Uthyrare i Stockholms län

Norrtälje  (1 st)

Topp 21 företag inom uthyrare i Stockholms län

• 16 omdömen
    Helena I
    Helena I: Vi beställde 70 wraps till studentmottagning i juni. Jaktvillan var väldigt flexibla och fixade bl.a. med delning av wraps och paketering mot en liten extra kostnad. Wrapsen levererades enl. överenskommelse och var väldigt uppskattade av gästerna.
  • Mikael K
    Mikael K: Flexibelt,tillgängligt och inget knussel,med priser som inte käkar hål i plånboken kan jag varmt rekommendera truck n trailer!
  • 11 omdömen
    Petra G
    Petra G: Att gå till jobbet/Kontor122 är som att gå hem; mysigt, trevligt och kaffet är gott på riktigt. Allt finns och inget är krångligt.
  • Andersson T
    Andersson T: Snabbt och personligt bemötande - justa priser på bra bilar. Tack!
  • Petter Å
    Petter Å: Välsorterat, glädjefyllt, ypperlig och professionell service!
  • 9 omdömen
    Henrik K
    Henrik K: Proffsiga, seriösa och mån om kunden i hela ledet.
  • 2 omdömen
    Niback A
    Niback A: Killarna på NVM Rental är otroligt lyhörda, väldigt hjälpsamma och grymma på det de gör. Man kan lita på dem till hundra procent när det gäller deras tjänster och utförande av arbeten.
    Johan L
    Johan L: Fick hjälp av Airhost med städning och nyckelhantering när jag skulle resa bort och hyrde ut min lägenhet via Airbnb. Allt funkade fint, fick bra hjälp och tips över telefon, och jag kan rekommendera tjänsten till andra som har samma behov.
    Mei-chin B
    Mei-chin B: Ni har fel adress på butiken. Den rätta adressen ska vara kamomillagatan 10 i bromma. /mejan
  • Jens E
    Jens E: Fungerar väldigt bra, istället för att åka tunnelbana eller buss cyklar jag 9 gånger av 10.
  • Fredrik E
    Fredrik E: Störrst och bäst på att hyra ut prylar till mig som företagare. Sök Boine, han har koll - F
  • Benjamin N
    Benjamin N: Hade inte min produkt i lager när jag var där men bad att få maila när den kommit in, det är bra service tycker jag.