Det var en fin begravning och allt funkade bra.
Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Välkommen till Kungsbacka Begravningsbyrå! Vi är en auktoriserad begravningsbyrå vilket betyder att vi jobbar enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbunds krav på kvalitet. I och med vår långa erfarenhet inom begravningsbranschen har vi mött många människor i sorg. Vi kan hjälpa dig med att planera begravning, bouppteckning,...
1085 omdömen om Kungsbacka Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2021
Varmt och personligt bemötande av Magnus.
Varmt bemötande. Trevliga vill verkligen att allt skall fungera. Kan bara tacka för allt.
Vi blev väl mottagna och bemötta. Fick den hjälp som vi förväntade oss, begravningen var fin och vi känner oss nöjda.
Bra process. Trevlig/socialt kompetent personal.
Såå proffsiga å fint mottagande. Man känner sig trygg och lugn. Man får den hjälp som man behöver. Ödmjukt bemötande och stöttande i en situation som man inte känner sig bekväm i
Mycket trevliga och väldigt kunniga och hjälpsamma är verkligen en begravningsbyrå jag kan rekomendera 🌹
Hej En mycket trevlig Begravning där jag fick svar på mina frågor funderingar Så tillmötesgående personal Pga av att jag bor uppe i Umeå så har alla samtal tagits på telefon Mycket nöjd
Vänligt bemötande. Flexibla med våra önskemål.
Fint bemötande, vi är mycket nöjda med upplevelsen före och under begravningen.
Från första kontakten kände jag att vi kommit rätt. En noggrann genomgång betydde mycket för att vi kände oss trygga. Många begravningsgäster lovordade begravningen vilket gladde oss. vilket betyder mycket för mig kunde inte vara bättre.
Jag blev bemött med värme o förståelse från första stund. Man får hjälp o stöttning med allt.Man känner sig trygg att allt blir som man tänkt. Magnus Lundström är fantastisk på att lätta upp stämningen trots sorgen! MVH Inger Hamberg
Alltid trevligt bemötande och hjälpsamhet man får oavsett vem man pratar med. Vi har haft 3 begravningar på 2 år och Magnus har varit fantastisk! Vill också berömma Tina för trevligt bemötande.
Bra service och bra förklarande när dom berättade om allt som kommer hända med hjälp av dom med begravning och bouppteckning
Allt har fungerat bra och det blev en väldigt fin begravning av vår mamma. Vi har fått mycket hjälp och stöttning i hela processen.
Väldigt nöjda med tjänsten. Speciellt Magnus Gunnarssons bemötande och hjälp och stöttning.
Jag blev mycket väl bemött av Kungsbacka begravningsbyrå. De gjorde begravningen på bästa sätt, även begravningsgästerna tyckte att hela ceremonin var så fin och vackert genomförd. Jag och barnen är mycket nöjda och rekommenderar verkligen Kungsbacka begravningsbyrå.
Mycket bra bemötande. Trevlig personal
Fint och personligt omhändertagande
För andra gången fick jag hjälp av Kungsbacka Begravningsbyrå i den svåra tiden efter ett dödsfall. Att bli personligt bemött och sedd är för mig av största vikt, särskilt i samband med ett dödsfall då man är i sorg. Liksom tidigare levde Tina, Magnus och övriga medarbetare upp till mina förväntningar med råge. Trots stundtals stor arbetsbelastning återkopplade de alltid och kunde guida i processen. Det känns gott med en trygg hand att hålla i när det känns jobbigt och sorgen är påtaglig.
Väl omhändertagna av begravningsbyrån. Upplysningar om olika alternativ inför begravningen. Begravningen utfördes enligt önskemål. Vi anhöriga är nöjda. Tack Jonas det fina arbetet . Tack Erik för musik och sång. M V H Mary Rosengren
Fint och vänligt bemötande från start till slut. Jonas B gick igenom allt och höll kontakt under tiden. Väldigt fint ordnat med allt under begravningen. Blev som vi önskade och vi är tacksamma!
Att ni upplevt er sedda och omhändertagna av vår kollega Jonas B betyder mycket för oss. Tack för ert förtroende och för att ni tog er tiden att svara.
Vi fick hjälp direkt när vi ringde. Informativt möte. Gott omhändertagande under hela tiden fram till begravningen. Vi är mycket nöjda med officianten JJ.
Vi tackar för ert fina omdöme. Det betyder mycket för oss att ni upplevt ett gott omhändertagande och att vår kollega Jonas J som officiant motsvarade era förväntningar.
Supernöjd med Sebastians jobb innan och vid begravningen.
Fint att Sebastian B kunnat stötta er under hela processen. Tack för dina vänliga ord.
Hjälpsamma och jätte fint bemötande
Varmt tack för du tog dig tiden att svara!
Fantastiskt bra förståelse och service. Mycket professionellt bemötande, fantastiskt bra genomförd begravning
Tack för de fina orden och för förtroendet ni visat oss.
Fantastiskt bemötande, proffesionellt och stort tack till Sebastian bagger som gjorde allting lite enklare med sin varma personlighet! Mvh familjen Glimmefelt
Vi vill tacka för det förtroende ni visat oss och för de vänliga orden om vår kollega Sebastian B. Det känns fint att höra att han kunde göra en svår stund i livet lite lättare.
Väldigt proffsiga, allt har funkat så bra och vi är super nöjda med allt. Allt funkade så bra på begravningen och trots den svåra stunden blev det jättefina minnen. Allt har funkat så bra och så fint och familjärt bemötande, Erik har varit fantastisk.
Det betyder mycket att höra att ni, trots den svåra tiden, kunnat ta med er vackra minnen. Tack för dina varma ord om vår kollega Erik E.
Jag är supernöjd med Jonas Johansson och hela begravningsbyråns bemötande och handhavande från första sekunden, över begravningen, tills nu. Har som enda kvarvarande förälder till barnen behövt återkomma med frågor om rådgivning vid några tillfällen. Alltid upplevt full tillgänglighet. Tacksam.
Det är viktigt för oss att du känt dig trygg och omhändertagen under hela processen, och vi är glada att Jonas J och övriga kollegor kunnat ge stöd när det behövts. Tack!
Ett väldigt trevligt bemötande ifrån telefonsamtal till möte ,min familj och jag är/ var väldigt nöjda med Jonas Bertilsson som vår officiant,mycket proffsigt bemötande
Fint att ni kände er omhändertagna och att Jonas B kunde ge ett professionellt och respektfullt stöd under hela upplevelsen. Tack för de vänliga orden.
Kungsbackas begravningsbyrå har levt upp till över förväntan. Våran mammas begravning var 10 x bättre än vad vi förväntade oss. Magnus Gunnarsson som var våran begravingsrådgivare var fantastisk. Det märktes att han hade erfarenhet, omtanke och det där lilla extra att ge. Vi kände oss väl bemötta och så tacksam för allt som ordnades.
Stort tack för de fina orden. Det betyder mycket för oss att vi kunnat leva upp till era förväntningar. Vi är tacksamma över att ni kände er väl omhändertagna och att Magnus G kunde ge stöd och omtanke under er mammas begravning.
Mycket väl bemötande. Trevlig och kunnig personal. Rekommenderas varmt !
Vi uppskattar dina fina ord och tackar samtidigt för det förtroende du givit oss.
Hej! Det var ett fint bemötande, och de hjälpte oss på ett bra, snabbt och informationsrikt sätt få till våra önskemål efter kollegas bortgång. Vi satte in en dödsannons och skickade blommor till kollegas begravning.
Varmt tack för ert omdöme, det betyder mycket för oss!
Trevligt och professionellt bemötande
Tack för de fina orden! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att vårt bemötande uppskattades.
Bra i alla delar. Bemötande, samverkan och utförande. Kan verkligen rekommendera Kungsbacka Begravningsbyrå till vänner och bekanta.
Stort tack för din rekommendation, det värmer att höra hur du beskriver oss utifrån din upplevelse.
Tack för professionell hjälp under en sorglig tid.
Tack för dina varma ord och för det förtroende du har visat oss.
Mycket proffesionellt bemötande av Magnus Gunnarsson. Bra kommunikation via Mail och telefon. Så skall en begravningsbyrå fungera.
Fint att kommunikationen med vår kollega Magnus G har upplevts som positiv. Stort tack för ditt omdöme!
Mycket proffsiga att ha att göra med. Begravningen blev helt enligt önskemål.
Vi värdesätter att ni upplevde oss som professionella och att begravningen blev precis som ni önskat. Tack för förtroendet!
Vi blev mycket väl bemötta. De levde upp till alla våra förväntningar och mer därtill Det blev en mycket fin upplevelse. Deras representant var mycket proffesionell och medkännande på all vis, det kunde inte bli bättre än så. Vi är alla mycket nöjda.🥰
Stort tack för ert omdöme. Det värmer oss att höra att ni kände er väl bemötta och att ceremonin motsvarade era förväntningar. Fint att ni delar samma åsikt om vårt arbete, återigen tack!
Trevliga kunniga proffsiga tycker jag säger allt Bra kundkontakt
Vilka fina ord, tusen tack för dessa!
Mycket proffsiga på alla plan. Gjorde min farbrors begravning och allt rörande den väldigt fint!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är värdefullt för oss att höra att ni kände att allt blev fint ordnat kring din farbrors begravning.
Mycket bra bemötande vid möten och övriga kontakter. Exceptionellt bra framförande vid begravningsakten, allt som vi ville ha med kom fram på ett mycket bra sätt där förrättaren tog fram det positiva och roliga från Eivors liv på ett värdigt och empatiskt sätt. Precis som vi hade önskat. Vi har fått mycket positiva omdömen från flera av gästerna som till och med sa att "precis så vill ja ha min begravning så nu skall jag hem och skriva ner det".
Vi är tacksamma över att begravningsceremonin blev sådan ni önskade och att Eivors liv kunde lyftas fram på ett varmt och värdigt sätt. Det betyder mycket att höra att vår borgerliga officiant kunde ge några av gästerna nya perspektiv kring ceremonins utformning. Fint att ni kände er väl bemötta hos oss och tack för det förtroende ni visat.
Bra och personligt bemötande i en svår stund. Bra förhandsinformation om kostnader i samband med begravning. Fint engagemang för att göra begravningen enligt önskemål. Väldigt bra borglig officient.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att ni kände er väl bemötta och att vår information och vårt engagemang kunde vara ett stöd i en svår tid.
Varmt och professionellt stöd och hjälp från första kontakten till avslut. Fantastiskt. Att under en så svår period få ett sådant stöd har varit ovärderligt. Vill rikta ett särskilt, innerligt tack till Magnus Gunnarsson, allt blev som vi ville och önskade och du gjorde det möjligt. Tack.
Det betyder mycket för oss att höra att du kände trygghet och stöd genom hela processen. Fint att Magnus kunnat möta er önskan och hjälpa er i en svår tid. Tack för förtroendet ni visat oss.
Snabba effektiva trevliga förstående lösningsfokuserade.
Fint att du känt dig väl bemött hos oss. Tack för att du tog dig tiden att svara!
Mycket bra, fantastiskt bemötande och service.
Tack snälla för din fina feedback!
Ni är bäst ingen protest! Ni är alla så omtänksamma och proffsiga och gör det där lilla extra! Tack för att ni tog hand om oss alla på bästa sätt! Från hela mitt hjärta, Tack! Kramar Karin Björn
Stort tack, Karin, för dina otroligt fina ord. Det betyder mycket för oss att få veta att ni kände er väl omhändertagna. Att få vara ett stöd i en viktig stund är något vi gör med stor omsorg, och det är så uppskattat att du tog dig tid att dela med dig. Kram tillbaka från oss alla!
Allt sköttes som vanligt med stort hjärta och kunskap. Vi är väldigt nöjda
Fint att höra hur ni upplevde vårt bemötande. Tack för ditt omdöme och det förtroende du givit oss.
Vi är mycket nöjda med hela bemötandet och allt praktiskt fungerade utmärkt. Den huvudansvarige (Jonas Johansson) var mycket lyhörd för våra önskemål. Han genomförde uppgiften som begravningsförrättare på ett mycket förtjänstfullt sätt och det medförde att den borgerliga begravningen blev både personlig och värdig.
Att få vara med och skapa en personlig och värdig ceremoni, där ni kunde ta ett fint farväl av en kär närstående, är ett förtroende vi tar på största allvar. Dina fina ord om vår kollega Jonas J värmer, stort tack för dem.
Mycket fint bemötande av Jonas Johansson redan då han var jour och vi ringde en lördag. Han tog ett fint ansvar redan från början. Därefter mycket bra kontakter då vi var flera som kommunicerade med honom - väldigt skickligt och snabbt, utan missförstånd - imponerande. Han "rattade" på ett väldigt bra sätt de kontakter vi hade att möta: Restaurang Ester, Skjul 7 (blomdekoration av kistan m.m.). Jonas har också en sällsynt fin, och känslig, begåvning. Han lyckades samla upp värdefull, och väsentlig, information i alla våra...
Ert förtroende betyder mycket för oss, och det är särskilt glädjande att höra att Jonas J kunnat möta er med lyhördhet, professionalism och värme. Att ni upplevde officianttalet som berörande, och att det även nådde fram till begravningsgästerna, värmer oss djupt. Tack för att ni delade det med oss.