Daniel B:
Måste få tipsa om den idrottsläkare som jag varit hos och som måste vara den bäste. Jag har varit hos flera andra i andra sammanhang tidigare. Jag kunde knappt gå eller röra mej men efter behandling hos dr Leijonwall och medarbetare har jag kunnat återgå till elitnivå. Vilken skillnad mot ortopedkliniken och vårdcentralen! De tog sej rejält med tid att lyssna på vad jag hade att säga. Kan varmt rekommendera dem!
Anna H:
Naprapaterna här vet verkligen vad du gör. Jag har gått till LB i många år och fått jättebra hjälp på ett superbra sätt. Lokalerna är fräscha och lugna, de är flexibla med betalning kontant eller faktura, utrustningen är av hög kvalitet osv. Jag tycker att de är lyhörda och mjuka, på ett sätt som gör att jag har utvecklat ett stort förtroende för dem. De är välutbildade, kompetenta och brett kunniga.
Mikael anders emanuel A:
Värsta skitstället på denna planet smuts e va det är usch,får ingen hjälp otrevliga vidriga handläggare som jobbar där när läkarna e borta.Klickar bort dig.Förvånar mig inte om dem grävt sin egen grav.Dem som vart duktiga har slutat o förstår varför