Snickare i Stockholms län

Renovering eller nybygge på gång? Vissa av oss har faktiskt tummen mitt i handen och det är väl tur att det finns händiga människor som livnär sig på att fixa det vi inte klarar av att få till så där proffsigt och snyggt som vi vill ha det hemma!

Att hitta en snickare du kan lita på, som följer dina önskemål och håller tids- och kostnadsramar är inte något man gör på en kafferast, i alla fall inte om du ska testa, ringa en vän eller ta in offerter från alla snickare du kan hitta i närheten. För att du enkelt och snabbt ska kunna hitta din snickare i Stockholms län har vi listat de bäst rekommenderade och mest aktuella snickarna här nedanför. Du kan också leta efter lokala snickare genom att klicka dig vidare till listan för just ditt närområde! Smidigt va?

Oavsett om du ska renovera något litet, bygga om ett helt rum eller bygga något helt nytt finns det en snickare i Stockholms län som ställer upp! Allt från firmor med en eller två anställda till större entreprenadbolag kan du hitta här och du kan se vilka tjänster de erbjuder och be om offerter direkt här på Reco.se.

Orter i Stockholms län
Värmdö  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 snickare i Stockholms län

• ANDERS H
    ANDERS H: Vi har anlitat Husaria för att renovera badrum och kök. Båda renoveringarna utfördes med hög kvalite, på tid och enligt offererad kostnad. Husaria var under hela renoveringen lyhörda för våra krav och önskemål. Husaria hjälpte oss med den sista finishen på många detaljer som vi inte hade tänkt på. Vi är jättenöjda med deras arbete och vi kan varmt rekommendera Husaria för er renovering.
  • JOHAN S
    JOHAN S: En riktig träkonstnär som gör ett otroligt arbete i allt han gör från badrum, bygga garage, altaner, uterum så finns det ingen mer kreativ och noggrann person än Jens. Rekommenderas varmt!
  • Karin Maria Å
    Karin Maria Å: Vi har anlitat Mälarö Fastighet AB på vår tomt med ett stort projekt både i vintras och nu under våren. Vi är så nöjda med Håkan som högst ansvarig och alla hans anställda som har varit här och jobbat i många veckor. De är trevliga, glada och jobbar hårt. Inget är omöjligt och de förstår vikten av att det är vi som är kunden. De hjälper till med allt! Dessutom så står projektet aldrig stilla utan när ett jordlass är slut så kommer nästa. De har dessutom tänkt på allt från början till slut. De är effektiva och de håller undan och "städar" kontinuerligt så att det inte blir ett kaos. Vi rekommenderar Mälarö Fastighet AB för de är enormt professionella!
  • LILLEMOR J
    LILLEMOR J: Vi lät Rent A Helper renovera kök, vardagsrum och sovrum innan vi flyttade in i vår lägenhet. Är mycket nöjda med arbetet! De små problem som dök upp under arbetets gång löste Christian smidigt och snyggt. Arbetet omfattade rivning av en vägg, nybyggnation av en. Målning av tak och väggar samt rivning av kök och montering av nytt inklusive kakel. Kan verkligen rekommendera Rent A Helper som höll avtalade kostnader och tider och dessutom var Cristian och Elin supertrevliga!
  • Mårten T
    Mårten T: Altan, farstukvist, bytte 1 fönster och 1 balkongdörr Saklig, duktig, noggran och trevlig! Diskuterar och kommer med förslag på förändringar, håller tider och hör av sig vid problem/frågor. Inga beskymmer att ändra något på vägen. Finns bara positivt att säga om Max , Montans Byggtjänst. 5/5!
  • Hans Thomas K
    Hans Thomas K: STL Bygg och Kakel gjorde vårat badrum och vi är verkligen supernöjda! Städar efter sig under tiden arbetet fortgår och ger tips och idéer och är verkligen noggranna! Seriöst företag med kund i fokus. Tack grabbar för väl utfört jobb - Det är så här man vill att det ska fungera när man anlitar ett företag.
  • Liliia S
    Liliia S: Superproffs! Vi hade en akut behov av en elektriker och hade snabbt fått hjälp av Generell Bygg ! Själva arbetet gjordes sedan mycket noggrant. Rekommenderar starkt.
  • Anderz L
    Anderz L: Kan bara säga: Utmärkt! Allt har fungerat bra! Bra och trevlig kommunikation, flexibla och snabbt och snyggt jobbat TACK!
  • Karl Fredrik W
    Karl Fredrik W: Anlitade Henrik på Byggenskap Sthlm AB efter rekommendation för byte av fyra fönster och två altandörrar. Henrik var snabbt på plats för att titta på aktuellt uppdrag innan offert och lämnade en jämförelsevis rimlig offert på det aktuella jobbet. Tydlig och bra kommunikation innan jobbet påbörjades. När jobbet utfördes var de på plats på utsatt tid, arbetade metodiskt och strukturerat för att skapa minsta möjliga oreda runt om. Bytet gick bra och utfördes på kortare tid än vad som var offererat. Snyggt städat efter utfört arbete. Kan rekommendera dem och om behov uppstår så kommer jag att efterfråga Byggenskap Sthlm AB igen.
  • Anders M
    Anders M: Utmärkt service innan och efter jobbet, samt proffsigt skött på plats. (Jag anlitade dem för tätning av lister, justering av gångjärn och annat fix runt på gamla fönster).
  • Ingrid M
    Ingrid M: Petar och hans trevliga kollegor gjorde en fantastisk köksrenovering hos oss för ett drygt år sedan. Han löste alla problem som uppstod, jobbade som ett djur och vi fick vårt drömkök. Han kommer när han lovar, är lätt att kommunicera och samarbeta med och ringer alltid och kollar om det skulle uppstå något strul. På det hela taget en skicklig och hederlig yrkesman. Det finns litet bilder på min blogg om man googlar på Akela's Lair och Renoveringen.
  • Karoline K
    Karoline K: Tycker de funkar bra, bra kvalitet på arbetet
  • Ella
    Ella: Detta är riktiga proffs som är stolta över sitt yrke och hantverk. Femma i betyg p.g.a.: - Engagerade och mycket, mycket kunniga snickare - Kom med egna förslag som man som amatör inte tänkt på - Kommunikation under arbetets gång vilket gav mig trygghet som kund
  • Tomas K
    Tomas K: Vi anlitade företaget för totalrenovering av badrum. Allting gick smidigt och det tog mindre än 2 veckor! Proffsigt bemötande av Max och gänget. Skulle varmt rekomendera!
  • Michael B
    Michael B: Skärgårdens Stugservice är en gedigen firma som bygger i första hand altan och deck med unika designer och egna lösningar med mycket snygga resultat. Finns i Norrtälje men har hela roslagen som verksamhetsområde.
  • Morten K
    Morten K: Vi på Rot rör AB rekommenderar detta företag som vi ofta själva både anlitar och anlitas av.
  • Andreas H
    Andreas H: Bra bemötande och proffsigt utfört, rekommenderas.
  • Stig M
    Stig M: Suverän service.Har renoverat ett duschrum och ett badrum,kan inte ha blivit bättre.Helnöjd. Verkligen seriösa och smidigt utfört arbete
  • Sari K
    Sari K: You're simply the best - better than all the rest!!! Puss och kram från Sari Kemppainen (Blivande Strand)
  • Peter M
    Peter M: Väldigt bra, arbetena utförs med största proffessionalitet. De är effektiva och trevliga.
  • Jessica L
    Jessica L: Riktigt vänlig och lättförståelig service när man behöver det. Alla som behöver ett webhotell som sköts av människor som bryr sig bör använda Medholma
  • Magnus L
    Magnus L: Bra bemötande, kunnig och engagerad personal. Det känns som ägarna vet vad de håller på med!
  • Johannes T
    Johannes T: Enastående kvalitet och kreativ förmåga att lösa svåra estetiska och tekniska problem
  • Anders E
    Anders E: Mycket professionellt, snabbt och snyggt jobbat! Rekommenderas varmt!
1...67891011