Proffsigt bemötande och bra behandling. Bra ocj enkel betalning. Kvitto digitalt
Kirokliniken Ekerö
Varmt välkommen till Kirokliniken Ekerö Alla våra kiropraktorer är legitimerade och godkända av socialstyrelsen och har över 20 års erfarenhet. Hos oss på Kirokliniken Ekerö får du hjälp med: - Ryggskott - Ischias -Låsningar / Subluxationer - Diskbråck - Nackspärr - Spänningshuvudvärk - Ryggproblem i samband med graviditet. Välkommen till Kirokliniken Ekerö
116 omdömen om Kirokliniken Ekerö
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Sofia! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!
Helt ny positiv upplevelse av kiropraktik. För mig ny högre nivå på behandling som tittar på helhet och underligande orsaker.
Hej Göran! Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!
Jes har koll på vad min kropp behöver och gör ett jättebra jobb för att fixa till den. Alltid trevligt bemötande
Hej Stefan! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin torsdag!
Fantastiskt varmt och fint bemötande. Mycket trygghet och kunskap kring behandlingen jag fått. Otroligt tacksam för all hjälp jag fått med min rygg.
Hej Madeleine! Tack snälla för ditt jättefina omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Allt gott!
Professionellt och samtidigt mjuk och lyhörd behandling med patienten i fokus.
Hej Nina! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!
Vänligt, kunnigt och personligt bemötande. Lätt att boka. Trevlig reception om man behöver boka av eller ändra tid. Jag mår bra nu och går regelbundet var 6:e vecka för att behålla det goda.
Hej Berit! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!
Mycket trevligt och hjälpsamt. Lite dyrt för mig personligen
Hej Hanna! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!
Bra och tydligt bemötande och snabb justering. Upplever hög förbättringsgrad
Hej Sofie! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Allt gott!
Positive experience. In depth explqnation of problem and treatment.
Hi Akanksha! Thank you for your nice review. We are so happy we could help. Have a nice day!
Positivt bemötande…..i hopp om smärtlindring….. Kanske en mer ”aktiv” behandling….
Hej Hans! Tack snälla för ditt omdöme. Vi uppskattar det verkligen. Lyft gärna din feedback på plats vid ditt nästa besök hos oss om "aktiv" behandling. Ha en bra dag!
Ni behöver inte skicka undersökning till mig . Klicken är bäst
Hej Johan! Tack snälla för din rekommendation. Trevlig helg!
Mycket bra bemötande och duktig kiropraktorn jag kan rekommendera alla att besöka Jens
Hej Dorota! Tack snälla för din rekommendation. Ha en jättefin dag!
Lätt att få tider, bra bemötande och proffsig hjälp med gott resultat.
Hej Nicklas! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en bra dag!
Fint och genuint bemötande av Jess som ser mer än den ytliga knuten. Jess vill hjälpa till att komma fram till orsaken, åtgärda och förebygga att det händer igen.
Hej Petra! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så tacksamma över dina ord som du beskriver. Vi är så glada att vi kan hjälpa till. Ha en fin dag!
Trevligt och proffsigt bemötande
Hej Anette! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till.
Bra tillgänglighet (nära från jobb/hem och tider som passar). Suverän kiropraktor som direkt hittar rätt ställe att behandla. Rätt dyrt men det är det värt! Lite trassel med parkering men kommer ordna sig när bygget runtomkring blir färdigt nån gång.
Hej Helena! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Allt gott!
Engagerad kiropraktor. Trevligt bemötande och ändamålsenliga lokaler
Hej Eddie! Tack snälla för din rekommendation. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till. Ha en bra dag!
Jättebra! Fint bemötande och effektiv behandling. Tack
Snabb tid, bra och kunnigt bemötande.
Personligt och gedigen service.
Ett mycket positivt bemötande av en kunnig kiropraktor. Upplevelsen blev bra. Jag kommer att hålla kontakten framöver när ryggen krånglar.
Fick snabbt hjälp! Det har tagit några behandlingar men varje gång känner jag att det hjälper.
Fantastiskt bra! Äntligen skall jag få ordning på min rygg.
Alltid tillmötesgående. Lätt att boka om en tid om det skulle behövas.
Snabb och bra hjälp när det behövs! Med bra uppföljning så kroppen håller 🤩
Jättebra behandling och vad jag ska tänka på och göra
Som alltid ett professionellt bemötande och hjälp när det behövs av så väl Jess som Ulrika och så väl på Ekerö som i Liljeholmen.
Jättebra bemötande och bra behandlingar.
Har gått hos Kirokliniken (Liljeholmskajen) i ca 4 år nu. Är supernöjd med Ulrika och ser tydliga förbättringar. Gick även där under/efter graviditet vilket var toppen för kroppen. Ulrika är superduktig. Alltid fått ett trevligt bemötande i receptionen. Väldigt smidig kontakt vid ex ombokning av tid. Rekommenderar varmt!
Trevligt bemött och redan bättre i min rygg.
Har fått mycket bra hjälp med rygg och ben som jag haft mycket besvär med. Aldrig svårt att få tid och alltid trevligt bemötande när man kommer. Mycket nöjd med kliniken.
Mycket bra bemötande. Hade blivit rekommenderad att gå hit och blev mycket nöjd. Får behandling av en duktig kiropraktor var 5-6 vecka.
Proffsigt men avslappnat bemötande. Otroligt lyhörd kommunikation med mig i fokus. Min rygg är helt förvandlat till det bättre och jag är inte längre orolig för att ha sådär fruktansvärt ont - så länge jag kan få komma till Jesse någon gång ibland. Känner mig alltid så glad och lättsam när jag går därifrån.
Personligt och avtändande bemötande!
Mycket trevligt bemötande.och fick hjälp på ett proffsigt sätt,av james.kommer att gå tillbaka.
Vänligt bemötande. Jag känner mig lyssnad på och tagen på allvar. Ulrika behandlar mig utifrån hur jag mår vid besöket samt tar del av historiken i sina anteckningar. Jag känner mig trygg i detta, att kiropraktorn har koll. Ulrika svarar också på mina frågor och förklarar varför hon behandlar mig som hon gör. Det är viktigt för mig. Jag mår bättre i kroppen och är mindre spänd i musklerna och lederna. Jag ser ett samband mellan mina besök på kliniken och hur jag känner mig idag.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Hade inga förväntningar om att bli botad. Behandlades sakkunnigt och fick bra hemläxa
Vänligt och kunnigt.Jag får bra hjälp. Bra läge lätt att parkera. Ibland tänker jag att det känns lite väl öppet, de som sitter i väntrummet hör allt som sägs.
Riktigt duktiga, trevligt bemötande, ställde snabbt en diagnos och åtgärdade, känner mig redan 10 år yngre
Proffsiga och trevliga. Kunniga
Proffsig, duktig, inget kvickfix utan startar från grunden. Fantastisk
Bästa hjälpte mig med med en nackspärr som trolleri så tacksam.
Bra bemötande, mjuka korrigeringar, realistiska övningar mellan behandlingarna samt upplägg där man kan välja korta eller långsiktiga mål/ åtgärder.
Kontakten med Kirokliniken var mycket enkel, bemötandet är väldigt bra, man förklarar och åtgärdar åkommor man har på ett mycket bra sett. Framförallt behandlingarna hjälper. 😊
Jag blir alltid väl omhändertagen Johan
Alltid Välkomnande bemötande. Utmärkt behandling.
Jess är otroligt kunnig! Inkännande och genuin, väldigt hjälpsam. Förutom att justera ryggen ger han tips på övningar och tips till vardagen. Bästa investeringen för min rygg att gå till Jess.
Fick tid snabbt och bra kiropraktor med god kunskap!
Alltid trevliga när man ringer. Lätt att få tid när jag behöver.
Mkt professionella kiropraktorer med ett holistiskt tänkande, dessutom otroligt trevliga och tillmötesgående!!