Sportaffär i Göteborg

16 rekommenderade sportaffärer i Göteborg kommun

• 7 omdömen
    Carl L
    Carl L: Bra ställe med mycket artiklar. Har alltid hittat det jag letat efter här
  • Driver du sportaffär i Göteborg?

• Anders K
    Anders K: Superb kunskap inom skor och löpning! Ett riktigt bra, proffesionellt bemötande som vittnar om STOR kunskap inom ämnet. En bra butik som är utrustad för att ta hand om skor och löpningsrelaterade ärenden. Priserna är inte billiga men för den servicen och hjälp man får är det absolut inte dyrt.
  • johan a
    johan a: Föredrar deras internetbutik men funkar ändå helt ok
  • Zoran D
    Zoran D: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Sex av fem stjärnor! SMX Sports slår alla förväntningar man överhuvudtaget kan ha på en försäljningsbutik. De gör det inte för att de kan, de gör det för att de vill och gör det med 100% hjärta. Köpte en Shoei Neotec 3 hjälm med Sena interkom och blå visir. Allt perfekt monterat och klart och levererat med expressfart. Tack för att ni finns!
  • 5 omdömen
    Hans Fredrik B
    Hans Fredrik B: Köpte en fjällräven Kånken laptop ryggsäck i present till fru hos Naturkompaniet ox red färg, som kostade 1699kr, efter några dagar så märkte hon att väskan färgade av sig på hennes skolböcker, åkte ner till butiken för att reklamera, svaret jag fick är att det är normalt kan hända och att det står på lappen att den kan färga av sig, men detta står i minimala bokstäver och vem tänker på detta när man köper en dyr och (kvalitet) ryggsäck står att den kan färga av sig på dina kläder och man kan skölja av den men nu handlar det om insidan det nämns ej på lappen och vem tvättar insidan på en ny ryggsäck? Så kan säga att jag inte är nöjd med deras bemötande i att göra sina kunder nöjda, om de nu känner till detta problem varför inte upplysa kunder om detta? Kan ej rekommendera någon att handla här där de inte står för sina dåliga varor de säljer dyrt, vad hade kostat dem att byta denna vara!
  • sara c
    sara c: Båtlivet ska inte behöva vara svårt eller dyrt, därför gillar jag seasea, där man får proffsig hjälp och svar på ALLA frågor, till ett bra pris! Också ligger det så himla fint nere i hamnen i björlandakile!
  • 2 omdömen
    Josef A
    Josef A: Stort och snyggt. Trevlig personal och bra kvalité på kläderna!
  • Emma A
    Emma A: Stor butik belägen i femmanhuset. Här finns det mesta i sportväg, sportskor, golfprylar, aerobics kläder, barnavdelning..det mesta i sportväg. Trevlig personal som är kunnig och hjälpsam. Jag tycker att Intersport har ett bra utbud, ofta bättre än Stadium som jag ser som den största konkurrenten. Det dåliga i denna butik tycker jag är utbudet av damjackor. Jag har letat där flera gånger men tycker aldrig att jag hittat någon jacka jag tyckt om.
  • 15 omdömen
    Sara A
    Sara A: Personal med mycket dålig kunskap och är både arrogant och otrevlig. Har blivit rekommenderad en produkt som rengör och smörjer kedjan. Tyckte aldrig när jag använde produkten att kedjan löpte fint men fortsatte att använda den då de var så sura i butiken då jag tidigare inte använt deras produkter för underhåll. När jag nu lämnar in min cykel förklarar de att kedja och hela bakdrevet är utslitet och måste bytas. Detta visade sig sedan bero på det underhåll som jag noggrant följt från butiken.
  • Stina L
    Stina L: Bra priser, trevlig personal och enkelt att lämna tillbaka då det blivit fel storlek!
  • 3 omdömen
    Sandra S
    Sandra S: Helt värdelöst när det gäller utprovning av löparskor. Saknar löpband. Var där vid två tillfällen och fick helt olika råd! Den ena påstod att jag hade plattfot och la mkt vikt på hälarna, den andra sa motsatt sak - så deras scanningmaskin verkar funka sisådär. Fick även höra att "stretching är det enda som hjälper mot löparknä" vilket inte stämmer. Nästa gång går jag till en seriös löpaffär - med trevlig personal.
  • 6 omdömen
    Maria A
    Maria A: De levererar inte beställda varor och meddelar inte heller att de inte har varorna hemma som du beställer.
  • Torbjörn A
    Torbjörn A: Lite för långt ut på landet. För höga priser, samt inte så stort sortiment. Känns som lite gamla grejor(dammigt)
  • 2 omdömen
    Marcus H
    Marcus H: Konsten att vinna och förlora en kund inom loppet av sex veckor. Jag har handlat mycket hos naturkompaniet senaste sex veckorna. Skulle vandra för första gången på 35 år varför jag behövde köpa allt. Idag, när jag packar för att resa till Zermatt, finner jag en kasse med några produkter som jag glömt av och som skall återlämnas till Naturkompaniet. Inköpta 19 sep. Jag är på väg till Zermatt. Boarding idag kl 14. Ringer till Naturkompaniet Ö Hamng. i GBG för att fråga om det är ok att få öppet köp att gälla fram till 20 okt. Mao en förlängning med en dag. Spelar ingen roll för Naturkompaniet men underlättar avsevärt för mig. Efter att ha stått i telefonkö i 20 min, lägger jag på för att istället ringa butiken på St Nygatan. St Nygatan: säger att öppet köp bara gäller i 30 dagar Jag: men allvarligt talat, mitt flyg till Zürich går om två timmar. Vad spelar det för roll? St Nygatan: Då får du ringa till Ö Hamngatan. Jag: Men de svarar inte i telefon. St Nygatan: Det gör de inte när vi ringer heller. Jag: Precis. Och jag förstår inte problemet, kan inte du bara godkänna en dag extra och så lämnar jag tillbaka till er?! St Nygaran: Nej, du måste kontakta, eller åka till Ö Hamngatan. Jag: Mitt plan går om två timmar. Skall jag behöva åka vägen om Ö Hamngatan låta en Taxi stå och ticka pengar? Och du kan inte hjälpa mig. Detta är ju vrickat! Som om inte detta vore nog. Här kommer Naturkompaniets/St Nygatan respons: -NÄR DU SÄGER SÅ, SÅ ÖKAR DU INTE CHANSERNA ATT VI HJÄLPER DIG! Och jag som alltid försöker öka chanserna att kunderna skall köpa. Hos Naturkompaniet skall kunderna istället agera på ett sätt som ökar deras möjligheter att få hjälp. I min ”game plan” för detaljister, restauranger etc. finns det en faktor som övertrumfar allt, -agera och bemöt kunderna på ett sätt så att så många som möjligt vill komma tillbaka. Då stärks varumärket. Hur slutar storyn... Min taxi fick åka om Ö Hamngatan och vänta medans jag lämnade tillbaka varor för 1300kr. Jag sitter nu på flyget till Zürich och ångrar att jag använt och därför inte kan returnera övriga varor (ca 20 000kr). Vill jag komma tillbaka till Naturkompaniet? Svar: Nej!
  • 1 omdöme
    Emma A
    Emma A: I denna Stadium butik tycker jag att de har ett ganska dåligt utbud. Storlekar är ofta slut och man hittar inte alltid det man söker. Utbudet är brett, här finns lite av varje. Ganska få provrum som inte direkt är heltäckande, det knns som att folk kan titta in då man provar. Mycket skor, det är vad som är bäst enligt mig med btuiken. Priserna är helt okej.
  • Driver du sportaffär i Göteborg?

• Lauri P
    Lauri P: De kunde ju inte serva min cykel, som de tyckte var för dålig. Servade den själv och cykeln fungerar alldeles utmärkt. De klarar bara av lyxcyklar som redan funkar bra!