Taxi i Västra Götaland

Ulricehamn  (1 st)
Kungälv  (1 st)

Topp 25 taxibolag i Västra Götaland

Ali K
    Ali K: Utmärkt suport kom i god tid och var vänlig och trevlig under hela resan. detta var min första taxi resa och jag är mer än nöjd. Res med Götalnds taxi om du vill ha god suport. trevlig förare och känna dig säker i bilen en extra varmt tack till föraren som körde från Lidköping till Landvetter flygplats.
    Casper J
    Casper J: Sjukt bra taxichaufför! Om ändå alla kunde vara som han.
    Saia H
    Saia H: Jättetrevlig taxichaufför rekommenderar starkt
  • Sarah Margrethe B
    Sarah Margrethe B: Super god og venlig service. Kan klart anbefale til alle!!
    Sharif K
    Sharif K: You drive well, you come destination on time good driver
    Pernilla M
    Pernilla M: Hej! Hotell låst. Ingen i receptionen. Du stannade kvar och såg till att jag till slut kom in. Fin omsorg och service av FLW47K
  • Sarah Mowafaq Khadem A
    Sarah Mowafaq Khadem A: Mycket trevligt bemötande och chauffören kom i tid och släppte mig vid rätt tidpunkt.
    Brita Lena N
    Brita Lena N: Hon lyssnar på kunden. Klipper bra , den bästa i Borås
  • Alexander W
    Alexander W: Detta är "Mini Taxi" i Göteborg. Deras bokningsnummer är 031-140140 och dom är klart billigaste taxibolaget i Göteborg! Jag har åkt med dom ett flertal gånger och deras förare är väldigt trevliga tycker jag! Men anledningen till att jag åker med dom är som sagt deras priser!
    Diman
    Diman: Vi är väldigt nöjda med den service vi fått fredag den 7/5-2010 Väldigt trevlig, proffsig och tillmötesgående chaufför Bästa Göteborgs Hummer Taxi! Rekommenderas Diman & Co
    Mikaela L
    Mikaela L: Bästa Taxiföretaget i kungälv! endast 50:- från buss stationen till kongahällagatan!
    Ann K
    Ann K: Pia:Åkte med en trevlig taxiförare från operan i gbg och till frölunda. Bra service och mjuk och fin körning, är ju inte va man är van vid. Åker gärna igen med denna taxi.
    Haya K
    Haya K: Väldigt bra taxi med fantastiska billiga priser.
    Jim Cristian D
    Jim Cristian D: Mycket bra och trevlig service.
  • 7 omdömen