Sängar i Stockholms län

• Qviberg Bygg & Design AB

Verifierat företag
    50 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • 277 omdömen
    Sanharib M
    Sanharib M: Köpte en kontinentalsäng. Ärlig och personlig service hela vägen. Grabbarna på Go go Bed förmedlar trygghet och har som mål att bemöta kundens alla önskemål. Rekommenderas starkt!
  • 193 omdömen
    Filip K
    Filip K: Det har bra. Skön säng, bra försäljare och bra leverans. Inga större klagomål. Eftersom texten måste vara 30 ord fortsätter jag skriva lite till. Kul att ni skänker pengar till barncancerfonden, det behövs alltid. Som man säger: need is endless
  • 293 omdömen
    Sofie G
    Sofie G: Jag är otroligt nöjd med allting från bemötande i butiken,och den hjälp vi fick när vi egentligen bara var och tittade men tack vare det professionella bemötandet resulterade i att vi köpte en ny continentalsäng. Tre månader senare längtar jag fortfarande efter att få gå och lägga mig varje kväll då vi är otroligt nöjda med den säng vi valde.
  • 30 omdömen
    Helena A
    Helena A: Vi köpte en säng och vi är nöjda med bemötande, sängen och allt runt omkring.
  • Claes-göran G
    Claes-göran G: Bra bemötande hela tiden. Vi har köpt 2 st reglerbara sängar med hemkörning och montering. MB Lyckås 90 med trådlös handkontroll IPSe Okin. När vi började att använda sängarna kunde vi konstatera ett par problem som inte borde finnas. 1. Madrassen åker ner vid höjning av ryggstödet. Dålig konstruktion. 2. Andra dagen efter leverans ramlade RF-receivern och sladdar ner i golvet på båda sängarna. Dålig uppfästning vid leverans.
  • 206 omdömen
    Amer A
    Amer A: Jag köpte säng på butiken i Järfälla, bra bemötande men fick inte så mycket tid med personalen som man hade önskat på grund av många kunder lite bemanning
  • Jan R
    Jan R: Väldigt trevligt bemötande och bra service. Vi fick bra valuta för pengarna men, Kungsängen skulle må bra om att sanera sina rabatter och erbjudanden. Det är ett rabblande av procentsatser så intrycket blir att det inte finns ett ordinarie pris. Det draget känns oseriöst. Annars inget fel på produkter och service
  • ANGKANA T
    ANGKANA T: Trevligt bemötande varje gång både i butik och telefon men håller inte vad dom lovar. Köpte duntäcke för 4300kr där man sa att det inte skulle läcka din eller fjädrar. Täcket dammar rejält Och vid reklamation säger man att dunet läcker inte utan det är fibrerna från tyget och beviljade därmed inte reklamationen. Men tyget är ju del av täcket!? Vi är jätte missnöjda och kommer aldrig att handla på Kungsängen igen.
  • Sue M
    Sue M: Vi har varit med från början! År 1994 då familjen Lindblom hade Vattensängspecialisten i Arninge. Vi såg Atlantis komma till och beundrade den hängivenhet som familjen med Johan Lindblom i spetsen lade ned på sängar! Kunskap, service, kundbemötande och inte minns kvalitén på alla sängar, gjorde att hela vår familj genom åren har införskaffat olika sängar från vattensängar till Ergo bed och flera däremellan och efter. Många tror att sängar är sängar, men det är så mycket mer än så. Atlantis bygger din säng efter din kropp när så behövs. Atlantis kontrollerar varje ryggkota, axlar och höfter så att du ligger rätt, annars justeras sängen. Det finns en säng för alla. Vi skulle aldrig tumma på sovkvalitén. Det är skillnad på sängar med 10 års garanti och sängar med 25 års garanti! Otroligt tacksamma kunder! Sue&Said
  • Välkommen till Atlantis Sängspecialisten i Sickla Köpkvarter! Vi guidar dig till den bästa sängen för dig.
    Nils A
    Nils A: För drygt ett år sedan köpte vi sängar och madrasser av Peter på Atlantis i Sickla Köpkvarter. Dessförinnan hade vi besökt alla stora sängaffärer i Nacka och Kungens kurva men ingen av dessa kunde mäta sig med den hjälp och det erbjudande som vi fick av försäljaren Peter på Atlantis i Sickla köpkvarter. Han var mycket kunnig och guidade oss på ett träffsäkert sätt vilket ledde fram till köp av Vila Sublime Luxury 36. Femtio dagars öppet köp ingick. Nu behövdes inte det. Min hustrus värk i axlar och framförallt höfter försvann snabbare än så och mina besvär i axel och rygg har också försvunnit. Vår sömn har förbättrats. Vi är mycket tacksamma för den hjälp vi fått av Peter och Atlantis och rekommenderar dem för de som behöver bra sängar.
  • 22 omdömen
    Anonym M
    Anonym M: Bra bemötande och råd. Säljaren kändes kunnig och kunde förklara sängarna tekniska detaljer och skillnaden mellan kungssängens modeller även jämfört med andra tillverkare. Jag skulle vilja de ett större utbud av bambu produkter.
  • Marita L
    Marita L: Köpte säng och fick mycket bra hjälp i affären.
  • 10 omdömen
    Lena G
    Lena G: Vi fick hjälp med att installera ett nytt Marbodalkök. Från första kontakt så överträffade de våra förväntningar. Mycket flexibla och proffsiga. Stor möjlighet till att få specialanpassningar. Skönt att kunna köpa in allt från ett och samma ställe. Kan verkligen rekommendera H-Snickerier.
  • anders s
    anders s: Var inne under sommaren och säljaren gav svar på alla frågor vi kunde tänka oss, samt att vi fick en säng helt skräddarsydd efter mig och min sambo. Vid leveransen behövde vi inte anstränga oss utan det ingick med sängen att de monterade ihop hela paketet med sängbord och gavel och tog med våra gamla ikea-sängar. Stort tack för en extremt god sömn!
  • 2 omdömen
    ANJA D
    ANJA D: Jag handlade två sängar av utmärkt kvalitet på KungSängen Sickla. Alla i personalen var kunniga och tillmötesgående. Butiken har ett mycket stort urval av sängar och bäddmdrasser för alla smaker. Jag rekommenderar alla som ska köpa ny säng att besöka denna butik!