Rättsten Entreprenad AB

Nyckelvägen 7, 142 50 Skogås — Visa karta

4.2 i betyg av av 17 omdömen
Rättsten AB startades 2010 av Denis Karnei.
I grund och botten var det ett företag som sysslade med sten och markarbeten, Denis märkte snart att kunden söker oftast en helhetslösning alltså en totalentreprenad. Han slogs då ihop tillsamans med sin bror som även han bedrev en byggfirma, tillsammans med deras kundskap handplockades skarpaste hantverkare till ett manskap som består idag till av 25 personer på företaget och därmed heter företaget numera Rättsten Entreprenad AB.

Läs vad 17 kunder tycker om Rättsten Entreprenad AB

 • 2020-04-26

  Spontant omdöme
  MATHILDE CAROLINE EUGÉNIE M skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Det är så tråkigt när man blir missnöjd med en hantverkare. Vi hade egentligen utmaningar med dem från start. Det började med att de som skulle gräva ut för källaren kom till platsen utan några ritningar. Som tur var fanns en av oss i hushållet hemma och kunde komma ut med ritningarna. Sedan var det mycket saker på vägen med vår utbyggnad som inte gick enligt plan. Skulle jag skriva ned allt här skulle det bli en hel bok. Det som är det mest sorgliga var svårigheten att få tag på Rättsten och den "projektledaren" som var tilldelad oss. Och som vi betalade ett fast pris för varje fakturering.

  När bygget sedan var klart och vi gjorde slutbesiktning där projektledaren Jon var med så tjafsade Jon emot allt som vår slutbesiktningsman sa. Besiktningsmannen gjorde en hel del anmärkningar, men framförallt var det kring golvet som redan hade börjat spricka på sina platser, samt dålig gipsläggning runtom i utbyggnaden. När golvet sedan sprack så pass mycket så att våra barn fick stickor och fastnade med kläderna i golvet bad vi Rättsten komma och fixa iordning detta. Självklart vägrade de och sa att slutbesiktningen räckte inte som bevis. Vi fick ta in en besiktningsman från golvbranschen som mycket riktigt sa att det var ett icke fackmannamässigt arbete utfört. Från det att vi klagade på golvet till att de faktiskt gjorde om det, tog det 10 månader!!! När de sedan lagt golvet hade de förstört alla golvlister, tagit bort färg från väggarna (och detta har de till dagens datum ej kommit och fixat)

  När vi sedan påpekade att färgen började spricka på övre plan pga av dålig gipsläggning skyllde de på att målaren (som var från en annan firma) gjort ett dåligt jobb. Vi hade vid detta tidpunkt redan tröttnat på att hela tiden behöva bevisa att vi hade rätt. Men vi tog in flertalet hantverkare som alla oberoende av varandra sa att gipset bakom satt löst. När Rättsten till slut behagade komma för att titta på problemet 4 veckor innan jul 2019 gjorde de ännu mer skada då de tog upp färg för att "visa på att det var målaren som gjort ett dåligt arbete". Våra barns rum var därmed förstörda och de hängde flagor av färg från barnens rum, listerna var spruckna, och färgen på väggarna förstörda sen tidigare pga bytet av golv. Våra barn var så ledsna att se deras rum förstörda. Gång på gång bad vi Rättsten komma och fixa detta. När det gått ytterligare 3 månader insåg vi att "skälig tid" för att åtgärda problem passerat med råge. Rättsten slutade svara på mail och ignorerade totalt. Vi tog in en annan hantverkare och filmade när de tog bort gipsskivorna. Och mycket riktigt så satt reglar bakom gipset löst, gipset var dåligt skruvat och ingen målare i världen hade kunnat göra ett förarbete som skulle fått färgen att stanna på plats. Hela denna process med utbyggnaden har gett oss magsår och stressymtom. Att hantverkare av detta slag ska få finnas ute på marknaden är skandal. Jag hoppas med detta omdöme säkerställa att INGEN vill anlita detta företag. Vi har fått ligga ute med över 100 00 kronor för att de inte gjort sitt arbete. Och utöver det förlorad arbetsinkomst för att ta emot hantverkare, maila till jurister, Rättsten, ARN bla.

  Vårt nästa steg blir nu en rättstvist mot Rättsten. Vi har erbjudit dem som ett sista försök till att göra ett bra avslut att betala den fakturan vi fick från hantverkarna som var här och gjorde om jobbet de uppenbarligen själva inte kunde göra. Men Rättsten har valt att gå i radiotystnad sen de kom hit och förstörde våra barns rum.

  VARNING - anlita inte Rättsten Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Målabromma Entreprenad
  4.6 / 5 i betyg — 117 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Reparation och ommålning av träfasad + puts. Bra offert till att börja med. Under arbetet upptäcktes att delar av träfasaden måste bytas ut."
  Valentino B
 • David O

  2019-05-24

  Verifierad kundrelation
  David O skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Jag försökte ändra min rekommendation.
  Pga att man inte kan ta bort omdömet ändrar jag nu texten.
  Man borde kunna ta bort ett omdöme, som blev fel...men nu går som sagt vad inte det.
  Därför fyller jag ut texten så här.
  Ha det gott så länge. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Timo J

  2017-02-25

  Verifierad kundrelation
  Timo J skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Kan rekommendera Rättsten varmt. Mycket bra gäng att göra med och byggnadsarbetarna var mycket proffsiga och skötte allt exceptionellt! Inget stök på byggplat och levererat i rätt tid! /Timo (Med en tillbyggnad på 40 kvm i Huddinge) Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Målerifirma Alfred Holm
  4.5 / 5 i betyg — 292 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar."
  Staffan P
 • 2016-11-01

  Spontant omdöme
  Josefina M skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Anlitade Rättsten november 2015. Började seriöst med kontrakt och besök. Vi var tydliga med inflyttningsdatum och när det behövde vara klart, 4 dec, vilket också står på kontraktet. Vi fick ingen info om hur arbetet gick. Vissa dagar var där ingen alls och jobbade (inte pga torktid osv). Två dagar innan inflytt meddelade dem att de inte skulle hinna klart.
  Vi flyttade alltså in utan dusch, handfat och en provisoriskt fastsatt wc.
  En vecka senare var det klart. Kompensation: 1000.- för 7 dagars försening.
  Kaklet inte satt enligt överenskommelse, fogen i fel färg och golvbrunnen är decentrerad bla.
  Recenserade Rättsten på Offerta och då svarade de på den recensionen med felaktiga uppgifter. De ville kompensera och skulle höra av sig efter sommaren, vilket de inte gjort. Företag som inte kan kommunicera med sina kunder eller hålla vad de lovar. Rekommenderas ej! Läs mer
  Mikhail A gillar detta
 • 2016-09-19

  Spontant omdöme
  Hans A skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Beställt bygglovshandlignar som leverats enligt ö k. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Home Design One
  3.9 / 5 i betyg — 81 omdömen
  Badge2019
  "Installation av skjutdörrar till en garderob, trevligt och proffsigt bemötande och resultat, så nöjd, tack Doorline!"
 • 2015-10-16

  Spontant omdöme
  Mirjana I skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Rättsten Entreprenad överraskade mig på ett mycket positivt sätt. Precis som många andra så hade jag förutfattade meningar om leverans och service från hantverkare. Men Rättsten har fattat poängen med att lyssna på kunden och leverera kvalitet och i tid och inte bara snacka vid införsäljningen. De är ett föredöme i branschen! De till och med täckte ytorna bra och städade ordentligt efter sig. Jag kunde inte finna något att klaga på trots aktivt letande. Och nej, jag har inget samröre med dem utan är en supernöjd kund där leveransen var långt över förväntan. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-02-24

  Spontant omdöme
  Thomas R skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Vi blev oerhört nöjda med det arbete Rättsten utförde hos oss.
  Vårt projekt var komplicerad med byggarna klarade av detta utan någon som helst problem.
  Oerhört nöjda med deras insats och det lilla extra företaget bjöd oss på.
  Tidsplanen och budgeten hölls.
  Bra service från dag ett, snabba på att lösa dilemman, trevliga killar och duktig arbetsledare.
  Dessutom låg de bra till i pris.

  Vi rekommenderar Rättsten starkt.

  Stor tack från Thomas och Anna Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 24 omdömen
  Badge2018
  "Jag hörde av mig med kort varsel och en väldigt otydlig version av vad jag ville ha gjort i min lägenhet. Det var inget som helst problem f"
 • 2014-02-21

  Spontant omdöme
  Erik E skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Det stora arbetet som Rättsten utförde åt oss var en tillbyggnad för en "spa-avdelning"

  Jag fick en god relation med killarna på företaget, Tim, Emil och Jon.

  Jag kände mig trygg i deras professionalism från första början.

  Tidsplanen hölls, det skede smärre ändringar som inte gick att förespå innan så jag känner mig nöjd med den information jag fick innan och under resans gång.

  De mindre fel som skede under arbetet upptäcktes utav Rättsten och korrigerades omgående.

  Mest nöjda, förutom slutresultatet, var hur pass noggranna och lyhörda byggarna och arbetsledningen var samt Emil och Jons närvaro.

  Personligen tyckte vi att kommunikationen fungerade bra under byggtiden.

  "Skulle Vi anlita dem igen"
  -Ja. Läs mer
  gillar detta
 • Anna R

  2013-11-13

  Spontant omdöme
  Anna R skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Killarna som jobbade gjorde ett kanonjobb! Blev väldigt nöjt med hela utförandet och dess agerande. Höll tilden och budget! Dessutom tycker jag att Rättsten är prisvärda. /Anna Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  2 Snickare AB
  4.4 / 5 i betyg — 53 omdömen
  Badge2020
  "Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och"
  Anna-carin B
 • Jonas

  2013-05-29

  Spontant omdöme
  Jonas skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Kan inget annat än skriva positivt om Rättsten Entreprenad. Beställde jobb i smågatsten och Rättsten gjorde allt, från att få ner mina tankar på papper till verklighet, snabbt och prisvärt! Stort tack till Denis och Tim som var lyhörda och alltid snabba med respons men särskild beröm går till stensättarna såklart! :) Läs mer
  gillar detta
 • 2013-05-26

  Verifierad kundrelation
  Henrik J skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Rättsten utförde putsning och fasadmålning åt oss föras sommaren. Vi blev mycket nöjda. Proffsigt och snabb. Stort plus till Jon som alltid var på plats och förklarade alla frågeställningar vi hade. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 70 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • 2013-05-24

  Spontant omdöme
  Anette S skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Rättsten AB är noggranna, pålitliga och dessutom enkel att ha att göra med. Vi har renoverat badrum och grovkök och med utmärkt resultat. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-05-17

  Spontant omdöme
  Erik L skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Kanonfint jobb kilarna gjorde. Supernöjd. Bra kampanjpris och superjobb med smågatsten i Bohus granit. Rekommenderar Rättsten AB starkt vid markarbeten!! :) Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Honkonen Byggnads AB
  4.8 / 5 i betyg — 30 omdömen
  Badge2016
  "Snabb, noggrann, kunnig rörmokare och till bra pris dessutom. Kan inte bli bättre. Mycket nöjd!"
  ANNA-MARIA W
 • 2013-05-12

  Spontant omdöme
  Cecilia skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Utmärkt jobb, blev supernöjd med min nya uppfart. Bra pris. Snabb utfört. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-05-12

  Spontant omdöme
  Bengt skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Rättsten gav ett förtroende och trygghet redan vid första besöket. Jobbet utfördes professionellt och över förväntningar enligt offert och angiven tidsram fullgjort hantverk samt prisvärt. Jag kan verkligen rekommendera Rättsten för badrumsrenoveringar. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  SmartaVal AB
  4.3 / 5 i betyg — 35 omdömen
  Badge2019
  "SmartaVal helped me for many years with cleaning of my home, small repair work and moving - including flyttstadning. Their service and pric"
 • 2013-05-07

  Spontant omdöme
  Jonas M skrev om Rättsten Entreprenad AB
  De fokuserar helt på sitt arbete. Kom själva med bra idéer. Har anlitat Rättsten två gånger och var lika nöjd varje gång. Läs mer
  Bengt gillar detta
 • Elina S

  2013-05-06

  Spontant omdöme
  Elina S skrev om Rättsten Entreprenad AB
  Bara positivt, rekommenderar! Sabba, flexibla och bra att göra med. Blev supernöjd med min villarenovering. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Entreprenadhuset
  4.8 / 5 i betyg — 114 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Valde Entreprenadhuset för en mycket stor, komplex och omfattande totalrenovering av en lägenhet med toppläge i Stockholm. Innebar rivning"

Bästa snickarna i Haninge:

4.4 i betyg av 35 omdömen
Rasmus G Rasmus G tycker:
“Mycket bra bemötande hela väge...” Läs mer
4.4 i betyg av 7 omdömen
4.8 i betyg av 5 omdömen
4.8 i betyg av 5 omdömen
4.5 i betyg av 2 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco