Snickare i Stockholms län

Renovering eller nybygge på gång? Vissa av oss har faktiskt tummen mitt i handen och det är väl tur att det finns händiga människor som livnär sig på att fixa det vi inte klarar av att få till så där proffsigt och snyggt som vi vill ha det hemma!

Att hitta en snickare du kan lita på, som följer dina önskemål och håller tids- och kostnadsramar är inte något man gör på en kafferast, i alla fall inte om du ska testa, ringa en vän eller ta in offerter från alla snickare du kan hitta i närheten. För att du enkelt och snabbt ska kunna hitta din snickare i Stockholms län har vi listat de bäst rekommenderade och mest aktuella snickarna här nedanför. Du kan också leta efter lokala snickare genom att klicka dig vidare till listan för just ditt närområde! Smidigt va?

Oavsett om du ska renovera något litet, bygga om ett helt rum eller bygga något helt nytt finns det en snickare i Stockholms län som ställer upp! Allt från firmor med en eller två anställda till större entreprenadbolag kan du hitta här och du kan se vilka tjänster de erbjuder och be om offerter direkt här på Reco.se.

Orter i Stockholms län
Värmdö  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 snickare i Stockholms län

• Lena G
    Lena G: Vi fick hjälp med att installera ett nytt Marbodalkök. Från första kontakt så överträffade de våra förväntningar. Mycket flexibla och proffsiga. Stor möjlighet till att få specialanpassningar. Skönt att kunna köpa in allt från ett och samma ställe. Kan verkligen rekommendera H-Snickerier.
  • Fredrik D
    Fredrik D: Är mycket nöjd med Moravej Bygg. Proffsigt och trevligt bemötande. Lyssnar på kundens önskemål och behov. Jobbar snabbt, effektivt och lämnar en ren arbetsplats efter sig vid dagens slut. De har lagt klinker i både kök och hall hos oss och vi är väldigt nöjda med resultatet. Kan utan tvekan rekommendera dem och uppstår behov framöver kommer vi absolut att anlita dem igen! /Fredrik & Melanie
  • Hampus H
    Hampus H: Vi använde Korrektbygg för att byta golv, ett mycket bra beslut! Rekommenderas starkt! Sebastian gjorde hem besök och gav en tydlig offert på jobbet, öppen och rak och professionell. Jobbet utfört enligt plan och snabbare än avtalat. Fokus på detaljer och lösningsförslag. Tydliga fakturor och bra kommunikation. //Hampus
  • Janna P
    Janna P: Trevliga och duktiga hantverkare som jag rekommenderar varmt!
  • Tyresö Badrum AB

Verifierat företag
    8 omdömen
    Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    David I
    David I: Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet. Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevliga killar kom och målade mitt vardagsrum. Jobbet gjordes noggrant så jag blev supernöjd. Kan varmt rekommendera dom. Vänligen Ingrid Hansson
  • Per W
    Per W: Jag har beställt ett komplett påplatsbyggt kök av Mats Jensen. Äkta hantverk av högsta kvalitet! Vid ett senare tillfälle beställde vi en bokhylla för placering på ett "omöjligt" ställe i huset. Passar perfekt. Vi blev snabbt varse att de förstod våra önskemål och även har förmågan att leverera det vi önskar. Vi hade förväntat oss ett enklare kök men efter ett resonemang med dem fick vi ett kök som passar oss och kommer att ge oss mycket nöje i framtiden.
  • MARINA A
    MARINA A: Stephen och hans team, elektriker, rörmokare, målare, från OPTIMAL MONTAGE ,kom och renoverade min IKEA kök inom den avtalade tiden på 2 v. Snabbt, effektivt, proffsigt! Inga konstigheter, inga stora avfalls säckar på trotoaren! Mina grannar undrade: Har du verkligen renoverat köket? Vi har inte hört något! Jättenöjd och rekommenderar varmt OPTIMAL MONTAGE!
  • Markus S
    Markus S: Fantastiskt hantverk och snabb leverans! Mycket nöjd!
  • Linda G
    Linda G: Trevliga och under rådande förutsättningar bra arbete.
  • Said M
    Said M: Jag är mycket nöjd med arbetet som företaget har gjort i mitt badrum. De gjorde en riktigt bra renovering! Mycket duktiga och kvalificerade specialister som arbetar noggrant och professionellt. De hjälpte mig att räkna ut materialåtgången, välja rätt material och till och med åka till butiken för att hitta det som passade bäst. Stort tack för ett fantastisk jobb!
  • Mikael S
    Mikael S: Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • Olof N
    Olof N: Mycket bra gubbar, stenläggning, målning och putsarbete funkade bra - inget tjafs och bra redovisning av material och arbetstid.
  • Marketta S
    Marketta S: Trevligt bemötande , levde upp till våra förväntningar . Noggrann. Vår upplevelse har varit väldigt bra . Rekommenderar verkligen R2 entreprenad . Byte av fasad och målning av kedjehus , målning av garage .
  • Håkan B
    Håkan B: Snabba och med bra och noggrant genomförande. Kommer definitivt att använda dem för kommande projekt!
  • Roger H
    Roger H: VI har använt oss av Rosenhill vid såväl badrumsrenovering som uterumbyggnation och förrådsisolering och vi har varit supernöjda alla gånger. Tillmötesgående, smidiga att ha att göra med. Mycket lyhörda och anpassningsbara om vi vill ändra på saker under processens gång, och kan också komma med tips och idéer som är praktiska och smidiga. Roger & Lotta
  • elisabeth o
    elisabeth o: Vad som är underbart med Zig är att han har bra förslag vad som blir bäst och snyggast för det jag vill ha gjort. Han passar tider och alltid klar i tid tid. Zig är den jag alltid ringer först. Han är superproffsig och har god smak. Ett företag som jag verkligen kan rekommendera.
  • Alex G
    Alex G: Fönstren håller hög kvalitet och installationen utfördes med noggrant och skickligt hantverk. Teamet var mycket professionellt, med tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Dessutom hanterades förväntningarna på ett utmärkt sätt, vilket gjorde samarbetet både smidigt och tillfredsställande.
  • Christina C
    Christina C: Snabb hjälp. Lyhörda vänliga snickare. Snyggt resultat, rent o fint.
  • Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
  • Monica S
    Monica S: Ain Saarsson har renoverat mitt kök, sovrum,lagt nytt golv i hallen och nu senast renoverat mitt badrum. Han är kunnig noggrann, dokumenterar allt, och har de bästa medhjälpare, som rörmokare o elektriker. Jag är mer än nöjd med resultaten och rekommenderar honom varmt! han nås på www.mobelmonster.se Monica Södergren
  • Thomas C
    Thomas C: Nogrann och engagerad avseende både design, funktion och uppfyllande av byggnormer. Yrkesskicklig. Ärlig. Resonabel. Kostnadsmedveten. Gör mycket själv och har kontakter för det som ligger utanför egen kompetens.
  • Ann-Charlotte F
    Ann-Charlotte F: Skulle lägga nya trägolv och byta innerdörrar. Snabb offert, proffsig och trevlig dialog under hela arbetet. Kom i tid och städade upp varje dag. Stort kunnande och väl utfört arbete. Mycket nöjd. Kan rekommendera Bygghantverkaren.
  • Pia P
    Pia P: De har totalrenoverat min 170 kvm lägenhet på Södermalm. Renoveringen innefattade en konvertering från industrilokal till boende. Allt arebete enligt tidplan och prisuppskattning. Deras egna ideer var mycket värdefulla och för mig var det viktigt med självgående hantverkare. Fantastiskt nöjd! Nytt kök, två nya badrum, ett spa-bad, inläggning av trägolv, slipning av befintliga trägolv, rivning av väggar, uppbyggnad av nya väggar, nya el-installationer, innbyggnad av rör, bilning av betonggolv för nya brunnar m.m......
  • Eva L
    Eva L: Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
1...45678...11