Köpte Kronbergsgreppen Greppa, grymma produkter som är vackra att titta på 😎 Och en grym support och service av Herr Kronberg själv 👍🏼
Kronberg Equipment
13 omdömen om Kronberg Equipment
Fint att höra att du är nöjd med både produkt och support! Ja dessa grepp är verkligen riktigt bra 💪
Snabb leverans och bra uppföljning under hela leveranskedjan! Kanon bra bemötande och riktigt fina produkter! Kan varmt rekommendera Kronberg Equipment
Tack för ett fint omdöme Peter! Härligt att du är nöjd med både leverans, info, bemötande, och utrustningen!
Kalastrevlig leverantör! Han hade lämnat lagret, men åkte in direkt när jag la min order så att den skulle skickas samma dag! Sen är det fasen superkvalitet på grejerna! Kan inte annat än rekommendera!
Hej Christopher! Snabba leveranser och bra kundbemötande är två saker jag alltid kommer ägna mig åt, jätteviktigt för mig. Tack för din recension, betyder mycket!
Beställde Kronberglås och fick snabb leverans. Produkterna kom snyggt och väl emballerade, vilket alltid är ett plus. Har ännu inte hunnit använda dem i skarpt läge, men efter att ha testat märks det direkt att de är smidiga och lätta att använda. Känns helt klart värda varenda krona!
Tack för ditt omdöme Magnus! Ja dessa snabblås är fantastiskt bra och smidiga, de är något helt annat än de vanliga med ett spänne.
Snabb leverans, fantastisk bra kvalitet och trevligt bemötande. Jag har en ställbar bänk, skivstång samt skivatångslås!
Tack för upplyftande rader Emil! Ja det där kittet är riktigt fina grejer 💪
Väldigt nöjd med mina köp, ergo-grips och viktlås! Snabb leverans och kvalitetsprodukter. 5/5
Tack Marcus! Fint att du är nöjd med dina inköp och leveranstiden.
Väldigt nöjd med mina viktlås! :)
Härligt att höra Anders! Ja dessa snabblås är golden 💪
Supernöjd med allt - produkten, bemötandet, informationsflödet, priset samt leveranstiden. Kunde inte göras bättre!
Tack för ett fint omdöme! Känns bra att få höra att allt från köp till leverans har varit välfungerande.
Snabb leverans bra bemötande och kunskap. Och framför allt toppenkvalitet på produkten, köpte en bänk. Hade jag mer yta skulle det enbart stå Kronbergprodukter där. 2025-08-18 Järfälla Niclas Frisk
Härligt Niclas! Bänken kommer du inte slita ut i första taget, en riktig pärla den där bänken 💪
Enkelt att beställa bra utrustning. Trevlig, kompetent och snabb service med mycket snabb leverans.
Tack ska du ha Ulf! Ja bra utrustning med personlig service och snabba leveranser är superviktigt för mig. Det ska kännas smidigt och tryggt att handla hos Kronberg Equipment!
Bra produkter och bra pris och trevlig kundbemötande. Super nöjd har handlat flera produkter bra kvalitet på alla grejer.
Tack Jesper! Fint att du är nöjd med utrustningen 💪
Precis det här man behöver när man skapar ett hemmagym oavsett om du är erfaren eller inte. Personlig service och varor av någon som är lyhörd och genuint intresserad av att jag ska få det jag behöver. Köpte bänken och racks. Helt otroligt bra redskap. Även service från första kontakt tills allt var uppackat och monterat var fantastisk. Kan faktiskt inte komma på något som skulle kunnat gjort köpet bättre. En välförtjänt femma!
Tack Edward! Det ska kännas bra och tryggt hela vägen, både för kund och för mig själv, viktigt! Roligt att du känner dig nöjd med utrustningen, det är bra och gedigna grejer. Kör hårt!
Väldigt dedikerad och proffsigt bemötande. Stången har jag inte provat än, men låsen är 100-procentiga! 9 av 10...(Grizzly måste ha en liten blåslampa i häcken...😊)
Tack Bengt! Ja skivstångslåsen är riktiga bra. Stången är jag övertygad om att du kommer gilla, har en fantastisk lettring. Haha, ja jag jobbar på!