Mårten R:
Vår upplevelse av Moveco har varit förstklassig och snabb från första kontakten tills nu då hela systemet är monterat och klart. Vi har installerat två soltak tidigare men vi gillade att Moveco i sitt grundpaket installerade ett större batteri då det betyder mycket när man vill spara pengar på att köpa och sälja el på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt. Även när solen inte lyser.
Sen har bemötandet vi fått från deras representanter och installatörer varit i världsklass. De har varit urtrevliga, lätttillgängliga, intresserade, servicevilliga och totalt lösningsorienterade på en nivå man sällan ser.
Vi har fått hjälp och att installera och använda appen som ger oss full koll på hela anläggningen och ekonomin. Så nu har vi tagit vår anläggning i bruk och börjat alstra våra första kilowattimmar, fast det är mitt i vintern. Dagens moderna solceller är verkligen imponerande.
Vi köpte 22 m2 solceller, en växelriktare ett batteri med lagringskapacitet på 17,5 KWh samt ett uttag för uppladdning av elbil. Moveco skötte inkoppling till nätbolag med oss som nybliven "elproducent" enkelt och smidigt. Leveransen av solpaneler och den tekniska installationen gick förvånansvärt snabbt. Det ser professionellt ut, både utanpå och inuti huset. Jag tror faktiskt inte jag skulle kunna vara så mycket mer nöjd än vad jag är.
Om du står i valet och kvalet gällande vilket solcellsbolag du skall välja för ditt behov, så kan jag bara säga att av de tre olika leverantörer vi använt, ligger Moveco på en helt egen nivå. De två andra bolagen vi anlitade var helt OK men då jag beställde de anläggningarna kände jag inte till Moveco. Det gör jag nu!