Krisan Car

Krisan Car

Ring 0413-122 22
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
2.3
Skriv ett omdöme

3 omdömen om Krisan Car

Visar 3 omdömen med 2.3 i snittbetyg
Bernhard Wolfgang Joachim K

Sålde en XC90 som tyvärr inte fungerade efter 3 dagar. Det visade sig att det var flera fel på den. Lämnade in den till Krisan Car och efter mycket letande och felsökande lyckades ha att få alla felen åtgärdade. Mycket bra service från försäljaren det tog lite tid men han gjorde verkligen allt för att hjälpa oss med bilen som nu fungera som den ska tack vara hans envisa engagemang i att få rätt på bilen åt oss.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
MATS R
Skrev om Krisan Car

Köp inte en bil av denna person! Bytte in en bil och den jag köpte höll i 70 mil sedan rasade växellådan och när jag lämnade in den på verkstad stod det klart att personen ägaren till Krisan car hade bytt koppling och monterat uttrampningslagret fel! Det var orsaken till att oljetråget till växellådan sprack. Han sa till mig innan köpet att han haft bilen privat i ett år eller mer så skyldig till tusen men bemötandet! Först var han ”allvarligt sjuk” på sjukhus. Sedan otrevlig och bemötte mig inte alls på reklamation av köpet. Hoppas aldrig han säljer en bil igen!!!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Sara G
Skrev om Krisan Car

Köp inte bilar från denna människa! Skulle titta på en bil och frågade om det var några fel på den och han svarade nej det är bara en skada på förarsätet. När jag kommer och tittar på bilen är den i hemskt skick, passagerar dörren var så rostig att den höll på trilla av. Den var fruktansvärd i lacken med repor och rost, en bult hade gått av och fastnat, fläkten var kass, det läckte olja från motorn, katten var kass detta är bara en början av sakerna som var dåliga. Den blev inte heller besiktigad som han lovade att göra.... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen