Kungsbacka Begravningsbyrå AB

www.kungsbackabegravningsbyra.se
  • BadgeFiveYears
  • BestInSweden2025
4.8

Välkommen till Kungsbacka Begravningsbyrå! Vi är en auktoriserad begravningsbyrå vilket betyder att vi jobbar enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbunds krav på kvalitet. I och med vår långa erfarenhet inom begravningsbranschen har vi mött många människor i sorg. Vi kan hjälpa dig med att planera begravning, bouppteckning,...

898 omdömen om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Sedan starten hos Reco 2021

Roger S
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tycker dom är bra omtänksamma lyssnar på behov man har inger ett stort fötroende vi har anlitat dom 3 ggr tidigare

Madeleine S
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Jonas på Kungsbacka begravningsbyrå var enormt stöttade och professionell i hans arbete och bemötande. Vi var väldigt glada och trygga att fått Jonas som vår begravningsentreprenör. Förtydligande vilka steg som skulle komma i processen och vad alltid tydlig vad som förväntades utav oss. Han var alltid tillgänglig och närvarande och en stor trygghet i vår sorg. Skulle varmt rekommendera Kungsbacka begravningsbyrå och Jonas som begravningsentreprenör. Stor stjärna! 🌟

Bengt J
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Allting fungerade otroligt bra från första till sista stund

Rickard B
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Fanns ingenting att klaga på. Min mor fick den finaste begravningen man kan tänka sig och allt gick extremt bra och över förväntningarna. Stor tack till alla inblandade på Kungsbacka Begravningsbyrå

Gunilla L
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Redan när min man blev hämtad och lades i en kista var det med ett värdigt bemötande. Så var det även i fortsättningen….i kyrkan och foton tagna både inne och utanför kyrkan En vacker bok som minne har vi också fått

Ronny K
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Allt fungerade perfekt med min pappas begravning.. jag är mycket nöjd …

Sture G
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Mycket mjukt och proffsigt bemötande i ett känsligt läge. Fin uppföljning efter begravningen och information om hela ceremonin. Allt detta gjorde att vi kände oss trygga och väl bemötta hela vägen.

Göran J
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Hej väldigt professionell tack mvhGöran

Eva M
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Inför begravning av vår pappa, make, morfar och gammelmorfar kändes det såklart oerhört viktigt att det skulle bli som vi tänkt och ett fint minne att bära med oss. Redan vid första mötet med Jonas Johansson kände vi förtroende för honom. Mitt i sorgen kunde det ändå kännas lättsamt under mötet. Vi hade en borgerlig ceremoni i kapell samt urnsättning. Jonas gjorde ett fantastiskt jobb och det blev precis så som vi önskade. Det kunde inte blivit bättre. Vi är oändligt tacksamma! Familjen Wendt

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi tackar ödmjukast för ert fina omdöme, det känns fint att ni fått en känsla av trygghet och förtroende, både gällande vårt sätt att arbeta och av en av våra fina medarbetare.

Eva E
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Ett mycket gott bemötande från början till slut. Det var en begravning med samling efter.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Planering är oerhört viktigt i sorgeprocessen inför en begravning. Vi tackar ödmjukast för ditt svar.

Per O

Proffsigt och trevlig personal Magnus och Magnus

Maria P
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Trevligt bemötande, proffsigt, löste begravningen som vi ville ha den.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla, det värmer oss att du fått all hjälp du önskat.

Christian P
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Jonas var helt fantastisk. Rättfram lätt att ha att göra med. Så fint ordnat med allt. Och alltid bara ett telefonsamtal bort. Uppskattar allt byrån gjort. Vilket gjorde att övergången blev lättare mitt i all sorg. Tack !

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Närhet och tillgänglighet är mycket viktigt för oss och det är fint att du upplevt det av vår medarbetare. Tack för dina fina ord.

Jonas W
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi blev väl bemötta och fick en tydlig genomgång av alla steg i processen. Löste allt som behövdes för begravningen och såg till att vi fick ett fint avslut.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Det är alltid vår största prioritet att finnas till hands och vi tacka så mycket för förtroendet att hjälpa er.

Mikael B
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi fick ett bra bemötande och dom levde upp till våra förväntningar

Johan R
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Väldigt bra och fint bemötande. Magnus guidade oss genom hela förfarandet och begravningen blev väldigt fin för våran pappa.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Så fint att ni fått den hjälp och stöttning av oss som är så viktig i en sorgeprocess.

Niklas O
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vår begravning av min pappa blev över förväntan. Allt var bra genomfört och ett stort tack till Magnus Manni som hade ett så fint tal och avslut i Kungsbacka kapell. Jag hade inga större förväntningar men detta gjorde bra. Kan varmt rekommendera de till någon annan.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla för dina ord, det betyder så mycket för oss hur ni upplever vårt bemötande.

Kristina G
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vänligt bemötande, in lyssnande och full service Med kontinuerlig feedback Kristina Grahn

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Det känns fint att ni fått med er en känsla av trygghet och förtroende när ni träffat oss. Tack så mycket för ert fina omdöme.

Gerd K
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Hej! Så glad över allt ni gjort och hjälpt mig med under åren Vilket arrangemang det nu än har gällt. Alltid proffsigt, fint och prisvärt. Stort tack. Ni är toppen Gerd Karlsson Lindome

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för dina fina ord, det värmer.

Ingela G
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi är så nöjda, fantastiskt bemötande och hjälp att utforma begravningsakten i kyrka och stöd till minnesstunden. Men absolut finast och ödmjukast var när Magnus Gunnarsson hade ett avsked för oss i Bårhuset i Fjärås kyrka. Det blev en fin stund att vara tillsammans och ta avsked. Mycket proffessionella medarbetare.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi tackar ödmjukast för ert fina omdöme om både vårt sätt att arbeta och medarbetare med hjärtat på rätta stället.

Jonas E
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Kan bara ge högsta betyg men vill att Magnus Gunnarsson ska ha den största äran av detta. Men naturligtvis är det inte mjöligt att vara så professionell om man inte har stöttning från sin arbetsgivare. En mycket stor värdighet, rätt hjälp bra inlägg och stöttning i besluten som måste lösas och fattas. Så jag kan inte hitta något som de kunde gjort bättre. vi har köpt begravningar av mina föräldrar. Min far dog dock för längesedan och min mor för en månad sedan. Men Magnus har holt i båda och helt klanderfritt. Jag...

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi tackar ödmjukast för ert fina omdöme, det känns fint att du fått en känsla av trygghet och förtroende, både gällande vårt sätt att arbeta och medarbetare med hjärtat på rätta stället.

Denise S
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi har anlitat er 2 ggr under de senaste 2 åren då båda våra föräldrar har valt att lämna och fått ett fantastiskt fint bemötande och hjälp sv Jonas Bertilsson båda gångerna. Han är proffsig, noggrann och har alltid ett.vänligt bemötande. Från början till slut. Vi är fantastiskt nöjda och rekommenderar er mer än gärna. Jonas Bertilsson är en man med ett stort hjärta som verkar älska sitt jobb. Rätt man på rätt plats. 10 av 10. ⭐️❤️

Lisa S
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Första gången för mig att behöva anlita en begravningsbyrå då min far lite plötsligt gick bort. Vi hade en lång sittning med en fantastiskt trevlig och kunnig, diplomatisk samt lösningsinriktad Sebastian. Vi gick successivt igenom våra önskemål som löstes direkt under mötet. Det blev en fin begravning i Skogskapellet med härlig präst och skicklig organist med sittning efter på Esters och nu en månad senare har vi åter valt Kungsbacka begravningsbyrå trots att begravningen kommer ske i Lindome kyrka. Jag kan varmt rekommendera Kungsbacka begravningsbyrå om någon nära somnat in.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

När livet plötsligt vänder och man är i stort behov av vår hjälp är det viktigt att få olika alternativ för vi människor är olika och har olika önskemål kring en begravning och dess utformning. Fint att begravningen blev ett minne ni kommer kunna bära med er varmt i hjärtat.

Eva L
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Såå fint bemötande från första stund! Kände mej Såå trygg o fick väldigt proffsig hjälp med precis allt. Snabba återkopplingar vid frågor o väldigt bra vägledning vad gäller musik texter vokalist mm. Tacksam för allt!

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Trygghet är ett mycket fint omdöme för oss då man som anhörig befinner sig en en svår stund i livet och verkligen behöver vår hjälp. Tack för dina ord.

Niclas B
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Väldigt bra service! Fint bemötande. Ordnat allt i kyrkan på ett väldigt fint sätt. Stort tack till dig Magnus!

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för dina fina ord.

Kristina C
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Anlitade Kungsbackas Begravningsbyrå vid vår mammas bortgång. Mycket lyhörd och hjälpsam Ett tydligt kostnadsförslag som överensstämde med fakturan. Förmedlar en känsla av trygghet när vi befann oss i en stor sorg.

Inge J
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Blev väl omhändertagna. Egen tidigare god erfarenhet samt rekommendationer från vänner besannades verkligen. Den borgerliga akten uppskattades mycket av oss och även av våra gäster.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för att vi fått förtroendet att hjälpa er och att begravningsdagen blev så uppskattad av er alla.

Cecilia A

Mycket bra ! Fått hjälp med så mycket

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla, det värmer oss att du fått all hjälp du önskat.

Simon E
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Bra planerat och proffsigt samarbete

Christian S
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Bästa begravningen enligt alla deltagare!

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Det är det finaste tänkbara att få höra av sin familj, släkt och vänner.

Bodil Falkoven A
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Fantastisk service. Mycket vänligt bemötande och lätt att få tag på om men har frågor. Skapade en fantastisk begravning till vår mamma.

Katarina H
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Blev bemött på ett professionellt sätt. Vänlighet och omtanke hos personalen hade en stor betydelse i sorgearbetet. Begravningsceremonin var otroligt fin och minnesvärd.

Jesper H
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Jag hade en underbar begravning med er vid våran jordfästning…….. mycket proffsigt

Lars M
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Proffsiga, trevliga helt enkelt bäst

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla för dina vänliga ord.

Liselotte K
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Proffessionalitet, personlig, värdighet, omtanke, medkänsla och värme. Från första kontakten ngn timma efter dödsfallet till dess att urnsättningen ör utförd. Regelbunden telefonkontakt under dessa veckor med information, utrymme för frågor och omtanke. Magnus Gunnarsson tillförde begravning och urnsättning ett extra värde genom att delta med vackra och passande dikter. ”Ledde” oss igenom ceremonierna så att det blev värdigt och vackert. Känner oss så trygga med Magnus Gunnarsson.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla för dessa otroligt fina ord. Det värmer.

Robert Z
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Den servicen och ödmjukheten vi fick under en svår tid är helt otroligt. Kan varmt rekommendera till övriga sörjande.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi tackar ödmjukast för dina ord och bedömning.

Henrik R
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi bekostar en sinnessjuk jävla PR karrusell från denna sjuka jävla organisation kastar ut sitt namn högt och lågt nästa steg är väll att de tar rubriken i dödsannonsen med, vidrigt girig och riktigt genuint dåligt, är kapitalist men detta får fane mig även mig att kolla vänster… sjukt!!!!!!

Ulla P
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

De har på det allra bästa sätt genom att lyssna och vägleda i allt som uppstår i den här situationen som vi inte har erfarenhet av. Dessutom sammanfatta vad vi gemensamt kommer fram till och skriva ner. Finnas på plats som stöd i själva händelsen.

Susanne R
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Mycket gott och professionellt bemötande. Inlyssnande och tillmötesgående. Har goda erfarenheter sedan tidigare såväl privat som i yrkeslivet, hade alltså höga förväntningar som infriades.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket, dina ord värmer och vi tar dom till oss.

Peter W
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Den bästa personliga personalen som verkligen bry sig. Har bara positiva saker att säga om dom

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för dina fina ord.

Annika O
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi fick ett väldigt professionellt och fint bemötande. Begravningen blev som vi ville ha den. Vi hade en borgerlig begravning, och det var en väldigt värdig och fin stund.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Det är så otroligt viktigt att begravningsdagen blir som man önskar så vi tackar ödmjukast för dina fina ord.

Louise U
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Vi var mycket nöjda. Magnus har varit mycket professionell och trevlig, skött allt mycket bra. Mvh Louise Ullstadius

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla, fint att höra att allt kändes så bra.

Marcus J
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Väldigt nöjd med hjälpen vid min mammas begravning.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket, känns fint att du är nöjd.

Charlotte R
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Fint stöd under svåra tider, väldigt trevliga och hjälpsamma

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack, det låter fint att vi kunnat hjälpa till i en svår stund.

Eva-Lotta N
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Bra och trevligt bemötande! Dyrt!

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för ditt svar. Ja, så kan det blir beroende på vilka val man gör i samband med en begravning.

Lena E
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Proffsigt och vänligt bemötande. Kändes tryggt.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket, fint att höra.

Gunnel N
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Väldigt fint bemötande och stort stöd

Patrick F
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Kungsbacka begravningsbyrån har varit professionella hela vägen men med ett varmt hjärta bakom allt . Jag kan verkligen rekommendera denna byrå

Beryl A
Skrev om Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Hela familjen är mycket tacksamma över det fantastiska arrangemang som gjordes när min älskade bror begravdes. Allt var så välordnat och vackert! Allt var perfekt ordnat och catering var mycket bra. Tack även för den fina minnesboken med alla bilder från begravningen.. Vänliga hälsningar Beryl Antonsson.

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack så mycket för dina ord, fint att höra att ni känner er nöjda.

Marie-Louise L

Proffsigt Lätt att få kontakt med Snabb service

Svar från Kungsbacka Begravningsbyrå AB

Tack snälla för dina ord, det betyder mycket för oss.