Kan starkt rekommendera detta företag👊
  • Annika K
    Annika K: Jag är mycket nöjd med företaget. Alla var tillmötesgående, noggranna, snabba och proffsiga. Resultatet blev jättebra och dessutom var alla supertrevliga. Jag har inget negativt att säga och kommer att anlita dem snart igen!
  • Petra L
    Petra L: Jäkligt tråkigt bemötande av han i kundmottagningen. Han va dryg och hånfull. Lika otrevlig vid både lämning och hämtning av köksluckorna. Killarna som målade luckorna har gjort ett superfint arbetet . Kunde inte ha varit bättre.
  • Maria J
    Maria J: Jättetrevliga allihopa och väldigt flexibla och anpassningsbara. Väldigt måna om att vi skulle vara nöjda med deras arbete. Rekommenderar Fog & Fönster !
  • anette s
    anette s: En mycket bra entreprenad att ha och göra med, trevliga i bemötandet. Hjälpte mig med att förstå för och nackdelar med olika typer av installationer så det blev kostnadseffektivt för mig vilket jag uppskattade väldigt mycket.
  • Jack K
    Jack K: Imponerande snabbhet med bra kvallite Och ansvarsfullt genomförande. Har rekomenderat företaget till bekanta.
  • Helena H
    Helena H: Saknar kvitton ännu. Är nöjd med arbetet hemmavid. Vad ger ni er själva för omdöme?
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • Sonja C
    Sonja C: Jag har nu användt Patrik's företag under fyra år. Han och hans fantastiska snickare har renoverat mitt hus i Djursholm från start till slut (efter att de tog över projektet från ett svenskt företag som hade strulat till allting och det måste göras om från grunden - en mardröm för mig). Efter det har de byggt till källare. Precis avslutat installation av ny badrumsinredning. I urspungsrenoveringen ingick förutom totalrenovering av allt inklusive att snickra gammaldagslister och detaljer, att bygga: platsbyggt kök, platsbyggd inredning i special anpassat gästrum, byggt garderober, specialhyllor och skoskåp. De har byggt terasser och tom grävt ut halva trädgården. Utöver allt detta har de byggt om ett hus ute på en ö åt oss och hjälpt med krävande andra projekt inne i Stockholm. Vad jag kan konstatera är att man får trygghet och kvalitet av Patrik och hans nätverk. Dom kommer när dom skall och jobbar dygnet runt om så krävs. De har smak för detaljer och kan göra hantverk även för den mest kräsna. Men kostnaderna rusar aldrig iväg. Vill man ha en Ikea-lösning så gör dom den, men lyckas få det att se ut som hantverk. Att Patrik på fritiden tar hand om gamla träbåtar ser man även resultatet av när han gör detaljarbeten. En femma i poäng räcker inte till. Idag kom han tom åkande och bytte en säkring som gått i köldknäppen. kontakta mig gärna för att få en ännu personligare rekommendation.
  • Patrick E
    Patrick E: Jag har bara gott att säga om Audrius Maziliauskas och hans medhjälpare. Noggrann, kunnig och snabb. Och kommer på tider som är bestämda. Rekommenderas varmt.
  • Lena K
    Lena K: Anlitade HTO Bygg för en totalrenovering av mitt badrum. Allt fungerade utmärkt. De höll både utlovad tid och offererat pris. Är också mycket nöjd med resultatet.
  • Mattias P
    Mattias P: CDK hjälpte oss med vårt lägenhetskök. Det gällde montering av luckor, en stomme, kakel, bänkskivor, socklar, vask och övrig VVS samt inbyggnadsugn och induktionshäll. Vi var mycket nöjda. De kom i tid, var snabba och effektiva och höll rent omkring sig. Resultatet blev mycket bra och de gjorde oss en stor tjänst när de åkte till IKEA och bytte en felköpt stomme mot rätt vara, istället för att stanna upp arbetet. De var dessutom trevliga och serviceinriktade och priset var högst rimligt. Jag skulle gärna anlita dem igen.
  • Aurelian B
    Aurelian B: 2013-10 Mycket seriös, ingen fusk, bara bra arbete. Bäst på måleri av metal delar på tak, underhåll av trä staket, måleri inomhus.
  • Christina S
    Christina S: GOTT kaffe. De vet vad de gör med maskinen och bönorna. Jag går gärna omvägar för att få en perfekt espresso och det får jag här. Goda mackor, mycket smått och sött att välja mellan. Alltid trevlig och pratsamt glad personal vilket gör att man gärna hänger en stund och hellre tar kaffet där än går iväg. Stammisar som man lär känna så pass att man byter några igenkänningsfraser när man möts i dörren. Ett bra kaffehak. Ett av de bästa i Vasastan.
  • Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Tyvärr har vi ingen fullständigt erfarenhet av Lausing Snick & Bygg AB då vi valde en fönsterleverantör som samarbetar med ett annat bolag. Vi har dock fått besök i hemmet av Lausing som visade sig har mycket god kunskap och kompetens när det gäller olika typ av ombyggnadsarbete samt även montering av nya fönster. Mycket trevlig personal som gav oss ett positivt och pålitlig intryck. Det kostnadsförslag som vi fick var även rimlig och väl detaljerad. Jag skulle inte tvecka att anlita Lausing Snick & Bygg AB för nya uppdrag.
1...7891011