Anders K:
Superb kunskap inom skor och löpning! Ett riktigt bra, proffesionellt bemötande som vittnar om STOR kunskap inom ämnet. En bra butik som är utrustad för att ta hand om skor och löpningsrelaterade ärenden. Priserna är inte billiga men för den servicen och hjälp man får är det absolut inte dyrt.
Zoran D:
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sex av fem stjärnor! SMX Sports slår alla förväntningar man överhuvudtaget kan ha på en försäljningsbutik. De gör det inte för att de kan, de gör det för att de vill och gör det med 100% hjärta. Köpte en Shoei Neotec 3 hjälm med Sena interkom och blå visir. Allt perfekt monterat och klart och levererat med expressfart.
Tack för att ni finns!
Robert F:
Gick tillbaka med en cykel där vevlagret hade skurit sönder och behövde bytas. Garantin hade gått ut men de fixade det utan kostnad och bjöd dessutom på en vanlig service.
Camilla O:
Njae! Jag är besviken på deras jacka tritech, den är inte vattentät. Den fungerar bra till och från skolan, men inte för "uteaktiviteter" längre tid.
Inte värd 1600!
Kontaktade företaget och de ersatte jackan utan minsta tjafs!
Glenn B:
Mer kunnig personal när det gäller fiske är svår att finna. Personalen verkligen brinner för fiske och delar gärna med sig av sina knep och trix. Har du vägarna förbi tycker jag att du ska ta dig tid och gå in och titta och ställa frågor.
Hans Fredrik B:
Köpte en fjällräven Kånken laptop ryggsäck i present till fru hos Naturkompaniet ox red färg, som kostade 1699kr, efter några dagar så märkte hon att väskan färgade av sig på hennes skolböcker, åkte ner till butiken för att reklamera, svaret jag fick är att det är normalt kan hända och att det står på lappen att den kan färga av sig, men detta står i minimala bokstäver och vem tänker på detta när man köper en dyr och (kvalitet) ryggsäck står att den kan färga av sig på dina kläder och man kan skölja av den men nu handlar det om insidan det nämns ej på lappen och vem tvättar insidan på en ny ryggsäck? Så kan säga att jag inte är nöjd med deras bemötande i att göra sina kunder nöjda, om de nu känner till detta problem varför inte upplysa kunder om detta?
Kan ej rekommendera någon att handla här där de inte står för sina dåliga varor de säljer dyrt, vad hade kostat dem att byta denna vara!
sara c:
Båtlivet ska inte behöva vara svårt eller dyrt, därför gillar jag seasea, där man får proffsig hjälp och svar på ALLA frågor, till ett bra pris! Också ligger det så himla fint nere i hamnen i björlandakile!
Emil L:
Bra och kompetent personal. Bra utbud och bryr sig om kunden, ger även lite rabatter mellan fyra ögon. Alltid skoj.
Sänker till en 4 då priserna kan va lite för höga.
Christian F:
Kan varmt rekomendera denna butik,Stort utbud av allt.Bra personal som kan det mesta och mer än gärna delar med sig av bra tips.Centralt beläget och bra parkeringsmöjligheter.
Emma A:
Stor butik belägen i femmanhuset. Här finns det mesta i sportväg, sportskor, golfprylar, aerobics kläder, barnavdelning..det mesta i sportväg. Trevlig personal som är kunnig och hjälpsam. Jag tycker att Intersport har ett bra utbud, ofta bättre än Stadium som jag ser som den största konkurrenten. Det dåliga i denna butik tycker jag är utbudet av damjackor. Jag har letat där flera gånger men tycker aldrig att jag hittat någon jacka jag tyckt om.
Marcus L:
Den bästa sportaffären i Lidköping! Jag köpte mina gympaskor där och då frågade jag en massa till personalen och de kunde svara på allt. De hjälpte mig att hitta de skor som just jag behövde... Jag är mycket nöjd. Det enda som inte kanske är så bra är att de inte riktigt har allt som jag hade hoppats.
Sara A:
Personal med mycket dålig kunskap och är både arrogant och otrevlig. Har blivit rekommenderad en produkt som rengör och smörjer kedjan. Tyckte aldrig när jag använde produkten att kedjan löpte fint men fortsatte att använda den då de var så sura i butiken då jag tidigare inte använt deras produkter för underhåll. När jag nu lämnar in min cykel förklarar de att kedja och hela bakdrevet är utslitet och måste bytas. Detta visade sig sedan bero på det underhåll som jag noggrant följt från butiken.
Sandra S:
Helt värdelöst när det gäller utprovning av löparskor. Saknar löpband. Var där vid två tillfällen och fick helt olika råd! Den ena påstod att jag hade plattfot och la mkt vikt på hälarna, den andra sa motsatt sak - så deras scanningmaskin verkar funka sisådär. Fick även höra att "stretching är det enda som hjälper mot löparknä" vilket inte stämmer. Nästa gång går jag till en seriös löpaffär - med trevlig personal.