KungSängen Enköping
En del av KungSängen —
www.kungsangen.com
3.9 i betyg av av
18 omdömen
Mycket charm på liten yta, det är vår KungSängen butik i Enköping. Här har vi både huvudkontor och sängfabrik vägg-i-vägg, så det är minst sagt full fart. Är du riktigt nyfiken på hur din säng tillverkas kan du få ta en titt i fabriken där våra hantverkare skapar varje säng för hand.
Vår personal ger dig gärna råd och inspiration för att du ska kunna göra sovrummet till ditt nya favoritrum. Med en riktig kvalitetssäng, passande tillbehör och kanske lite nya inredningsdetaljer får du genast ett rum du kan både sova och leva gott i.
Välkommen till oss på KungSängen!
Välkommen till oss på KungSängen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag18 omdömen om KungSängen Enköping
skrev om KungSängen Enköping
HÅLL ER BORTA - TOG SÖNDER VÅRAT HEM!!!
2 killar från Enköping som levererade sängen hem förstörde vår dörrpost genom att pressa in de breda paketen utan att vinkla. Dem rapporterade aldrig detta och när jag skickade mejl om detta så sa dem som gjorde hemleveransen att dem inte minns detta och förstår inte hur det kan bli så.
Skrev i flertalet mejl med chefen i Enköping och han säger att hans personal alltid rapporterar och ljuger aldrig så jag har hittat på allt, trots bevis & bilder på dörrposten skickade med mejlen!
Han säger bara att vi ska kontaktat vårat egna försäkringsbolag och har ingen stake att kommentera eller lösa deras åverkan.
HANDLA ALDRIG HÄRIFRÅN OM NI VILL HA ETT HELT HEM UTAN PROBLEM!
HÅLL ER BORTA FRÅN DETTA OSERIÖSA FÖRETAG!!! -
skrev om KungSängen Enköping
säljaren på butiken i Enköping gav fel information gällande bortförsel av bäddsoffa och debiterade för tjänsten som inte fanns. Underlät dessutom att debitera för montering " det bjuder vi på".
Det ledde till en långdragen och besvärlig situation både för mig som kund och för leveransavdelningen.
Det framkom att säljaren kan ha en pågående konflikt med leveransavdelningen.
Nu sover jag iallafall gott i Lyckås motorsäng. -
skrev om KungSängen Enköping
Vi köpte en säng som vid leveransen visade sig vara slarvigt o fult producerad. Dessutom var det stor färgskillnad mellan sängar (botten) och vändexmadrassen. Vi reklamerade detta och fick efter ett par veckor en ny säng där tillverkningen av sängdelarna var ok. Däremot var färgskillnaderna nu ännu tydligare än på den första leveransen. Vi kontaktade Kungsängen som kom, representerade av kvalitetsansvarig plus ytterligare en person. De hann knappt innanför dörren innan de påstod att det inte var någon färgskillnad mellan botten och vändexmadrassen. Detta trots att vi, och besökare som vi haft, direkt reagerade på den stora färgskillnaden. Det ledde till en diskussion där vi stod emot varandra och där Kungsängens representanter lämnade en missnöjd kund. När vi närmare undersökte varför det var så stor färgskillnad upptäckte vi att om vi vände på en säng i botten ändrade sig färgen, så färgskillnaden i stort sett försvann. Detta borde tillverkaren/leverantören av sängen kunnat förklara för oss i stället för att hävda att det inte var någon färgskillnad. Färg- skillnaden består dock eftersom det inte spelar någon roll hur vi vänder på vändexmadrassen.
1. Vi är inte alls nöjda med det bemötande vi fick. Om Kungsängens representanter erkänt att det var stor färgskillnad (vilket är helt osannorlikt att de inte såg) och själva försökt ta reda på varför, hade det inte behövt bli någon infekterad diskussion. Vi meddelade dem senare att vi upptäckt anledningen till färgskillnaden.
2. Vi köpte sängen här i Enköping där vi bor och företaget verkar och tillverkar sängarna för att det skulle vara praktiskt och tryggt. Tyvärr visade det sig inte vara någon fördel.
3. Vi borde naturligtvis ha tagit reda på vilken policy Kungsängen har när kunden inte är nöjd. De flesta andra säljare av sängar har "öppet köp" eller motsvarande, vilket Kungsängen alltså inte har. Vi tvingas alltså att acceptera en produkt som vi inte är nöjda med.
4. Vi kommer naturligtvis inte att rekommendera någon annan att köpa sin säng hos Kungsängen eftersom vi inte upplever att deras ambition är att kunden ska vara helt nöjd.
5. Om våra synpunkter på vårt köp skulle nå fram till ledningen för Kungsängen skulle vi vilja rekommendera er att se till att leveranskontrollen fungerar bättre. Kunden ska inte behöva vara den som upptäcker felen eller anledningarna till felen. Dessutom måste man påtala för sin personal att de inte ska fara med osanning för att försvara en misslyckad färgmatchning. Det gjorde oss ännu mer irriterade. -
skrev om KungSängen Enköping
Trevlig och kunnig personal som vill kundens bästa även om det innebär försäljning av en billigare modell.
skrev om KungSängen Enköping
En säng modell Engelholm med bredd 160 cm.
Mycket bra bemötande, upplevde att personalen var kunnig och hjälpsam.
När vi sedan upptäckte att vi köpt en sängbotten för mycket reklamerade vi den och beloppet vi betalt för den sattes in på vårat konto.
Vi är mycket nöjda på alla sätt både med sängen och personalens bemötande. -
skrev om KungSängen Enköping
Mycket bra service vid leverans och mycket bra servis vid garanti lagning ( fick en helt ny säng väldigt nöjd som kund )
skrev om KungSängen Enköping
Bra service trevligt bemötande.
Beställningen funkade exakt -
skrev om KungSängen Enköping
Bemötandet var vänligt och trevligt.
Jag köpte två stycken enkelsängar att sättas tillsammans som en dubbelsäng.
Tyvärr har inte sängen levt upp till mina eller min mans förväntningar.
Han har inte legat i den mer än 5 nätter på 7mån och jag har fått riktiga problem med min rygg så sängen måste bortoch annan införskaffas. min 50års present åt skogen! -
skrev om KungSängen Enköping
Allt positivt med den här affären. Förutom att leveranstiden var alldeles för lång.
Bättre sängar finns inte. Vi är Supernöjda. -
skrev om KungSängen Enköping
Tack för ett vänligt bemötande!
Allt fungerade bra utom, att det var inventering och det bidrog till lite senare leverans.
Det var ingen nackdel för våra gamla sängar fanns kvar. Killen som säljare var ej från trakten och kanske inte hade all info om leveranstider, trots att han ringde till er logistiker.
Allt fungerade bra med lite försening.
Tack! -
skrev om KungSängen Enköping
Vi köpte en bäddmadrass och det gick bra. Killen som sålde madrassen var trevlig. Efter ca 2 månader ringde dom och vi hämtade den men det var fel mått men han beställde en ny och det var frid och fröjd. Inga problem.
skrev om KungSängen Enköping
Väldigt nöjd med sängen från KungSängen. Fantastiskt skön sovkomfort.
skrev om KungSängen Enköping
Svårt att beställa på nätet eftersom man krävde E-leg. Svårt att komma i kontakt med KungSängen via telefon och mail. Tog en vecka innan jag fick kontakt via telefon men sedan flöt allt på helt ok och bemötandet var mycket bra. Köpte dubbelsängar.
skrev om KungSängen Enköping
Trevlig personal som ger ett konkret förslag till lämplig säng vid aktuellt ryggbesvär.
Utlovad leverans punktlig o väl utförd. -
skrev om KungSängen Enköping
Superskön säng, väldigt nöjd , aldrig sovit bättre
skrev om KungSängen Enköping
Jag är jätte nöjd med sängen, täcken, och bäddset som jag köpte av Kungsängen. Det känns bra att köp en säng av ett svenskt företag, alla personnel att jag träffade var trevlig och hjälpsam. Jag kände mig trygg och sakert genom hela processen.
skrev om KungSängen Enköping
Vi hade provat och tittat runt länge innan vi till sist kom till KungSängens butik i Enköping där vi hitta rätt säng för oss och till ett bra pris. Jag och min sambo är mycket nöjda med våra sängar. Allting från köp i butik till leverans var toppen. Jag kan varm rekommendera KungSängen.
skrev om KungSängen Enköping
Vi fick ett bra personligt bemötande när vi kom till butiken för att titta på sängar.
Vår avsikt var att bara kolla vad som fanns men efter att ha fått hjälp o råd av trevlig personal i lugn miljö så bestämde vi oss direkt.