Nils Herman Wilhelm H:
2012 satte vi solceller på vårt fritidshus på Ven. Krångligt med byggnadsnämnden och drygt ett år senare kunde vi sätta igång anläggningen. 2022 satte vi solceller på vårt hus på fastlandet. Vi fick vänta drygt ett halvår innan installation. Sen fick vi vänta drygt ett år på igångsättande. Så var det. Vi var besvikna över det långdragna förfafarandet av både myndigheter och solcellsföretaget. Men när vi fick kontakt med Skånesol förstod vi att det skulle bli annorlunda. Vi skulle nämligen komplettera våra gamla solceller med 10 st nya moderna solceller på vårt nybyggda Attefallshus på Ven. Vi beställde också batterier till. Från uppsättning till drift tog det inte många veckor. Det var bara eon som var långsamma. Förutom en förmånlig offert fick vi också träffa, min trevliga namne, Nils, som arbetade med närmare ljusets hastighet. Jag vill också berömma elektrikern Johannes som kopplade samman solens strålar med likriktare, batteri och billaddare. Så nu sitter vi här med appen i våra händer och ser fram emot många soliga dagar. Tack ska ni ha Skånesol för ett snabbt, effektivt arbete och snabba svar på alla frågor. Som ni vet återkommer vi med en installation i vår sons hus. Så vi ses och hörs då. Nils och Ann-Sofi.
Micael H:
Trevlig och kompetent personal som ger en bra bild av vad en solcellsanläggning kan producera.
Min anläggning har producerat vad som utlovats, inga glädje kalkyler.
Tack för en bra anläggning.