KungSängen Halmstad
En del av KungSängen —
www.kungsangen.com
4.8 i betyg av av
37 omdömen
Kungsängen - sköna kvalitetssängar till rimligt pris!
Vi tror fullt och fast att en maskin inte kan bygga en lika bekväm säng som mänskliga händer gör. Därför är varje säng från oss handgjord och kan till och med specialbeställas efter dina önskemål. Här finns inga mellanhänder utan vi bygger, säljer och levererar sängen hem till dig.
Du hittar vår butik i handelsområdet Stenalyckan, vid Eurostop. Här kan du få både inspiration till ny sovrumsinredning och prova sängar och vår personal hjälper gärna till med tips och råd kring vilken säng som kan passa just dig och dina behov.
Välkommen till KungSängen!
Välkommen till KungSängen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag37 omdömen om KungSängen Halmstad
skrev om KungSängen Halmstad
Just beställt en Marielund ramsäng för leverans. Nu hoppas vi den kommer att bli lika bra som guidning och bemötandet var i butiken. Tack Linnea.
skrev om KungSängen Halmstad
Stort tack till Kungsängen i Halmstad och framför allt till Linnea som med sin breda kunskap och sitt fina bemötande och omhändertagande av mig som kund. Linnea har hjälpt mig hitta det bästa alternativet för mig utifrån mina förutsättningar. Hade äran att träffa ytterligare en kunnig personal Dani. Dessa två är otroligt duktiga på sängar! Kunnig personal med bred kompetens som förklarar både för- och nackdelar med de olika alternativ som finns. Tror även att Linnea har sålt en säng till min vän som var med inom en snar framtid :) Toppenservice, tack:)
skrev om KungSängen Halmstad
Jättebra hjälp och ett supertrevligt bemötande. En applåd för Dani.
skrev om KungSängen Halmstad
var ute efter en ställbar säng, och det blev det, Erikslund, varit o kollat på andra ställen, men blev så väl bemött och kunnig säljare, som verkligen kunde sin sak, med för - nackdelar ang. sängen.
så jag är väldigt nöjd med vad jag köpte. Så mysig !!!
Skickar " hjärtan till Dani i Halmstad" -
skrev om KungSängen Halmstad
Nice and knowledgeable salesperson. I good delivery people and an amazing bed.!
skrev om KungSängen Halmstad
Hittills inget alls att anmärka på. Fått mycket god service och ett fint bemötande. Sover jätte gott i nya kontinentalsängen!
skrev om KungSängen Halmstad
Bra information och tips hur välja säng. Inget fokus på de dyraste, lyssnade på de krav/förväntningar vi hade.
skrev om KungSängen Halmstad
Tips på vad du skriver i rutan:
Beskriv vad du köpte för vara eller tjänst
På vilket sätt blev du bemött av företaget
Förväntningar som du hade, vilka var de och tycker du att företaget levde upp till dem
Sammanfatta gärna din upplevels -
skrev om KungSängen Halmstad
Vi köpte nya madrasser till våran säng som vi köpte 2011 i Falun .bemötandet i butiken var utmärkt !
skrev om KungSängen Halmstad
En st ställbar säng. Utmärkt ordning och reda. På en skala 1-10 får de en 10:a av mig
Killarna som levererade sängen var väldigt både duktiga och hjälpsamma.
Jag rekommendera mer än gärna Kung Sängen till mina vänner.
Hälsningar
Jan-Erik UhrbergHej Jan-Erik
KungSängen Halmstad
Vi på Kungsängen här i Halmstad vill tacka för din reco
Vi tycker om när allt fungerar smärtfritt från valet av säng till leverans av sängen
då vet vi att vi jobbar på rätt sett mot våra kunder och det är hela tiden vårat mål.
Nu får du fortsätta sova gott i din nya säng och välkommen tillbaka till oss
Med vänlig hälsning
Kungsängen Halmstad -
Väl bemött.
Lyssnade på vad vi ville ha. Funktion och pris.
Hade förhoppning att vi skulle bli bättre bemötta än på SOVA.
Nöjd till 100% -
Vi köpte 2st ramsängar
Personalen var mycket tillmötesgående och trevlig
Vi ville ha en god service och det fick vi
Vi är helt nöjda med allt det var trevligt att komma in i butiken och vi fick hjälp av kunnig personal även leveranstiden var helt okej -
skrev om KungSängen Halmstad
Bra personal, en skön säng hoppas den håller
En säng
Vi blev sedda o fick den hjälp vi var ute efter -
skrev om KungSängen Halmstad
Vi köpte två resårmadrasser och fick mycket bra bemötande under alla besök.
skrev om KungSängen Halmstad
En höj- och sänkbar säng 105 cm bred o 2000 cm lång.
Johan var en mycket utmärkt och superbra säljare som verkligen la sin vikt vid att hjälpa mig som kund.
Sover som Prinsessan på ärten och vaknar pigg och vaken varje morgon.
Tack för all hjälp! -
skrev om KungSängen Halmstad
Mycket trevlig försäljare. Och hjälpsam!
skrev om KungSängen Halmstad
Jag köpte resårbottensäng o bäddmadrass Jag fick ett väldigt bra bemötande att personalen i affären.
Jag hade inga förväntningar.
Det var en väldigt bra stund i affären , jag fick prova o testa många olika sängar o madrasser, kunnig personal.Tack -
skrev om KungSängen Halmstad
Trevlig och kunnig säljare.
Varan levde
verkligen upp till det som säljaren lovade. -
skrev om KungSängen Halmstad
Supertrevligt bemötande! Fick jättebra hjälp med vårt köp och så bra pris på en specialbeställd säng (90x190) och vi sover alla som stockar i våra nya sängar så jag rekommenderar absolut Kungssängen till alla!
skrev om KungSängen Halmstad
Köpte en säng med tillhörande gavel, kuddar, täcken, lakan mm. Kuddar och dun är certifierade och i riktigt bra kvalitet.
Personalen är tillmötesgående, kunniga och hjälpsamma. -
skrev om KungSängen Halmstad
Vi köpte komplett säng inklusive bäddset kuddar etc och fick bra hjälp av en seriös pch kunnig säljare
skrev om KungSängen Halmstad
Jag vill sammanfatta allt med världklass från början till slut.
skrev om KungSängen Halmstad
Allt var till belåtenhet från införsäljning till leverans.
skrev om KungSängen Halmstad
Mycket trevlig o kunnig personal. Snabba besked och leveranser. Gillas!
skrev om KungSängen Halmstad
Bra butik med nycket utbud och trevlig personal, pris och kvalitet går bra ihop. Köpte en dubbelsäng med madrass.
skrev om KungSängen Halmstad
Bra service, bra genomgång av behov och rekommendation på sängval
skrev om KungSängen Halmstad
Vi köpte en ny säng där vi hade en del önskemål/krav och personalen i halmstad bemötte oss superbra! Kunnig och tog sig verkligen tid med att hjälpa oss med omika kombinationer! Vi var supernöjda med både service och superbra pris! Snabb hemkörning där de satte upp sängen snyggt !
Stort tack! -
skrev om KungSängen Halmstad
Toppen! Kunnig personal och trevligt bemötendw!
skrev om KungSängen Halmstad
Jag rekommeendera butiken med betyg 5. Väldig bra kundservice. Tack för hjälpen med köp av en riktig säng.
skrev om KungSängen Halmstad
Vi var på KungSängen för att köpa en ny dubbelsäng. Vi fick bra och proffsigt bemötande från början och hela vägen igenom.
Sängen har levt upp till våra förväntningar. -
skrev om KungSängen Halmstad
Köpte två sängar för några månader sedan. Personligt och trevligt bemötande från personal. Sängarna är bra dom också:)
skrev om KungSängen Halmstad
Trevligt spontanbesök på sommar-semestern (spö-regnade), vilket resulterade i madrassköp. Lokalen var väl ingen sensation direkt, men säljaren med hästsvans var lugn, trevlig, kompetent och service-minded. Passade oss perfekt!
( Både damen o jag sysslar med ”försäljning” till vardags. Per automatik läser man gärna av andra säljares beteende och tillvägagångssätt/säljteknik )
Vi är mycket nöjda med köpet och återvänder gärna!
Calle, Andrea, Allan o lilla Svea som låg i magen då. -
skrev om KungSängen Halmstad
Det var bra bemötande trevlig personal väldigt hjälpsamma så jag var nöjd.
skrev om KungSängen Halmstad
Köpte en höj och sänkbar säng.
Är mycket bra.
Fick bra hjälp med att välja ut rätt sort.
En god personlig service. -
skrev om KungSängen Halmstad
Bra bemötande, köpt Continentalsäng.
skrev om KungSängen Halmstad
Utan vidare den bästa sängen som jag någonsin har haft.