Kirokliniken Ekerö

Kirokliniken Ekerö

kirokliniken.se
  • BadgeFourYears

Varmt välkommen till Kirokliniken Ekerö Alla våra kiropraktorer är legitimerade och godkända av socialstyrelsen och har över 20 års erfarenhet. Hos oss på Kirokliniken Ekerö får du hjälp med: - Ryggskott - Ischias -Låsningar / Subluxationer - Diskbråck - Nackspärr - Spänningshuvudvärk - Ryggproblem i samband med graviditet. Välkommen till Kirokliniken Ekerö

116 omdömen om Kirokliniken Ekerö

Sedan starten hos Reco 2022

Sofia E
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Proffsigt bemötande och bra behandling. Bra ocj enkel betalning. Kvitto digitalt

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Sofia! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!

Göran S
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Helt ny positiv upplevelse av kiropraktik. För mig ny högre nivå på behandling som tittar på helhet och underligande orsaker.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Göran! Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!

Stefan N
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Jes har koll på vad min kropp behöver och gör ett jättebra jobb för att fixa till den. Alltid trevligt bemötande

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Stefan! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin torsdag!

Madeleine C
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Fantastiskt varmt och fint bemötande. Mycket trygghet och kunskap kring behandlingen jag fått. Otroligt tacksam för all hjälp jag fått med min rygg.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Madeleine! Tack snälla för ditt jättefina omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Allt gott!

Nina B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Professionellt och samtidigt mjuk och lyhörd behandling med patienten i fokus.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Nina! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!

Berit N
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Vänligt, kunnigt och personligt bemötande. Lätt att boka. Trevlig reception om man behöver boka av eller ändra tid. Jag mår bra nu och går regelbundet var 6:e vecka för att behålla det goda.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Berit! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!

Hanna G
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mycket trevligt och hjälpsamt. Lite dyrt för mig personligen

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Hanna! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!

Lapuhs S
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Bra och tydligt bemötande och snabb justering. Upplever hög förbättringsgrad

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Sofie! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Allt gott!

Akanksha B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Positive experience. In depth explqnation of problem and treatment.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hi Akanksha! Thank you for your nice review. We are so happy we could help. Have a nice day!

Hans D
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Positivt bemötande…..i hopp om smärtlindring….. Kanske en mer ”aktiv” behandling….

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Hans! Tack snälla för ditt omdöme. Vi uppskattar det verkligen. Lyft gärna din feedback på plats vid ditt nästa besök hos oss om "aktiv" behandling. Ha en bra dag!

Johan D
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Ni behöver inte skicka undersökning till mig . Klicken är bäst

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Johan! Tack snälla för din rekommendation. Trevlig helg!

Dorota S
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mycket bra bemötande och duktig kiropraktorn jag kan rekommendera alla att besöka Jens

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Dorota! Tack snälla för din rekommendation. Ha en jättefin dag!

Nicklas Johan Erik M
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Lätt att få tider, bra bemötande och proffsig hjälp med gott resultat.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Nicklas! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!

Petra B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Fint och genuint bemötande av Jess som ser mer än den ytliga knuten. Jess vill hjälpa till att komma fram till orsaken, åtgärda och förebygga att det händer igen.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Petra! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så tacksamma över dina ord som du beskriver. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!

Anette H

Trevligt och proffsigt bemötande

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Anette! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till.

Helena H
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Bra tillgänglighet (nära från jobb/hem och tider som passar). Suverän kiropraktor som direkt hittar rätt ställe att behandla. Rätt dyrt men det är det värt! Lite trassel med parkering men kommer ordna sig när bygget runtomkring blir färdigt nån gång.

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Helena! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Allt gott!

Eddie P
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Engagerad kiropraktor. Trevligt bemötande och ändamålsenliga lokaler

Svar från Kirokliniken Ekerö

Hej Eddie! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Ha en bra dag!

Catherine H

Jättebra! Fint bemötande och effektiv behandling. Tack

Ann M
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Snabb tid, bra och kunnigt bemötande.

Hans-gösta B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Personligt och gedigen service.

Stellan T
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Ett mycket positivt bemötande av en kunnig kiropraktor. Upplevelsen blev bra. Jag kommer att hålla kontakten framöver när ryggen krånglar.

Jessica H
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Fick snabbt hjälp! Det har tagit några behandlingar men varje gång känner jag att det hjälper.

Magnus L
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Fantastiskt bra! Äntligen skall jag få ordning på min rygg.

Thérèse M
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Alltid tillmötesgående. Lätt att boka om en tid om det skulle behövas.

Leila Maria N
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Snabb och bra hjälp när det behövs! Med bra uppföljning så kroppen håller 🤩

Lotta J
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Jättebra behandling och vad jag ska tänka på och göra

Per H
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Som alltid ett professionellt bemötande och hjälp när det behövs av så väl Jess som Ulrika och så väl på Ekerö som i Liljeholmen.

First-Name L
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Jättebra bemötande och bra behandlingar.

Frida R
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Har gått hos Kirokliniken (Liljeholmskajen) i ca 4 år nu. Är supernöjd med Ulrika och ser tydliga förbättringar. Gick även där under/efter graviditet vilket var toppen för kroppen. Ulrika är superduktig. Alltid fått ett trevligt bemötande i receptionen. Väldigt smidig kontakt vid ex ombokning av tid. Rekommenderar varmt!

Elisabeth K
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Trevligt bemött och redan bättre i min rygg.

Ulla L
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Har fått mycket bra hjälp med rygg och ben som jag haft mycket besvär med. Aldrig svårt att få tid och alltid trevligt bemötande när man kommer. Mycket nöjd med kliniken.

Anette B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mycket bra bemötande. Hade blivit rekommenderad att gå hit och blev mycket nöjd. Får behandling av en duktig kiropraktor var 5-6 vecka.

Madeleine C
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Proffsigt men avslappnat bemötande. Otroligt lyhörd kommunikation med mig i fokus. Min rygg är helt förvandlat till det bättre och jag är inte längre orolig för att ha sådär fruktansvärt ont - så länge jag kan få komma till Jesse någon gång ibland. Känner mig alltid så glad och lättsam när jag går därifrån.

Stefan S
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Personligt och avtändande bemötande!

Milla Helen C
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mycket trevligt bemötande.och fick hjälp på ett proffsigt sätt,av james.kommer att gå tillbaka.

Roberta J
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Vänligt bemötande. Jag känner mig lyssnad på och tagen på allvar. Ulrika behandlar mig utifrån hur jag mår vid besöket samt tar del av historiken i sina anteckningar. Jag känner mig trygg i detta, att kiropraktorn har koll. Ulrika svarar också på mina frågor och förklarar varför hon behandlar mig som hon gör. Det är viktigt för mig. Jag mår bättre i kroppen och är mindre spänd i musklerna och lederna. Jag ser ett samband mellan mina besök på kliniken och hur jag känner mig idag.

Magnus F
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Hade inga förväntningar om att bli botad. Behandlades sakkunnigt och fick bra hemläxa

Berit N
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Vänligt och kunnigt.Jag får bra hjälp. Bra läge lätt att parkera. Ibland tänker jag att det känns lite väl öppet, de som sitter i väntrummet hör allt som sägs.

Mattias P
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Riktigt duktiga, trevligt bemötande, ställde snabbt en diagnos och åtgärdade, känner mig redan 10 år yngre

Stefan N

Proffsiga och trevliga. Kunniga

Åsa Christina A
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Proffsig, duktig, inget kvickfix utan startar från grunden. Fantastisk

Janne P
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Bästa hjälpte mig med med en nackspärr som trolleri så tacksam.

Margareta F
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Bra bemötande, mjuka korrigeringar, realistiska övningar mellan behandlingarna samt upplägg där man kan välja korta eller långsiktiga mål/ åtgärder.

Athanasios D
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Kontakten med Kirokliniken var mycket enkel, bemötandet är väldigt bra, man förklarar och åtgärdar åkommor man har på ett mycket bra sett. Framförallt behandlingarna hjälper. 😊

Johan D
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Jag blir alltid väl omhändertagen Johan

Pia E
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Alltid Välkomnande bemötande. Utmärkt behandling.

Sabina B
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Jess är otroligt kunnig! Inkännande och genuin, väldigt hjälpsam. Förutom att justera ryggen ger han tips på övningar och tips till vardagen. Bästa investeringen för min rygg att gå till Jess.

Julia N
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Fick tid snabbt och bra kiropraktor med god kunskap!

Thérèse M
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Alltid trevliga när man ringer. Lätt att få tid när jag behöver.

Gunilla R
Skrev om Kirokliniken Ekerö

Mkt professionella kiropraktorer med ett holistiskt tänkande, dessutom otroligt trevliga och tillmötesgående!!