Alla kategorier Webshop Ladycup
Ladycup

Ladycup

4.3 i betyg av 185 rekommendationer
Vi är din leverantör av menskoppar av högsta kvalitet!

Läs vad 185 kunder tycker om Ladycup

 • Jeanette H
  Jeanette H skrev om Ladycup
  Bästa menskoppen som jag testat. Mkt enkel att använda och fina färger som döljer när koppen börjar bli missfärgad👍🏻 Det enda jag inte gillar att stammen är ihålig så att det blir kanter som kan skava lite lm den inte klipps bort helt, lyckades ex förkorta den utan att det skavde
  gillar detta
 • Hanna J
  Hanna J skrev om Ladycup
  Fungerar Fantastiskt! Vart har den varit hela mitt liv?
  gillar detta
 • Bodil K
  Bodil K skrev om Ladycup
  Min upplevelse som kund var bra, fram tills jag fick två (ett ordinarie och ett påminnelse) mail om att svara på den här frågan. Ångrar att jag lämnade ut min e-post. :(
  gillar detta
 • Ida H
  Ida H skrev om Ladycup
  Funkar bra för mig, har aldrig gillat att ha tampong då det känts obekvämt, och har således aldrig kunnat bada under mensveckan. Nu kan jag det! Jättebra!
  Hade inga problem med beställningen eller leveransen heller.
  gillar detta
 • Hanna W
  Hanna W skrev om Ladycup
  Min ladycup fungerar väldigt bra, inget läckage. Koppen har en precis lagom "hårdhet" och den vecklar ut sig utan större problem
  gillar detta
 • Emma Y
  Emma Y skrev om Ladycup
  Menskoppen har gjort livet mycket smidigare. Slipper klåda och irritation orakat av tamponger och bindor. Därutöver slipper man oroa sig över att inte hinna nå till en toalett och byta mensskydd. Bara synd att jag inte blivit uppmärksammad på menskoppen tidigare...
  gillar detta
 • Anna B
  Anna B skrev om Ladycup
  Jag var jättetaggad på att börja med menskopp, men de första gångerna jag satte in den gjorde det bara ont, och speciellt när den skulle ut... Usch. Jag bet dock ihop och hittade en bättre position för den och nu blir det bättre för varje gång. Efter tredje mensen har jag dock ännu inte hittat exakt rätt och den läcker alltid lite. Vill verkligen få den att funka, menskopp är ett så mycket bättre koncept än tamponger! Enda negativa nu är att det är krångligt att byta om man inte har handfat direkt vid toaletten (offentliga toaletter eller när man som jag bor på korridor o bara har toalettbås).
  Tips: klipp inte av pigge innan ni vet att koppen verkligen sitter rätt. Var lite för snabb med det och nu är min för kort.
  gillar detta
 • Lisa N
  Lisa N skrev om Ladycup
  Ladycup har en tilltalande estetisk design. Den är enkel att sätta in men eftersom piggen längst ner inte har någon relief blir den väldigt hal och svår att få grep om vid uttagning.
  gillar detta
 • Rebecca S
  Rebecca S skrev om Ladycup
  Det är ett av mina bästa köp jag gjort! Så skönt att slippa byta tampong hela tiden och billigt blir det med. Det enda negativa är att det kan göra lite ont när jag tar ut den men det kan jag absolut leva med. Den går inte ens att jämnföra med tamponger eller bindor, skulle aldrig få för mig att gå tillbaka till det igen.
  gillar detta
 • Mamoni H
  Mamoni H skrev om Ladycup
  Mycket nöjd. Passar jättebra.
  gillar detta
 • Sanna T
  Sanna T skrev om Ladycup
  Lite svår att få ut och inga direkta skötsel tips annars toppen!
  gillar detta
 • Petronella B
  Petronella B skrev om Ladycup
  Ladycup är verkligen en annorlunda produkt. Lite knepigt i början innan jag lärt mig hur jag ska göra men jag är positivt överraskad över hur bra det fungerar. Enda gången det läckte var när jag glömt bort den och det var överfullt annars har den inte läckt någon gång. Jag klippte bort nästan hela pinnen i botten och då passade den mycket bättre. Informationen på hemsidan angående storlek hjälpte mig mycket och den passar.
  gillar detta
 • Sara A
  Sara A skrev om Ladycup
  Bästa köpet, fungerar bättre än vad jag hade kunnat ana!
  gillar detta
 • Evelina J
  Evelina J skrev om Ladycup
  Jag har inte haft särskilt mycket kontakt med LadyCup, utan jag beställde en på rekommendation av menskopp.se och jag tycker att min ladycup fungerar alldeles utmärkt.
  gillar detta
 • Maria J
  Maria J skrev om Ladycup
  Enkelt och praktiskt. Räddaren i nöden på sol- och badsemester.
  gillar detta
 • Josefin L
  Josefin L skrev om Ladycup
  Jag har inte fått till användningen ännu, den sitter inte på plats utan åker in och vänder sig åt olika håll. Tror inte det är koppen som är problemet, men har svårt att ge en recension då jag inte kunnat använda den som förväntat.
  gillar detta
 • Hannah O
  Hannah O skrev om Ladycup
  Allt gick väldigt smidigt och jag är nöjd med produkten
  gillar detta
 • Linda F
  Linda F skrev om Ladycup
  jag har beställt menskoppen hos er och det var det bästa jag har gjort, hade jag vetat det här tidigare så hade jag nog börjat med den för flera år sedan.
  jag fick ett jättetrevligt bemötande när jag mailade och frågade om råd med storlek och hur jag skulle sköta den när jag åkta utomlands.
  jag har pratat mig varm om denna menskopp och företag till alla mina vänner.
  gillar detta
 • Sandra B
  Sandra B skrev om Ladycup
  Funkar så bra. Den är mjuk och enkel att sätta in och använda. Och det bästa är att man inte tänker på att man har mens!
  gillar detta
 • Ankhjin A
  Ankhjin A skrev om Ladycup
  Den läcker, dåligt. Använder menskopp istället, mycket pålitligare.
  gillar detta
 • Emelie A
  Emelie A skrev om Ladycup
  Älskar att det har kommit en sådan produkt på marknaden! Bidrar till ett mer ekonomiskt jämställt samhälle. Nu tar vi över världen kvinns!
  gillar detta
 • Alma A
  Alma A skrev om Ladycup
  Jag har blivit bemött bra och fått svar på de frågor jag har haft.
  gillar detta
 • Cecilia R
  Cecilia R skrev om Ladycup
  Har inte mycket att säga... jag skickade efter en grej och fick den... utöver det har jag inte haft nån "hjälp" eller någon som helst kontakt... jag fick grejen... punkt... vad det här ska tjäna till fattar jag inte... nu för tiden är det tydligen helt OTROLIGT fantastiskt att företag är såå snälla för att de ids leverera varan man vill ha så att man ska höja dem till skyarna på grund av detta... sen fattas det en nivå mellan inte alls bra och helt ok. jag vill rösta ok. Neutralt. Jag fick det jag ville ha... bättre än så var det väl inte.
  gillar detta
 • Maria A
  Maria A skrev om Ladycup
  Jag är jöttenöjd då det funkar utmärkt för mig, kan vara lite liten i början då det ibland går igenom
  gillar detta
 • Eva B
  Eva B skrev om Ladycup
  Har använt den alltför kort tid för att lämna omdöme egentligen, men hittills har den fungerat tillfredsställande. Den har inte läckt och jag har inte haft svårt att få ut den.
  gillar detta
 • Abigail D
  Abigail D skrev om Ladycup
  Hej!
  Det här är första gången jag använder menskoppen och har använt den i 3 månader. Jag är 20, oskuld och har storleken small. Koppen är lätt att sätta in tack vare att jag viker den och under tiden jag har den känns det jättebra, känns ingenting och jag glömmer nästan att jag har mens! Men när jag ska ta ut den måte jag tyvärr säga att det är en mardröm! Tipset när man ska ta ut är att ta tag i piggen, krysta och vika koppen lite lätt fram och tillbaka tills man får tag i koppens underdel, trycker ihop den med två fingrar för att föra in luft och bryta förseglingen och sen försiktigt föra ut koppen. Jag brukar göra så här, men när jag ska föra ut koppen upplever jag att koppens överdel( ringen med förseglingen) är för stor, den sätter sig innanför slidöppningen och jag får aldrig ut den bara genom att dra ut koppen, gör jag det får jag världens smärta. Jag är tvungen att föra in två fingrar och ta tag i koppens överdel och på nåt sätt knyckla ihop den för att kunna föra ut den, vilket resulterar i att både mina fingrar och hela koppen blir blodig! Jag undrar om det finns en lösning på det här? Jag kanske borde prova en annan menskopp? Har ni tips på hur jag kan göra det bättre när jag tar ut koppen så jag slipper känna det som att jag föder barn varje gång jag ska tömma den så är det mer än välkommet!
  Mvh/ Abigail
  gillar detta
 • Michelle E
  Michelle E skrev om Ladycup
  Läckte inte. Var inte helt utan obehag, men bättre än tampong och binda.
  gillar detta
 • Emma E
  Emma E skrev om Ladycup
  asså jag köpte nog en för liten...
  gillar detta
 • Jeanette D
  Jeanette D skrev om Ladycup
  Är inte helnöjd ännu. Tror att det behövs en "tillvänjningsperiod" för att få det att fungera optimalt. Men jag tror att jag lär mig efterhand jag använder den.
  gillar detta
 • Lisa H
  Lisa H skrev om Ladycup
  Toppen! Miljöbra lätt att använda!
  gillar detta
 • Isabelle Ä
  Isabelle Ä skrev om Ladycup
  Den är det bästa jag haft. Känna mig fri att gör allt när jag vill sporta, bada osv. Jag behöver inte tänka på att den ska läcka igenom. Behöver bara tömma den på kvällen och på morgonen det är lyx, förut var man tvungen att byta tampong så fort man varit på toaletten. Det är nästan så jag glömmer bort att den sitter där då jag inte känner den.
  gillar detta
 • Magali D
  Magali D skrev om Ladycup
  miljövänligt, bekvämt, hälsosamt...
  gillar detta
 • Helena A
  Helena A skrev om Ladycup
  Snabb leverans. Den läcker dock mer än jag räknat med. Tror det kan bero pånån typ av framfall på g, ska kolla upp.
  gillar detta
 • Blenda F
  Blenda F skrev om Ladycup
  Lady cup är en jättebra produkt. Jag har aldrig längre problem med torrhet och det känns skönt att veta att den är bra för både miljö och plånbok. Dessutom är det ett plus att du slipper skräp att bära runt på om sopptunna saknas. Det enda negativa är att den kan vara knepig att ta ur. En något längre pinne att dra i hade varit perfekt.
  gillar detta
 • Natali S
  Natali S skrev om Ladycup
  Jag älskar Ladycup! Blev rekommenderad att använda menskopp av en kompis och kommer aldrig gå tillbaka till tamponger och bindor igen! Skonsamt, enkelt att använda, miljövänligt och billigt!

  Det är bara ett plus att jag får välja färg själv och får en fin påse till!
  gillar detta
 • Lisa J
  Lisa J skrev om Ladycup
  Blev rekommenderad fel storlek och köpte sedan annan storlek av annat märke.

  Tack att ni skänker pengar till barncancerfonden.
  gillar detta
 • Cornelia M
  Cornelia M skrev om Ladycup
  Det bästa jag haft! Lite klurig att sätta in i början men helt klart värd pengarna!
  gillar detta
 • Agnes Z
  Agnes Z skrev om Ladycup
  Väldigt nöjd! Inga mer engångsprodukter! Ett slag för miljön. Min lady cup funkar utmärkt och jag kan inte förstå att jag inte provade den tidigare!!
  gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Ladycup
  Enda frpgan är ; varför skaffade jag inte en sådan här tidigare?!
  gillar detta
 • Tuva J
  Tuva J skrev om Ladycup
  Så sjukt underbart! För mig så hamnade den rätt på en gång. Har aldrig läckt eller nåt. En fantastisk frihet att slippa oroa sig för att man ska läcka och så slipper man oroa sig för att man ska få slut på tamponger eller bindor. Kommer inte ens fundera över huruvida jag kommer ha mens nästa gång jag reser, för med en menskopp så är det ändå inget problem. :) MEN, första gången jag skulle ta ur den så tog det mig en kvart. XD Hahaha! Tur som fan att jag ställt klockan på 10 min tidigare så jag ändå hann i tid till jobbet. ;) Men efter det så lärde jag mig och nu går det hur smidigt som helst. Önskar att jag hade köpt en menskopp för längesedan. Men bättre sent än aldrig. :)
  gillar detta
 • Ellinor L
  Ellinor L skrev om Ladycup
  Väldigt smidig och praktisk. Tänker inte på att jag har den på mig. Känns fräsch.
  gillar detta
 • Julia R
  Julia R skrev om Ladycup
  Bemötandet var jätte bra, snabb leverans och bra produkt. Har en turkos menskopp och är jätte nöjd! Minus är att den tappar som färgen.
  gillar detta
 • Sophia T
  Sophia T skrev om Ladycup
  Fantastisk. Upplever att den reducerar min annars så svåra mensvärk. Samt så slipper jag oroa mig för att blöda igenom iomed stora blödningar.
  Negativa är att den ibland läcker lite om jag placerar den lite snett.
  gillar detta
 • Monica S
  Monica S skrev om Ladycup
  Hej
  Lite krångligare än tamponger men det uppvägs av att man hushållar med jordens resurser.
  gillar detta
 • Sofie H
  Sofie H skrev om Ladycup
  Älskar den. Har den hela mensen med ytterst lite läckage. Önskar bara att det inte tagit mig 20 år av menstruationer att komma på.
  gillar detta
 • Ronja P
  Ronja P skrev om Ladycup
  Fantastiskt! Allt är lättare!
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Ladycup
  Hej! Jag har försökt att få till det bra med ladycup men jag lyckas inte. Antingen har ja inte fått till rätta knycken eller så borde ja ha en annan storlek (helt annan koppmodell).. Jag önskar att det skulle funka för mig för nära vänner runt mig säger att deras liv har förenklats ordentligt med menskopp!
  2016-01-12 LadyCup S svarar Malin S
  Hej Malin.
  Maila info@ladycup.se så ska vi tillsammans se vad vi kan göra.
  Skriv ålder, hur mycket du blöder, om du fött barn och annat som kan vara betydande för val av menskopp.
  Bästa hälsningar Veronica
  LadyCup Sverige
  gillar detta
 • Johanna A
  Johanna A skrev om Ladycup
  Jag tycker att den är obekväm att använda tyvärr. Har försökt massor av gånger men får inte till det. Annars bra service!
  gillar detta
  Visa alla (2)
    2016-01-12
  LadyCup S: Maila mig på info@ladycup.se
 • Alexandra G
  Alexandra G skrev om Ladycup
  Den var större än jag trodde, och jag hade lite svårt att vänja mig vid den i början, men nu tycker jag att den funkar bra.
  gillar detta
 • Elina J
  Elina J skrev om Ladycup
  Smidigt och funkar utan problem eller krångel :)
  LadyCup S gillar detta
Kategorier