Vi är supernöjda med allt ! Bemötande och service var helt perfekt! Detta var andra gången Magnus Gunnarsson har hjälpt oss med begravning och vi kan inte annat än säga 👍👍👍👍👍
Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Välkommen till Kungsbacka Begravningsbyrå! Vi är en auktoriserad begravningsbyrå vilket betyder att vi jobbar enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbunds krav på kvalitet. I och med vår långa erfarenhet inom begravningsbranschen har vi mött många människor i sorg. Vi kan hjälpa dig med att planera begravning, bouppteckning,...
1215 omdömen om Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2021
Tack snälla för era fina ord och för ert fortsatta förtroende. Det betyder väldigt mycket för oss att ni känner er så nöjda med både bemötande och service. Vi är också glada över att Magnus Gunnarsson har kunnat finnas som stöd för er vid båda tillfällena.
Mycket bra bemötande allt fungerade bra
Stort tack för att du tagit dig tiden att svara och ge oss ett omdöme, fin läsning.
Personlig känsla. Lätt att kontakta. Verkligen varmt bemötande. Man kunde vara i sin sorg och dom skötte allt.
Tack för det fina omdömet. Det betyder mycket att ni upplevde trygghet, tillgänglighet och ett varmt bemötande genom hela processen
Allt har varit till full belåtenhet. Familjen är mycket nöjda.
Fint att ni alla delar samma bild av vårt arbete, varmt tack!
Jätte nöjd trevligt bemötande . Så kan varmt rekommendera
Tack för förtroendet du visat och för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme.
De är helt fantastiska med allt arrangemang de gjorde för oss barn på vår pappas begravning - Erik med hjälp av Magnus L gjorde det där lilla extra med flaggan vid läktaren i kyrkan - Du Erik stöttade oss hela vägen kom med tips och råd om de saker som vi upplevde svåra -Begravningar brukar vara svåra o dystra men Ni lyckades få det till en riktigt ljus och fin minnesstund i kyrkan. Perfekt service från början till slut Tack💐
Fin läsning och stort tack för omdömet! Erik och Magnus uppskattar särskilt era fina ord, och det gläder oss att de små detaljerna och omtanken gjorde skillnad för er och familjen. Att kunna skapa trygghet, ge råd och finnas där i det svåra är väldigt viktigt för oss.
Fint och trevligt första bemötande av Magnus som tog emot oss när vi kom till begravningsbyrån. Begravnibgsbyrån är en otroligt vacker byggnad med fin inredning vilket gjorde det hemtrevligt och vacker miljö att vistas i. Vi är mycket nöjda med vår begravningsrådgivare Sebastian som hjälpte oss med planeringen av vår mammas begravning. Minnesboken var otroligt fin med vackra bilder och blir ett vackert minne från vår mammas begravning.
Ett varmt tack för ditt varma omdöme, fint att våra kollegor kunnat hjälpa er genom sorgen och skapa ett vackert minne att tänka tillbaka på. Roligt att ni även uppskattar vår byggnad och miljön inuti.
Proffsigt behandlat, när man har sorg. Tacksam för deras råd och hjälp på vägen. Tacksam att jag valde deras tjänster.
Det betyder mycket för oss att du upplevde vårt bemötande som professionellt och att våra råd och vår hjälp kunde vara ett stöd på vägen. Vi är tacksamma över att ha fått hjälpa dig.
Allt fungerade väldigt väl från första kontakt och vi fick otrolig fin hjälp i samband med pappas bortgång.
Tack för era varma ord och för förtroendet ni visade oss i en så svår stund.
Mycket bra och tillförställande
Vi är väldigt glada att du är nöjd och uppskattar din feedback.
Erik på byrån hjälpte till helt perfekt,å i kyrkan helt perfekt,finns inget att klaga på,allt mycket bra skött av byrån,det blev en jättefin begravning,det tackvare Erik han har koll
Det betyder mycket att höra att ni upplevde allt som väl skött och att begravningen blev fin.
Blev mycket väl bemöt,allt ordnades på ett bra sätt mycket nöjd.
Tack för de fina orden, det uppskattas att höra.
Bra upplevelse, smidigt och varmt mottagande.
Stort tack för att du tog dig tiden att ge ett omdöme och uttrycka din upplevelse av oss.
Fantastiskt mottagande i en svår stund. Mycket trygg vägledning.
Vi vill tacka för förtroendet samt ert omdöme. Fint att höra.
Återigen har vi anlitat Kungsbacka Begravningsbyrå, denna gång för att få hjälp med vår pappas begravning . Kände oss lika välkomna som förra gången, då för vår mamma. Redan när man kommer in i denna fina miljö känns det bra. Vill tacka för all hjälp, och särskilt till Magnus Gunnarsson.
Fint att ni känt er väl bemötta och trygga genom hela processen. Vi är också glada att höra att ni uppskattade hjälpen från Magnus Gunnarsson.
Skötte allt professionellt och förstod vad vi ville och hur vi ville ha det - tack!
Det värmer att höra att ni upplevde både förståelse och professionalitet genom hela processen.
Suveräna. Vi kände oss aldrig som en kund utan att vi fick en service.
Varmt tack för ert förtroende och de fina orden.
Så proffesionellt bemötande. En fin trygghet i sin sorg. Rekommenderas varmt.
Fint att du upplevde trygghet och ett professionellt bemötande i en svår stund.
Jag har en rakt igenom positiv upplevelse av KBA BB. Allt har redan från första samtalet präglats av vänlighet, service och omedelbar feedback. Mina förväntningar var engagemang och service och att kunna överlämna allt praktiskt till begravningsbyrån. Precis så blev det och ingenting hade kunnat vara bättre. Jag och mina barn är mer än nöjda med KBA BB.
Stort tack för ditt fina och uppskattande omdöme. Det betyder mycket för oss att du och dina barn känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen.
Mycket bra i allt Tack för allt
Tack för det förtroende du givit oss.
Bra bemötande, lyssnande. Pushar inte för vad man ska ha utan informerar vilka alternativ som finns utifrån vår önskan. Rekommenderar varmt!
Varmt tack för dina ord och din rekommendation.
Har bara positiva omdömen att ge. Fått ett så fint bemötande vid både vår mors och nu senast vår fars bortgång.Har haft Magnus Gunnarsson till vår hjälp båda gångerna.Han gör ett så fint arbete och man känner sig väl bemött i tunga stunder.Fick hjälp med allt som vi önskade,kista blommor sång o musik präst och fin mat o dryck efteråt. Så nöjda!
Stort tack för era fina och värmande ord. Det betyder mycket för oss att ni känt er väl omhändertagna vid både er mors och fars bortgång. Vi är glada att Magnus har kunnat ge er det stöd och den hjälp ni önskat i dessa svåra stunder.
Alltid trevligt bemötande av alla. Hjälpsamma med allt. Sköter mycket i bakgrunden så vi kan fokusera på sorgen i denna svåra tid. Tack.
Det känns fint att veta att ni upplevde vårt bemötande som tryggt och hjälpsamt. Vi är tacksamma över att få hjälpa till med det praktiska så att ni kan få tid och ro för varandra.
Vänligt och proffsigt omhändertagande. Gick igenom allt vi behövde tänka på och lyssnade på våra önskemål. Tog hand om allt som rörde begravningen på ett fint sätt. Tack.
Tack för era varma ord och för ert förtroende.
Otroligt fint bemötande Uppfyllde helt våra förväntningar Anordnade en fin och minnesrik ceremoni Stort tack !
Vi är tacksamma över att få hjälpa till att skapa ett personligt och minnesvärt avsked.
Värdigt, proffsigt bemötande. Genomtänkta förslag och väldigt flexibla och villiga att verkligen hitta bästa lösningen för en stor familj med många olika önskemål. Skulle varmt rekommendera Kungsbacka begravningsbyrå AB.
Det värmer att höra att ni uppskattade vårt bemötande och vårt sätt att arbeta tillsammans med er för att hitta den bästa lösningen utifrån hela familjens önskemål. Stort tack för er rekommendation.
Vi fick ett väldigt bra intryck av Jonas vid vårt första möte och byrån skötte allt till största belåtenhet för oss anhöriga. Dom tog hand om allt från annons, kista, urna, programblad och organiseringen i kapellet
Vi är tacksamma över att ha fått hjälpa er med allt från planering till genomförande, och det värmer att höra att allt fungerade till största belåtenhet för er anhöriga.
Bra service och trevligt bemötande
Stort tack för dina ord och ditt omdöme.
"Det kändes otroligt tryggt att få hjälp av Erik igen, då han tidigare även hanterat min farfars begravning. Att återigen mötas av samma lugn och stöd innebar en stor lättnad i en svår stund. Allt var värdigt och välplanerat, och det blev en fantastiskt vacker begravning för min pappa, precis som vi önskat. Det personliga bemötandet gjorde att ett tungt avsked blev till ett ljust minne.
Det betyder mycket för oss att höra att ni kände trygghet och stöd genom hela processen, och att Erik återigen kunde finnas där för er i en svår stund. Fint att höra att ni fått ett ljust minne att bära med er.
Gunnarsson har varit enkel och effektiv att ha och göra med. Jag har inget att anmärka på.
Ett varmt tack för dina ord. Det gör oss stolta att höra hur ni upplevt vår kollega Magnus hjälp.
Vänligt och professionellt bemötande. De levde upp till våra förväntningar mer än väl. Vår begravning för vår kära gamla släkting blev så värdig och fin som vi önskat. Fanns inget att anmärka på.
Era ord tar vi till oss av och tackar ödmjukast för dem. Det värmer att höra hur ni fått en fin stund tillsammans under begravningsceremonin.
Begravningen hanterades proffsigt och personligt av Magnus Gunnarsson.
Tusen tack för ditt omdöme och de fina orden om vår kollega Magnus.
Allt fungerade till belåtenhet i denna svåra stund
Varmt tack för att du tog dig tiden att svara.
Vi saknar önskad återkoppling Då vi bad om detta
Det var tråkigt att höra, vi gör vårt bästa med att hinna återkoppla till kunderna så snart det går. Tack för ditt omdöme.
Bemötande var mycket bra Jag förväntade mig att allt skulle gå vördnadsfullt till. Allt har skötts mycket bra
Fint att du haft en bra upplevelse hos oss, tack för ditt vänliga omdöme.
* Här fick vi ett bemötande som var av bästa klass, professionellt, tryggt och omhändertagande. * Alla förväntningar infriades plus lite till som vi verkligen inte hade räknat med, så otroligt nöjda med allt. * Från början till slut otroligt fint, tryggt och bra. Riktigt professionellt arbete och varmt omhändertagade av all inblandad personal från början till slutet. Kan med varm hand rekommendera Kungsbacka begravningsbyrå då de skött precis allt för oss på allra bästa sätt och lite till - stor guldstjärna till alla inblandade.
Vi jobbar med kunskap, trygghet och hjärta och det är fint att ni upplevt oss professionella, omhändertagande och att era förväntningar uppfylldes och till och med lite till. Tack snälla för ert omdöme.
Fantastiskt bemötande och hjälpsamma.
Vi önskar att man ska uppleva att vi finns för er i en svår tid och det låter fint att ni fått ett fantastiskt bemötande av oss.
Mycket bra bemötande! Trygg och informativ under hela begravningsprocessen!
Fint att ni känt att ni fick ett bra bemötande av oss under hela begravningsprocessen och att vi kunnat hjälpa er under en svår tid.
Proffsigt och trevligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt! Tack!
Smidighet och god kunskap är det vi alltid eftersträvar och vi är tacksamma att ni upplevt ett trevligt bemötande från oss.
Mycket bra service på alla sätt o vis.
Vår kunskap ger oss trygghet och vi strävar alltid efter att kunna lyssna och komma med råd och det är så fint att ni upplever att ni fått bra service av oss.
Fint och proffsigt bemötande hela vägen.
Vi arbetar hela tiden med kunskap och hjärta och att ni upplever oss professionella och att ni har fått ett fint bemötande av oss är vi tacksamma för.
Vi fick väldigt bra hjälp av Magnus. Han var toppen!
Så fint att vår medarbetare gjorde er stund i sorgen så bra för er med all hjälp
Mycket bra bemötande av Tina redan vid första kontakt. Val av kista etc. Vi kunde fritt välja begravningsrepresentant och fick den vi önskade. Känd sedan tidigare inom familjen. Bra första kontakt med representanten. Som säkert guidade oss genom alla val, med justeringar. Sedan var representanten bortrest under en period och då tog Tilda över så att vi fick psalm-korten som vi ville ha dem. På begravningsdagen, tack till Magnus för allt stöd till oss och för ett genomförande precis som vi / mamma ville ha det. Fint med...
Så fint att ni fick den hjälp och stöd ni behövde och att ni kände att ni fortfarande blev omhändertagna trots att det blev en semesterperiod för vår medarbetare mitt i er sorg. Det betyder att våra kunder känner förtroende för oss alla då vi måste hjälpas åt vid ledigheter.
Jätte trevliga, men väldigt dyra.
Tack så mycket för att vi fick möjligheten att hjälpa er i er sorg. Ja, ibland upplevs en begravning kostsam men allt är relativt och det beror på vilka val man gör.
Trevligt bemötande, god service och hjälpsamhet gällande arrangemang
Tack för att vi fick möjlighet att hjälpa er och att ni känt er väl bemötta.
Allt va med belåtenhet Hjälpsamma och allt blev enkelt för oss anhöriga
Det låter fint och vi känner stor tacksamhet att vi fått möjlighet att hjälpa er.
Fungerat kanon Respekt Kände mig väldigt omhändertagen
Vår målsättning är att alltid arbeta med respekt mot såväl anhöriga som avlidna och detta tar vi på största allvar. Tack så mycket för dina ord.
Fint bemötande och god kunskap. Väldigt fin organisationsförmåga. Rekomenderas varmt.
Vi uppdaterar oss kontinuerligt hela tiden med utbildningar och går kurser så era ord betyder mycket för oss och vi tackar ödmjukast för er fina rekommendation.
Träffade byrån för planering av begravning och de förstod bra vad vi ville ha. Jag stod för annonser vilka var införda korrekta och rätt tid. Fakturan kom som förväntad och betalades i rätt tid.
Planering och förberedelse är a och o och vi är mycket tacksamma för att ni fick det ni önskade och förväntade er av oss.
Väldigt positivt bemötande. De var professionella och visade stor förståelse för våra begränsade förutsättningar – och resultatet blev verkligen jättebra.
När förutsättningar och förväntningar går hand i hand och upplevs professionellt så blir resultaten också bra. Tack så mycket!