Kristall Klart

Kristall Klart

www.kristall-klart.se
  • Badge2025
5.0

Kristallklart i Eskilstuna är experter på att ge din bil lyster och skydd – med omsorgsfull biltvätt och högkvalitativa lackskyddsbehandlingar. Vi erbjuder allt från snabba borstlösa foam-tvättar och snabbvax till avancerad keramisk lackförsegling som skyddar mot UV, smuts och ger en blank yta som håller i upp till 24 - 36...

14 omdömen om Kristall Klart

Micke C
Skrev om Kristall Klart

Kristall Klart har gjort felsökning och service på en Mopedbil och levererat ett utmärkt jobb. Har fått uppdateringar om vad som behövts göras och är väldigt nöjd med både bemötande och själva arbetet. Rekommenderas starkt.

Marina L
Skrev om Kristall Klart

Supernöjd! Lämnade in bilen för både invändig och utvändig rengöring plus lackskydd och jag är otroligt nöjd med resultatet. Väldigt noggrann i arbetet och bilen är skinande ren och ser som ny ut. Professionellt bemötande och hög kvalitet på arbetet. Rekommenderas varmt!

Marie H
Skrev om Kristall Klart

Håller avtal och tider. Ställer alltid upp. Hög kompetens och kvalitet.

Niklas W
Skrev om Kristall Klart

Trevligt bemötande och riktigt nöjd med resultatet

Jim Keke Birger P
Skrev om Kristall Klart

Bytte avgasrör på min Volvo V70 och är väldigt nöjd med resultatet. Fick ett riktigt bra bemötande, han var trevlig, kunnig och förklarade tydligt vad som behövde göras. Arbetet utfördes snabbt och professionellt. Rekommenderas verkligen!

Ann E
Skrev om Kristall Klart

Alltid ett fint bemötande och vi beslutar tillsammans vad just min bil behöver och jag är alltid lika nöjd med resultatet. Jag tar en lackbehandling som förstärker och skyddar på ett utmärkt sätt. Jag har ett stort förtroende för det som Kristall Klart utför.

Ulrika L
Skrev om Kristall Klart

Toppenfin bil tillbaka efter invändig rekond, polering, lackförsegling och motortvätt samt hjulskifte. Mycket bra service, väldigt nöjd!

Madde A
Skrev om Kristall Klart

Positivt och kunnigt bemötande Förväntningarna uppfyllda Väldigt nöjd!

K Marcus V B
Skrev om Kristall Klart

Lätt och smidigt att lämna bilen. Väl utfört arbete då bilen skiner när man får tillbaka den. Samt så är det lätt att underhållstvätta bilen med den keramiska lackbehandlingen. Rekommenderas starkt.

Felicia E
Skrev om Kristall Klart

Otrolig service med underbart resultat!

Mats W
Skrev om Kristall Klart

Jag kom i kontakt med Kristall Klart genom rekommendationer och såg efter första lackskyddsbehandlingen att det verkligen höll en hög kvalitet med bra produkter och skickligt hantverk. Innan det använde jag mig av de stora kända kedjorna för lackskydd. Jag har numera lämnat ett flertal bilar till Kristian på Kristall på olika typer av lackbehandlingar, och även motortvätt, invändig rengöring och klädseltvätt och alltid fått tillbaka dem med toppresultat. Jag är verkligen nöjd! /Pedant

Patrick P
Skrev om Kristall Klart

Kändes nästan som att man hämtade ut en ny bil. Vilket blänk, och känslan av att ha en bil som är lättare att tvätta och är mer motståndig mot smuts gör mig mer än nöjd som kund.

Caroline J
Skrev om Kristall Klart

Hos Kristall blir man alltid proffsigt och trevligt bemött - och bilen är som ny när man hämtar den! :D Jag har lämnat in bilar på regelbunden tvätt/polering, rekond inför försäljning och även fått värdefulla tips på bilvård jag kan utföra på egen hand. Jag kan verkligen rekommendera Kristall!

Emma G
Skrev om Kristall Klart

Montage av dragkrok, Snabbt, smidigt och snyggt! Tack Kristall Klart för hjälpen.